Puiuti de Randunici 2008!! (306)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Va eram datoare cu vesti despre polonic: statea bine, mersi in sertarul de sub patul lui Stefan, printre masinute si trenulete. Cum o fi ajuns acolo? Imi amintea eu ieri ca l-am inarmat pe Matei cu el ca sa ma lase sa spal vasele... insa firul se rupea aici!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva cu iuliutza! sunt convinsa ca o sa descopere dr respectiv de ce face asa frecvent chestiile astea si o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sanatate Iuliei.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Doamne Vali ce frumoasa, luminoasa si sexy esti!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Iti dai seama ca m-ai topit, da????

Valentina cu Matei si 16+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, Roxana, Nico .
Seara mi-a mancat vreo 7 lingurite de supa de regim si 3 biscuiti po.pu.lari simpli iar la culcare i-am facut Milupa HN25 din care a baut doar 130, dar n-am insistat. Tot cu plansete la pus in pat dar de data asta a stat randunoiul cu ea si dupa ce am venit cu lapticul s-a linistit. Sper sa nu vomite si mai departe sa ne lumineze Dumnezeu ce-i de facut.

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Doamne Vali ce frumoasa, luminoasa si sexy esti!

Naty

Iti dai seama ca m-ai topit, da????

Ma bucur mult dar in cazul asta nu sunt singura caci parerea asta a fost practic unanima. Eu una m-am inseninat brusc cand te-am vazut...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Imi pare tare rau ca Iulia are din nou probleme. Multa sanatate!

Nici nu stiu ce sa-ti zic: am ramas muta sa citesc ca pe langa boala Iuliei care cu siguranta este preocuparea ta principala, la mai putin de o luna de inceperea lucrului trebuie sa gasesti bona si inlocuitor pt Tanta care sa-i ajute pe parintii tai (si asta cred ca-i mai dificil decat gasirea unei bone).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nico, bine ca ai gasit polonicul. Intrebarea de o mie de puncte este: ce obiect va urma?

Vali la lista eu as mai adauga: si slabutaaaaaa. Sunt verde.

Ariel ce-ai mai facut cu plata? Nu te lasa ca transferul bancar consta foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mai fetelor, eram eu obosita ca am alergat toata ziua, dar cand am intrat sa va prind din urma, mi s-a asternut un zambet mare pe figura vazand cate complimente am primit...
Le primesc cu drag si stiti ca va iubesc

Bine ai venit, Anuska!!!!!!

Mergi la inceput

Gudinde...colega neurolog la care am dus-o pe Tanta imi zicea azi: "Vii inapoi din octombrie? Eu ma bucur nespus dar iti garantez ca intr-o saptamana o sa-ti tai venele ca n-ai mai stat acasa. Mah, pana la urma la 2 ani de zile aveti dreptul si tu si copilul tau, e dreptul vostru, nu-l mai capeti, de ce nu-l folosesti?" Asta era inainte sa inceapa sa curga vestile proaste...
Mie cresa asta mi-a placut dar nu pot sa nu-i dau dreptate sotului, a devenit si pt mine un stres enorm sa o duc acolo si sa numar zilele pana cand iar se intampla ceva (in timp ce daca sta acasa n-are nici pe naiba). Categoric serviciul nu mi-l pot incepe daca ea se imbolnaveste aproape saptamanal. Asa ca dau naibii termenul de 1 oct pe care mi-l propusesem; am inca dreptul la 5 luni de CIC si o sa ma intorc la munca exact in clipa in care sufletul meu se va linisti ca las copilul bine. Cum sa gasesti bona ca lumea e teribil de greu, habar n-am cand va fi asta. Dar...sunt mama ei inainte de a fi medic de cariera, inainte de nevoia de mai multi bani si de lipsa serviciului sotului, inainte de orice. Si-n strada daca e sa ajung tot copilul meu va conta in primul rand

Naty

Mergi la inceput