Puiuti de Randunici 2008!! (306)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
L-a inscris sotul pe Stefan la scoala, va fi in clasa 1B. Doritorilor le pot arata scoala
. Se aranjeaza toate, incet-incet...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
cami33 spune:
Mai merge cineva la concertul lui Leonard Cohen??? Eu abia astept!!!

Simo, multumesc mult
. Cum te simti dupa cerclaj? Gata pregatirile pentru scoala?![]()
Nico, esti belea cu polonicul 

Zozelici, imi pare tare rau ca nu ne-am vazut la mare
. Am uitat sa iau nr tau inainte de a pleca
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mstela spune:
Cami,sa va fie de bine plimbareala...maine la cafea ma uit cu atentie la pozici si savurez..
Si pentru ca tot m-am plans azi de mancarea Teodorei,tocmai mi s-a relatat ca azi dimineata a papat fructe cu branza fara niciun comentariu
....yuppyy..sa vedem in continuare cum va fi..ma crede cineva ca atunci cand ea accepta mancare simt ca mie nu-mi mai trebuie,ca ma satur cu fericirea de a sti ca mananca ea,si pur si simplu mie nu-mi mai e foame?
![]()
Poate am o amaraciune in plus in suflet cand nu accepta copilul mancare si pentru ca am vazut-o crescand pe nepoata mea-finutza care nu a acceptat decat suc de fructe inca de la inceput si absolut o lta-2 de piure..altceva nik...sormea a lasat-o in pace,fiindca ajungea sa innebuneasca vazand-o asa,dr-ii i-au spus s-o lase in pace,(bine,in cazul ei a fost mai grav fiindca fetita si varsa),in urma analizelor spunandu-i-se doar sa nu o forteze,fiindca asa e organismul ei...adik pur si simplu,nu vrei,la revedere...sormea nu avea nervi de otel sa o pacaleasca cu una alta,ff putin mananca si acum la 3,5 ani, e f slabuta si firava si plus de asta cu un sistem imunitar absolut la pamant
..se prinde imediat orice viroza/bolesnita de ea,antibiotice a trebuit sa-i dea cu gramada si ce e cel mai grav,in ultimul timp ii spune mamei ca o doare burtik
...asadar,cum sa fie intarit un copil daca nu-si ia din legume fructe carbohidrati,vitamine,din carne,oua,proteine etc etc...esentiale cresterii normale?!
mami de TEA (1.04.08)
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Elara,din respect pentru burtik ta mare,inchei aici discutia in contradictoriu..spun doar ca ai vazut prea bine ca nu doar mie mi se pare ca ai facut niste acuzatii in necunostinta de cauza,si mie tare mi se pare omenesc sa-mi recunosc greselile si sa ma limitez la a vorbi ce trebuie.Sarcina usoara in continuare. ![]() ![]() mami de TEA (1.04.08) ![]() |
Greselile mi le-am recunoscut deja. Am spus si mi-am cerut si scuze, am acuzat pe baza unor presupuneri. Ulterior insa, dupa ce Naty a venit si a descris chiar ea evenimentul in cauza, parerea mea a ramas aceeasi: ca ea, Natalia, ca mama, a procedat gresit considerand de mai mare importanta pregatirea lapticului in detrimentul Iuliei care plangea (o mica paranteza: exprimarea asta cu "urla" in loc ed "plangea" chiar ma intristeaza cand o aud fiindca mie imi da impresia ca parintele e mai mult iritat de plansul copilului decat sa empatizeze cu acesta).
Ceea ce iti doresti tu este ca eu sa recunosc greseala ce mi-o atribui tu si anume sa-mi retrag afirmatia si sa-mi pun cenusa in cap, nu? Cum am inraznit eu sa spun asa o blasfemie, nu? Cum? Naty sa greseasca???
Ei bine, nu am sa o fac.
Mai mult de atat nu am sa explic sau sa ma scuz. E firesc sa imi recunosc greselile pe care mi le vad (ca sunt asa si pe dincolo, ca puteam sa ma exprim mai bland....nu are rost sa mai repet) dar ce nu vad...
Si cum asupra acestui aspect nu vom cadea in veci de acord, pana nu apare si restul armatei de admiratori si avocati ai Nataliei, cu care nu mai am nervi sa ma contrazic, eu am sa ma retrag frumusel, dar nu si definitiv
Numai bine va doresc tutuor.

Edit si adaug: daca tot vorbesti despre recunosterea greselilor: nu te-am vazut cerandu-mi scuze fiindca ai insinuat ca fac afirmatzii doar ca sa ma dau desteapta.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si
27s cu Matei CatalinAlbumul printesei mele
Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii "Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
amira_roxana spune:
bine ai venit anushka!

cami
f frumoase pozicile, se vede ca le-a placut tare mult copiilor la mare! uite asta mi-a placut enorm: http://family.webshots.com/photo/2021884060102878889NiiehC
si chiar asa de cuscra-ta ce mai stii? ca ea e "zgarcita" rau cu aparitiile!
ursu, nicol
sa aveti timp frumos la mare!
nicoleta
, ai gasit polonicul?![]()
![]()
stela
, nu stiu daca mai sunt reduceri la incaltaminte pt copii in unirii, eu am fost azi sa-i iau ghete Amirei si nu au primit colectia de toamna-iarna inca la magazinul de unde ii cumpar eu incaltari
abia sapt viitoare mi-au zis.
Amira de 2 zile la pranz mananca doar daca ii dau cani si ii torn apa in ele sa se zbenguiasca ea cu ele. in curand o sa-i dau de mancare in baie, sau in piscina![]()
am facut fasole cu costita afumata si o astept pe nasa Amirei (care e
in 30 sapt cu Ana-Raisa) sa vina sa papam impreuna, cu castraveti murati, mai vine cineva?
natynic spune:
La pranz am fost sunata de la cresa ca Iulia are diaree-diaree si a vomat. Acum doarme de vreo ora jumate, nu are febra, a baut apa si a mancat jumatate de banana.
In conditiile astea sotul nu mai vrea sub nicio forma sa o mai trimitem acolo, trebuie sa cautam bona. In acelasi timp, o sa mergem la vreo somitate, sa vedem exact unde, sa ne lamurim odata pt totdeauna ce e cu burtica ei, ce cara posibil in mod cronic si f probabil de la cresa si nu se vindeca.
Buun...am adus-o de la cresa. Intre timp m-a sunat Tanta, pe care o dusesem de dimineata la spital la neurolog, fiindca avea niste ameteli suspecte si alaltaieri cand a fost la noi nu mi-a mirosit a bine. O lasasem acolo sa astepte, colega mea de la neuro fiind pe moment ocupata. Si m-a sunat ca o interneaza, ca a facut accident vascular cerebral, dupa cum arata tomografia chiar alaltaieri cand a fost la noi. Asadar e in spital, Dumnezeu stie pt cat timp si evident ca multa vreme va trebui sa se ingrijeasca de ea. Pe langa baza ce-o mai aveam in ea pt Iulia, ea era stalpul casei pt mama si tata-mama care traieste in realitatea ei paralela si tata care acum are un regim alimentar extrem de dificil, e slabit, e ipohondru, etc, etc. Eu acum stau si scriu cu capul gol de idei in timp ce al meu da telefoane...
In aceste conditii, toate GUNOAIELE care se scriu de 2 zile despre mine de catre o persoana care nu stie NIMIC despre viata mea si persoana mea ma lasa ABSOLUT RECE. Multumesc doar pt ca am vazut ca am NU o armata de avocati si admiratori ci niste prietene adevarate care intotdeauna mi-au fost alaturi la greu 

Si cu asta ma retrag intr-un butoi ffff adanc....
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
Exista vreun unguent, vreo crema care se poate da pe rani/julituri, ca sa se vindece coaja mai repede?
Sanziana a cazut ieri de pe tricicleta in cap pe asfalt (asta apropos, Roxana ca sa vezi cu nu esti singura cu Amira zvapaiata
) si si-a facut pe langa un cucui de toata frumusetea o julitura luunga pe nas. Ma intrebam daca pot sa vindec cumva mai repede julitura.
Nu mai zic ca azi in parc alerga dupa mingie, a calcat pe ea si s-a julit (din nou) in genunchi. Acum ii are pe amandoi beliti 
Si poate pot doctoresele noastre sa-mi mai spuna ce sa-i fac cand se juleste asa. Sunt in parc, ea are rana in genunchi cu praf, pietris, etc. Caut o tasnitoare si o spal cu apa? O sterg cu servetele umede?
Astept pana acasa si spal rana cu apa si sapun?
Niste amici in State aveau un gel care parca se chema Neosporin care ziceau ca e pentru asa ceva.
Am vazut ca mai exista niste spray-uri de la Urgo care fac un fel de pelicula peste rana. Sunt bune?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Kya, barem cu niste servetele dezinfectante sa o dai inainte de a aplica orice pelicula. Iar ca pelicula exista Oximed-ul. Si mai exista un unguent care se cheama Themiseal, exista in farmaciile Centrofarm (poate si altele) special pt asa ceva.
Iulia e la al 6-lea scaun diareic 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic In aceste conditii, toate GUNOAIELE care se scriu de 2 zile despre mine de catre o persoana care nu stie NIMIC despre viata mea si persoana mea ma lasa ABSOLUT RECE. |
Iata si un exemplu din finetzea despre care vorbea Roxana ca te caracterizeaza.
Din nefericire pentru tine, parerea mea e clar ca te intereseaza mai mult decat vrei sa recunosti (dovada majusculele marite dar si ingrosate). Degeaba incerci sa te autoconvingi de contrariul prin afirmatia aceasta.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si
27s cu Matei CatalinAlbumul printesei mele
Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii "Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca