Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetelor am aparut si eu pe aici
astazi sunt tare suparata ieri mam certat cu sotul si nu am vorbit toata seara cu el si am plans ft fara sa ma vada el nici acum nu vb cu el.nici bine nu avenit de la lucru cu nervi pe el Andrei nu vroia sa manance si sa enervat ca de cand a plecat tasu'iar copilul nu mai mananca nu stie ce iam facut si mam enervat asa de tare da nu iam zis nimik am tacut si am tinut in mine dar o sa ii para rau pt toate ca prea mult tin in mine ,si ca el nu poate manca si el linistit am luat baiatul de manuta si l-am lasat singur sa manance LINISTIT si dupa aia am venit si iam dat lui Andrei sa papre si incepuse sa se joace cu el ,eu spalam vasele si tot radea acolo cu el dar eu eram serioasa si il vedeam ca vroia sa se bage in seama cu mine eu nu ma uitam deloc la el treceam pe langa el ac si cum nu l-as vedea vreau sa ii arat ca si eu pot sa fiu indiferenta ca el cand se supara tre sa stea lumea cu fundul in sus sa il faca sa isi revina ei las ca nu mai e proasta aia.
of mai fetelor nu am cui sa ii zic si ma descarc si eu la voi ca de dimineata ma luat iar cu plansul

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Buna ziua,
Cred ca inca sunt prea trista sa am chef de scris, dar am intrat sa va salut.

Imi pare rau ca esti iar singurica si trista... dar nu uita ca ne ai pe noi

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Monis, multumesc mult

26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Krelia

Katyuscha, nu e bine sa tii in tine. Bine macar ca te-ai descarcat la noi, dar n-ar fi rau sa vorbesti si cu el si sa va impacati daca se poate. Nu-ti face bine stresul asta. Ai grija de voi!

Azi am fost la ginecolog. A zis ca e surprins ca am diabet gestational, pt ca primul test a iesit la limita si nu credea sa am. Ne mai vedem peste doua saptamani, dupa care ma duc in fiecare saptamana. Mi-a zis ca sigur nu o sa depasim termenul - adica daca nu nasc pana la termen 'il scot pe bebe'. Acum nu stiu daca mi-ar provoca nasterea sau ar face cezariana... De la controlul urmator o sa facem non-stress test, ceea ce inseamna ca il monitorizeaza pe bebe timp de aprox 30 de minute sa se asigure ca e bine. La voi se face testul asta? Nu se face mereu, doar cand e cate o problema, in cazul meu diabetul.

M-am hotarat sa dau preaviz la sfarsitul saptamanii viitoare si sa mai lucrez pana pe 25 septembrie. Si-asa mi se pare mult... Legal nu trebuie sa dau preaviz si adevarul e ca nici nu merita, dar o sa dau, ca asa sunt eu... Maine nu vin la serviciu ca avem cursul de diabet de la 9 la 1:30. O sa postez sa va zic despre dieta si ce mai invatam maine.

Va pup pe toate!

Laura 29+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Simina - si eu m-am intrebat asta despre copil (mai ales ca am vazut in maternitate copii cu adevarat uratei), dar asa cum zic si fetele - nu cred ca va fi cazul nostru

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura GarnerM-am hotarat sa dau preaviz la sfarsitul saptamanii viitoare si sa mai lucrez pana pe 25 septembrie. Si-asa mi se pare mult... Legal nu trebuie sa dau preaviz si adevarul e ca nici nu merita, dar o sa dau, ca asa sunt eu... Maine nu vin la serviciu ca avem cursul de diabet de la 9 la 1:30. O sa postez sa va zic despre dieta si ce mai invatam maine.
In sfarsit! Preaviz cu 5 minute inainte le-as da! Bravo, va veti descurca bine si totul va fi ok, da? Ionela Nu e chiar atat de rau. Eu dupa ce nu l-am vazut pe al meu de .... cate luni ? am ajuns la concluzia ca e teribil de greu, dar sunt si unele avantaje. Ma tine minte infloritoare cum m-a vazut ultima data , de ex. Hai, stai aici, ne mai spunem 2 vorbe bune si trec zilele. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA G stiu ca nu e bine sa tin in mine dar sunt asa de suparata pe el ca nu as mai vorbi niciodata cu el ,in ultimul timp nu ma mai intreaba nimik de bebe ,cum sunt,daca sunt bine si tot asa mai departe.aseara mi se infundase capul de suparare si incepuse sa imi curga sange din nas si a vazut asta nu ma intrebat nimik daca sunt bine.e asa de indiferent cu mine de ceva timp dar las ca o sa treaca si am sa ii arat ca si eu pot fi la fel ca el.

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Fetele o veste buna: au anuntat la stiri ca in Noul Cod al Educatiei este prevazut un voucher educational pt noii nascuti de 500 EUR.

KRELIA bine ai revenit.

Lidia

Chiar ma intrebam pe unde-ti plimbi majoretele... si ai si aparut

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Katy imi pare rau ca te-ai suparat cu sotul. Dar nu e deloc bine sa tii in tine. Mai bine ii spui atunci ce ai pe suflet. Eu asa fac.
Daca suntem cu alte persoane nu-i zic dar cind ramanem singuri ii zic ce m-a deranjat, apoi isi spune si el parerea. De obicei evitam cearta.

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si eu pe aici..
Imi pare rau pt fetili care fie au probleme de sanatate- Ancutza, fie s-au certat cu sotiorii-Simina, Katy, fie sunt picate in butoiu sindromului de trim III..
Krelia, ma gandeam ca poate si eu am fost un motiv sa te faca sa nu mai vrei sa ne scrii...stii tu, exprimarea mea gresita..
Eu azi am tot stat in umbra si am cetit, mi-a plesnit capu de dureri mai toata ziua..off..fac AMR pana nasc..Asa m-am saturat sa fiu greoaie, sa nu pot sa merg si eu ca oamenii normali, nu sa obosesc si daca ma aplec sa ridic un pai!
Da' le-om trece noi pe toate si cand o sa ne tinem bebeii rozalii si frumosi in brateeeee Sa videti voi ce frumosi o sa ni se mai paraa...cei mai porumbei dintre porumbei-vb lui Avalon.
Apropo de cum ne dorim sa fie bble nostru, noi vrem o fetita blonda , creata si cu ochi albastri!!! Ochi albastri sa mosteneasca de la mine, paru blond de la cine o fi , numa sa fie blond, si cret ca asa e al cumnatamii!

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput