Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
E vorba de forma finala a Noului Cod al Educatiei stabilit de Androneasca si sindicate, care mai urmeaza sa fie dus la Guvern. E fara detalii, dar se intelege ca micutii vor benefia de un voucher de 500 de euro cu ce-o continand asta, banuiesc manuale, caiete, cine stie? 26 + Chiara Ada |
Aha...deci e tot la faza de proiect . Cine stie ce s-o vota pana la urma...
Si btw...de legea aia cu prenatalul de 168 zile nu se mai stie nimic, nu?
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopotSi btw...de legea aia cu prenatalul de 168 zile nu se mai stie nimic, nu? |
Lidia74 spune:
Dragele mele,
Mi-am facut analizele (ii multumesc lui MONIS inca o data si la toate fetele care m-au ajutat cu informatii pe aceasta tema). Sunt gata o parte din analize (mai astept cateva rezultate) dar cred ca mi-e suficient ca sa ma lamuresc. Factorul V mi-a iesit negativ insa mi-a iesit pozitiva mutatia MTHFR. Asa cum spunea si CAMY „nimeni nu moare fara motiv”. Ma bucur ca am descoperit cauza (daca asta o fi - merg pe 16 la ginecolog cu analizele) dar sunt trista pt ca asta inseamna tratament. Offff....
ROXY si AVALON voua care din analize v-au iesit pozitive (factorul V sau MTHFR?). Voi ce tratament faceti?
laurairina13 spune:
Krelia, nu la ficati !!! ..ca's deja facuti varza de fiimea
Si ca tot ati vb de ficati=Douradoudou..sper sa nu fac pofti pe acilea si sa ma blestimati ca v-am starnit ..azi am prestat ficatei prajiti cu sos si cu cartofi si cu salata de varzaaa... Ca mi-a zis mie dna doctor ca pt fier e bun de mancat ficatu Si m-am invrednicit si am hranit-o pe fiimea cu ficateii
Proaspata Doamna!
Laura, 30+ Mara Teodora
poze
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Dragele mele, Mi-am facut analizele (ii multumesc lui MONIS inca o data si la toate fetele care m-au ajutat cu informatii pe aceasta tema). Sunt gata o parte din analize (mai astept cateva rezultate) dar cred ca mi-e suficient ca sa ma lamuresc. Factorul V mi-a iesit negativ insa mi-a iesit pozitiva mutatia MTHFR. Asa cum spunea si CAMY „nimeni nu moare fara motiv”. Ma bucur ca am descoperit cauza (daca asta o fi - merg pe 16 la ginecolog cu analizele) dar sunt trista pt ca asta inseamna tratament. Offff.... ROXY si AVALON voua care din analize v-au iesit pozitive (factorul V sau MTHFR?). Voi ce tratament faceti? Lidia |
Lidia, mi-e rusine sa zic ca nu stiu ce e aia MTHFR...dar daca stii ce ai inseamna ca e mai bine nu? adica e suparator ca inseamna tratament, dar macar asa se tine sub control sa fi bine, sau se poate vindeca..., nu?
Sper sa se rezolve si la tine cat mai repede. si multe ca meriti din plin.
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Katyuscha21 spune:
KARELIA credema ca imi pare rau ca se ajunge aici dar stii cum e te cam saturi la un momentdat sa tot il "pupi in fund"dar am sa vad cum va fi diseara
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
douradoudou spune:
ba am pofta laura dar maine dimineata asta mananc..acum seara noi nu cumparam carne..decat dimineata pt ca e f fresh( aici nu se vinde carne care a depasit 1 zi)..so maine dimi imi prajesc niste ficat de pui ( noi punem putin dibs rouman- adica un fel de suc f f gros de rodie si mai punem si zema ade la jumatate de lamaie atunci cand sunt gata ca sa le ia gustul..mmmmmmmmmmmm )
27+ cu
Katyuscha21 spune:
uau mai fetelor ce putin a mai ramas si ne intalnim cu puiutii nostri
maine fac si eu 30 sapamani
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui douradoudou ba am pofta laura dar maine dimineata asta mananc..acum seara noi nu cumparam carne..decat dimineata pt ca e f fresh( aici nu se vinde carne care a depasit 1 zi)..so maine dimi imi prajesc niste ficat de pui ( noi punem putin dibs rouman- adica un fel de suc f f gros de rodie si mai punem si zema ade la jumatate de lamaie atunci cand sunt gata ca sa le ia gustul..mmmmmmmmmmmm ) 27+ cu |
imi trimiti si mie ????
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Lidia74 spune:
RAMONA nu stiu mai multe despre stirea cu voucherul de 500 EUR pt nou nascuti.
Cat despre analize, inca nu stiu prea multe despre MTHFR dar o sa sap si iti spun. Este ceva legat de coagularea sangelui.