Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 azi am prestat ficatei prajiti cu sos si cu cartofi si cu salata de varzaaa... Ca mi-a zis mie dna doctor ca pt fier e bun de mancat ficatu Si m-am invrednicit si am hranit-o pe fiimea cu ficateii |
E adevarat ca is plini de fier "ficatii" astia...dar cum ramane cu vit A. Ca peste tot zice ca trebuie evitat ficatul tocmai din cauza de prea multa vit A, care poate da malformatii la fat. OAre acuma in trim 3 nu o mai fi problema?
...nu de alta, da si eu mai din cand in cand dupa o tocanita de ficatei asa buna...sau dupa niste pateu...si inca mi-e frica sa-mi dau drumu la "ficati"...
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Lidia74 spune:
KATY nu sta suparata ca ii faci rau lui bebe (el simte tot). Poate vorbesti cu sotul tau si ii spui ce te „doare” ca el sa inteleaga ca ai nevoie de atentia lui.
Katyuscha21 spune:
LIDIA fii tare mama parca asa te stiu eu TARE o sa fie bine ai sa vezi.Important e ca noi suntem alaturi de tine si te sustinem nu?
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 KATY nu sta suparata ca ii faci rau lui bebe (el simte tot). Poate vorbesti cu sotul tau si ii spui ce te „doare” ca el sa inteleaga ca ai nevoie de atentia lui. Lidia |
promit ca maine am sa vin cu vesti bune...sper
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
krelia spune:
mie chiar nu-mi plac ficatii...asa ca puteti sa vorbiti in liniste de ei.....
Katy, te inteleg...imi pare rau ca sotul tau da dovada de imaturitate si egoism...sincer...dar, nu mai zic nimic, e ciorba voastra...incearca sa o aduci la un gust bun, totusi...
krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui krelia mie chiar nu-mi plac ficatii...asa ca puteti sa vorbiti in liniste de ei..... Katy, te inteleg...imi pare rau ca sotul tau da dovada de imaturitate si egoism...sincer...dar, nu mai zic nimic, e ciorba voastra...incearca sa o aduci la un gust bun, totusi... krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai |
ne revenim noi ai sa vezi cum i-am zis si LIDIEI maine am sa vin cu vesti bune
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
laurairina13 spune:
Ramona, si eu stiam ca's cam interzisi ficatii in sarcina, dar ultima data cand m-am prezentat cu rezultatele la analize la dr de familie, cu anemie in frunte, mi-a zis sa incerc si din alimentatie sa reglez putin fierul..adica ficati de pasare, carne rosie, legume verzi , galbenus de ou..Si oricum nu ma invrednicesc eu prea des sa-i gatesc ..asa ca o data la o luna..tot sunt buni de papat
Proaspata Doamna!
Laura, 30+ Mara Teodora
poze
dankutza spune:
Monis ai putea sa ne dai mai multe detalii despre curs? Despre ce s-a discutat? Cat a durat? S-a facut un fel de prezenta? A fost multa lume? E adevarat ca daca tatici participa, li se dau niste certificate de puericultura care ii ajuta sa aiba 10 zile lucratoare de concediu dupa ce li se naste copilul? Orice alt detaliu e binevenit!
Lidia74 e bine ca macar ai gasit cauza. Acum, problema e pe jumatate rezolvata. DIn cate stiu este un capitol pe DC pe acest subiect. Ceva de genul, De ce ma pierdut sarcina sau De ce s-a oprit din evolutie. Sunt femei cu aceasta mutatie care au dus sarcina pana la termen, cu tratamentul de rigoare.
Apropo de copil urat. Cand s-a nascut sora-mea, mama a sunat-o pe nasa sa ii spuna ca " e mica, neagra si urata". Arata a pui de tigan. Deci, si eu cred ca imediat dupa nastere, nu poate sa fie bebitza foarte frumesel. Se chinuie si el cateva ore sa se nasca. E normal sa nu arate bine la prima prezentare. Dar dupa cateva zile, se curta pielicica si e curat si frumos. Oricum, pt mine va fi cel mai frumos copil din lume. Ar cam trebui, ca 6 ani "m-am chinuit" sa il fac.
lorelix ti-a spus ce grad de imbatranire are placenta? Ar trebui sa fie gradul 2 la "varsta" ta, banuiesc, nu sunt sigura. Din pacate, nu stiu nimic pe aceasta tema.
24+ moi si Cezara Maria
Lidia74 spune:
KATY sper sa fie bine desi parca imi piere cheful sa mai raman insarcinata. O sa vedem si ce zice medicul ginecolog.
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 KATY sper sa fie bine desi parca imi piere cheful sa mai raman insarcinata. O sa vedem si ce zice medicul ginecolog. Lidia |
auzi la ea vezi ca ma superi si nu numai pe mine vrei sa sarim pe tine tu esti una noi suntem multe
trebuie sa fii obtimista si sa mergi mai departe
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica