Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Shtephy - multumim de poze si sa-ti traiasca printesa . Si vrem poze cu burta ![]() monis 30acum si cu poze |
Exact asta i-am zis si eu

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui douradoudou hmmm...am dormit si eu putin si cand m-am trezit numai suparari pe aici...sper sa va treaca repede..nu tineti nimic in voi..krelia bine k ai dat si tu un semn ..sper sa fie totul ok ...eu mi-am facut o omleta din 4 oua cu patrunjel si am devorat-o in 2 minute sper sa nu mi se faca rau..acum devorez niste prajituri libaneze ...si-mi face cu ochiul sticla de pepsi si parca ma striga cuburile de gheata din frigider..va ![]() 27+ cu ![]() |
Pana nu incearca sa ma impace nici macar nu ma uit la el
...ex acum: eu la pc el la tv da nu vb nimic!...sa vedem cat tine!!PS: pe mine ma dor ochii cand iti citesc postariele(si nu port ochelari

29+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Lidia74 Fetele o veste buna: au anuntat la stiri ca in Noul Cod al Educatiei este prevazut un voucher educational pt noii nascuti de 500 EUR. ![]() |
Oare asta ce o mai fi? au zis mai multe despre asta? ca eu nu am ascultat stirile... daca stii mai multe amanunte zi-ne si noua, te rog!
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREInoi 3
krelia spune:
saru'manusitele, fetelor!
o sa incerc sa prezantez mai des....ca sa nu va mai ingrijorez ![]()
laura, daca mai vb asa....vin si-ti dau la ficati, mai ceva ca fi-ta ![]()
ionela, dana,Lidia, floricik, LauraG, simina, alexa
...

krelia
29+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
RamonaCopot spune:
Si eu ii ziceam zilele trecute sotului despre teama mea ca bebe va fi urat. El zice ca nu are cum sa fie urat, ca sigur o sa iasa un frumos...dar eu am vazut si bebei din aia de nu=ti vine sa te uiti la ei deloc.
Sper ca puiul meu de cioara sa mi se para un porumbel, ca de nu...nu=l arat la nimeni
.
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopotOare asta ce o mai fi? au zis mai multe despre asta? ca eu nu am ascultat stirile... daca stii mai multe amanunte zi-ne si noua, te rog! |
26 +
Chiara Ada
floricik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Eheeee de-ar fi bagajul meu ce linistita as sta...da nu-i al meu ,am mai spus,(uite cum te-am prins cu temele nefacute ![]() (de la Aris, daca o mai stii)![]() 29+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Si eu vroiam sa te laud ca-s asa frumos aranjate.

26+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
lorelix spune:
buna seara fetelor.
am o problema: am fost la control si medicul mi-a spus ca am PLACENTA IMBATRANITA.
S-A M-AI CONFRUNTAT CINEVA CU ASHA CEVA?
..O SEARA BUNA!
lorelix
29+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
krelia spune:
si mie mi se pare lipsa de maturitate faptul ca 2 oameni maturi tin coada pe sus si nu comunica intre ei, nu isi spun pasurile si ce anume i-a deranjat de s-a ajuns acolo.....pana la urma o caracteristica importanta a unei relatii este comunicarea, nu?
asa ca, draga Katy, eu zic sa lasi deoparte ideea ce "tu te-ai dus mereu la el sa il impaci" si sa aplanezi conflictul mocnit dintre voi, pana nu iese foc.....gandeste-te ca asta nu e mediu optim de crestere a unui copil...si in nici un caz copiii nostri nu ar trebui sa asiste la certurile si divergentele din cuplu.....
acelasi sfat si pentru tine, simina ![]()
cat priveste un copil urat la nastere...je avusai parul negru ca taciunele...buni a mea a si intrebat-o pe mama "fata, cu cine ai facut copilu' asta ca nu seamana cu niciunul dintre voi"
...si dupa ce mi-a cazut perisorul acela (care, btw, cade la toti copii, cica)..m-am blonzit..si mai tarziu m-am satenit....
in plus, multe mame spun ca asa cum aratau bebeii in burtica, la eco...asa arata si in realitate....
si pana la urma, tot sanatatea lor e cea mai importanta.....
krelia
29+ si printesu' mic, Rares-Mihai 

Imi place ca ti-ai pozat bagajul pt spital. Ma ajuta si pe mine