Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Shtephy - multumim de poze si sa-ti traiasca printesa . Si vrem poze cu burta

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Stephy vazut pozele. Ce fete frumoaseee
Sa-ti traiasca printesa.
Simina am vazut in pozele tale ca ti-au luat anestezia. Am intrebat si eu 2 prietene care au nascut la Cantacuzino si mi-au zis ca trebuie luata. Deci tre' sa iau si eu Imi place ca ti-ai pozat bagajul pt spital. Ma ajuta si pe mine

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hmmm...am dormit si eu putin si cand m-am trezit numai suparari pe aici...sper sa va treaca repede..nu tineti nimic in voi..krelia bine k ai dat si tu un semn ..sper sa fie totul ok ...eu mi-am facut o omleta din 4 oua cu patrunjel si am devorat-o in 2 minute sper sa nu mi se faca rau..acum devorez niste prajituri libaneze ...si-mi face cu ochiul sticla de pepsi si parca ma striga cuburile de gheata din frigider..va

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simina - si eu m-am intrebat asta despre copil (mai ales ca am vazut in maternitate copii cu adevarat uratei), dar asa cum zic si fetele - nu cred ca va fi cazul nostru

monis 30
acum si cu poze

uuufffff......bine ca nu sunt singura

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alexa, fie-ti mila de ficatii tai! Nu le mai da asa multe oua!

Katyuscha, in loc sa te gandesti la razbunare, n-ar fi rau sa incerci sa comunici cu el. Acum tu stii ce e mai bine pt tine, dar cum zice si Floricik mai bine e sa comunicati si sa evitati supararile. Suntem specii diferite, stii asta (sper), asa ca nu te astepta sa te inteleaga doar din priviri sau din reactiile tale fara sa-i spui ce te deranjeaza si de ce ai nevoie. Sotul meu e un om extraordinar, ma iubeste imens si ma cunoaste foarte bine, dar cu toate astea sunt momente in care trebuie sa-i spun ce simt, de ce am nevoie de la el etc. El e cel care mi-a deschis ochii asupra faptului ca barbatii si femeile sunt foarte diferiti (nu numai din punctele clare de vedere ) si ma bucur ca e deschis comunicarii. Hai ca ma lungesc.

Andre, asa e! Ar trebui sa-mi iau jucariile si sa plec fara nici un preaviz (mai ales ca nu ma obliga legea sa fac altfel), dar am zis sa las o portita deschisa... Plus ca m-as simti cu constiinta incarcata daca as face altfel, ca asa sunt eu fraiera. E adevarat ca la cum m-au tratat ei (cu neangajatul atata timp, taiat de ore etc.) n-ar merita nimic, dar asta e. Oricum abia astept reactia. Probabil se asteapta, ca stiu ca sunt oarece probleme.

Laura 29+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

LAURA G stiu ca nu e bine sa tin in mine dar sunt asa de suparata pe el ca nu as mai vorbi niciodata cu el ,in ultimul timp nu ma mai intreaba nimik de bebe ,cum sunt,daca sunt bine si tot asa mai departe.aseara mi se infundase capul de suparare si incepuse sa imi curga sange din nas si a vazut asta nu ma intrebat nimik daca sunt bine.e asa de indiferent cu mine de ceva timp dar las ca o sa treaca si am sa ii arat ca si eu pot fi la fel ca el.

Oare ce s-o intampla cu barbatii astia??
Sau suntem noi ciufute????
Sau hormonii ne joaca este??????

Krelia, Ionela cate si-o sa va mai treaca supararea!!!

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Simina

26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Stephy vazut pozele. Ce fete frumoaseee
Sa-ti traiasca printesa.
Simina am vazut in pozele tale ca ti-au luat anestezia. Am intrebat si eu 2 prietene care au nascut la Cantacuzino si mi-au zis ca trebuie luata. Deci tre' sa iau si eu Imi place ca ti-ai pozat bagajul pt spital. Ma ajuta si pe mine

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Eheeee de-ar fi bagajul meu ce linistita as sta...da nu-i al meu ,am mai spus,(uite cum te-am prins cu temele nefacute), sunt poze primite de la mamica de ghiocel (de la Aris, daca o mai stii)

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

LAURA G stiu ca nu e bine sa tin in mine dar sunt asa de suparata pe el ca nu as mai vorbi niciodata cu el ,in ultimul timp nu ma mai intreaba nimik de bebe ,cum sunt,daca sunt bine si tot asa mai departe.aseara mi se infundase capul de suparare si incepuse sa imi curga sange din nas si a vazut asta nu ma intrebat nimik daca sunt bine.e asa de indiferent cu mine de ceva timp dar las ca o sa treaca si am sa ii arat ca si eu pot fi la fel ca el.

Oare ce s-o intampla cu barbatii astia??
Sau suntem noi ciufute????
Sau hormonii ne joaca este??????

Krelia, Ionela cate si-o sa va mai treaca supararea!!!

29+ cu Maya Andreea

bebe

is barbatii mai cu multi hormani ca noi cred asa cred eu la al meu
mi sa cam acrit sa fiu eu cea care tot timpul sa cedeze si sa ceara scuze chiar daca nus eu cea care are vina

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

a propos de " daca e urat copilul..."..eu am o matusa care spunea despre fata ei ca este second-hand atunci cand era mica pt ca era uratica rau..dar dupa ceva timp s-a schimbat complet si acum este pur si simplu superba..si blonda ..si slaba si cu ochii verzi...laura thanks 4 advice dar eu manac f f rar oua asa ca imi permit o omleta "concentrata"...ma gandeam acum..ce norocoasa sunt ca am langa mine cel mai bun sot din lume..nu cred ca exista nici macar unul ca el..katyusha chestia cu indiferenta si tinutul supararii nu e ok...mie mi se pare lipsa de maturitate...mai bine va certati putin dar macar vorbiti ca sa vedeti unde e problema..intotdeauna e undeva la mijloc..te si be happy pt ca ai de ce si pt cine ...

27+ cu

Mergi la inceput