Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Shtephy - multumim de poze si sa-ti traiasca printesa . Si vrem poze cu burta

monis 30
acum si cu poze

Exact asta i-am zis si eu

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

hmmm...am dormit si eu putin si cand m-am trezit numai suparari pe aici...sper sa va treaca repede..nu tineti nimic in voi..krelia bine k ai dat si tu un semn ..sper sa fie totul ok ...eu mi-am facut o omleta din 4 oua cu patrunjel si am devorat-o in 2 minute sper sa nu mi se faca rau..acum devorez niste prajituri libaneze ...si-mi face cu ochiul sticla de pepsi si parca ma striga cuburile de gheata din frigider..va

27+ cu

Pana nu incearca sa ma impace nici macar nu ma uit la el...ex acum: eu la pc el la tv da nu vb nimic!...sa vedem cat tine!!

PS: pe mine ma dor ochii cand iti citesc postariele(si nu port ochelari)....renunta macar la "format bold"

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Fetele o veste buna: au anuntat la stiri ca in Noul Cod al Educatiei este prevazut un voucher educational pt noii nascuti de 500 EUR.

Oare asta ce o mai fi? au zis mai multe despre asta? ca eu nu am ascultat stirile... daca stii mai multe amanunte zi-ne si noua, te rog!

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

saru'manusitele, fetelor!
o sa incerc sa prezantez mai des....ca sa nu va mai ingrijorez

laura, daca mai vb asa....vin si-ti dau la ficati, mai ceva ca fi-ta

ionela, dana,Lidia, floricik, LauraG, simina, alexa
...

krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si eu ii ziceam zilele trecute sotului despre teama mea ca bebe va fi urat. El zice ca nu are cum sa fie urat, ca sigur o sa iasa un frumos...dar eu am vazut si bebei din aia de nu=ti vine sa te uiti la ei deloc.
Sper ca puiul meu de cioara sa mi se para un porumbel, ca de nu...nu=l arat la nimeni .

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ati tot zis" ficat" si mi s-a facut pofta..

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopotOare asta ce o mai fi? au zis mai multe despre asta? ca eu nu am ascultat stirile... daca stii mai multe amanunte zi-ne si noua, te rog!
E vorba de forma finala a Noului Cod al Educatiei stabilit de Androneasca si sindicate, care mai urmeaza sa fie dus la Guvern. E fara detalii, dar se intelege ca micutii vor benefia de un voucher de 500 de euro cu ce-o continand asta, banuiesc manuale, caiete, cine stie? 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Stephy vazut pozele. Ce fete frumoaseee
Sa-ti traiasca printesa.
Simina am vazut in pozele tale ca ti-au luat anestezia. Am intrebat si eu 2 prietene care au nascut la Cantacuzino si mi-au zis ca trebuie luata. Deci tre' sa iau si eu Imi place ca ti-ai pozat bagajul pt spital. Ma ajuta si pe mine

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Eheeee de-ar fi bagajul meu ce linistita as sta...da nu-i al meu ,am mai spus,(uite cum te-am prins cu temele nefacute), sunt poze primite de la mamica de ghiocel (de la Aris, daca o mai stii)

29+ cu Maya Andreea

bebe

Si eu vroiam sa te laud ca-s asa frumos aranjate. I-am aratat si sotului cum sunt puse separat in pungute.

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

buna seara fetelor.
am o problema: am fost la control si medicul mi-a spus ca am PLACENTA IMBATRANITA.
S-A M-AI CONFRUNTAT CINEVA CU ASHA CEVA?
..O SEARA BUNA!

lorelix 29+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

si mie mi se pare lipsa de maturitate faptul ca 2 oameni maturi tin coada pe sus si nu comunica intre ei, nu isi spun pasurile si ce anume i-a deranjat de s-a ajuns acolo.....pana la urma o caracteristica importanta a unei relatii este comunicarea, nu?
asa ca, draga Katy, eu zic sa lasi deoparte ideea ce "tu te-ai dus mereu la el sa il impaci" si sa aplanezi conflictul mocnit dintre voi, pana nu iese foc.....gandeste-te ca asta nu e mediu optim de crestere a unui copil...si in nici un caz copiii nostri nu ar trebui sa asiste la certurile si divergentele din cuplu.....
acelasi sfat si pentru tine, simina

cat priveste un copil urat la nastere...je avusai parul negru ca taciunele...buni a mea a si intrebat-o pe mama "fata, cu cine ai facut copilu' asta ca nu seamana cu niciunul dintre voi" ...si dupa ce mi-a cazut perisorul acela (care, btw, cade la toti copii, cica)..m-am blonzit..si mai tarziu m-am satenit....
in plus, multe mame spun ca asa cum aratau bebeii in burtica, la eco...asa arata si in realitate....
si pana la urma, tot sanatatea lor e cea mai importanta.....

krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput