Puiuti de Randunici 2008!! (306)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Vali la lista eu as mai adauga: si slabutaaaaaa. Sunt verde.

Acum da, dar daca o sa pun tot 20 de kile, ca la Matei, o sa fiu uriasa.....Din fericire, le-am dat jos repede si sper ca si dupa Luca/ Mihnea sa fie la fel.

Valentina cu Matei si 16+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

haha ha Nicoleta, eu pierdusem tigaia de teflon, am gasit-o printre jucariile lui Sean

Gecko, de pupat m-ai pupat tu, dar daca nu-mi arati si mie poze din vacanta tot degeaba. Te pup si eu inapoi.

Va multumesc mult pentru complimentele facute pozelor mele. SA stiti ca si voi puteti folosi www.etsy.com!
Oricine stie sa faca ceva cu manutele lui: tricoteaza, croseteaza, croitorie, pictura, bijuterii, orice este hand-made poate fi pus acolo. Este un site international, vanzatorii sunt din toata lumea, iar cumparatorii la fel. UIte, Clodute de exmplu, daca ar avea timp ar putea sa pun hainutele ei tricotate. Ia sa studiati, cele care va pricepeti ka facut ceva, aaa, Bubu cu goblenurile de ex! Orice! Sa mergeti sa vedeti categoriile ca sa va faceti o idee. Incercati, ca ORICE se vinde, orice lucru isi poate gasi un cumparator interesat. Daca vreti detalii, va stau la dispozitie.

Vio 10s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Naty, sper sa se faca repede bine Iulia...Si sa stii ca aceleasi ganduri m-au apucat si pe mine in legatura cu datul la cresa al lui Matei...

Gudinde, te odihnesti, da????

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ma uit la Anna Karenina, pe Hallmark...

Mergi la inceput

asa ca ma intind in pat sa vad partea a doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Nasol cu bolile aduse de la cresa...Eu l-am pus pe Sean pe lista la un day-care foarte bun unde lista de asteptare este cam de 1-1.5 ani, dar eu sunt ok cu asta, ca nu vreau sa-l dau pe Sean decat cand va avea bebe2 minim 1 an. Mi-e teama de bolile pe care le va aduce inevitabil acasa si ca o sa mi-l imbolnaveasca pe cel mic. Sanatate Iuliei, dea Domnul sa-i treaca repede!

Scuzati greselile si litere mancatre, nu mai editez, scriu greu, incerc sa tastez cat mai repede ca abia ma lasa Sean.

Vio 10s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vio multumim de info.

Vali, da ma odihnesc desi ar trebui sa invat. Am niste examene, dar zau nu am invatat nimic, nici n-am chef caci am destule ganduri care-mi ocupa mintea.
Cu kg., daca zici ca le dai jos rapid iti dau si eu vreo 20

Naty e naspa situatia. Ce sa mai. Nu numai ca n-ai nici un ajutor, dar trebuie sa-i ajuti si pe ai tai.
Cred cu tarie, ca incet-incet se vor gasi solutii, dar e ffff posibil sa dureze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vio, la mine se plimba zilnic oalele prin casa, capacele sunt talgere... zgomotele puternice facute de obiecte cazute/scapate/aruncate voit sunt preferatele lui Matei. Si mopul si matura cu coada, atractiile supreme!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vali, te cred ca ai emotii dar iar si iar, un copil nu seamana cu altul. Am o prietena din Timisoara care si-a dat copilul la cresa de la 5 luni (divortase, plecase din oras ca sa se angajeze, singura acolo-nu avea alta sansa); copilul are azi 1 an si 9 luni si nu i s-a imbolnavit niciodata. In cazul tau exista fata de noi cel putin 2 diferente: vei fi si tu acolo prezenta (e un MARE avantaj fata de mine) iar Matei nu e un copil atat de fragil. Randunoiul meu e convins ca la cresa Iuliei ar fi un focar de infectie; mie mi se spune ca e singura care se imbolnaveste, nu am cum sa verific asta dar e cert ca ea e fragila, cu imunitate proasta si deci probabil e inca prea devreme pt colectivitate (pai iti dai seama ce ne-ar astepta la iarna! vai si amar). Daca mai poti fi ajutata, mai bine mai amana momentul, exact cum zice si Vio pt ca va veni bebe 2 si risti ca Matei sa-i aduca diversi carcaiasi acasa cat e f mic...Acum tu stii mai bine. Asaa: pai Anna Karenina e film de femeie gravida senina, frumoasa si zambitoare???

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Vio, la mine se plimba zilnic oalele prin casa, capacele sunt talgere... zgomotele puternice facute de obiecte cazute/scapate/aruncate voit sunt preferatele lui Matei. Si mopul si matura cu coada, atractiile supreme!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Si la noi aidoma. Exista niste rafturi la nivelul ei unde special am pus oale si cratite si capace nepericuloase (dar f zanganitoare) care zilnic sunt reasezate si ordonate dupa placul domnisoarei. Norocul meu e ca e ordonata si nu le imprastie prin casa ci in final tot acolo le aseaza, intr-un turn sau gramada, cumva. Mopul e si el f atractiv dar pt Iulia nimic nu se compara cu masina de spalat; acolo se gaseste orice dispare din casa.
Si cu asta ma duc la culcare ca sunt franta si va pup

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput