Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Shtephy - multumim de poze si sa-ti traiasca printesa . Si vrem poze cu burta monis 30 acum si cu poze |
Exact asta i-am zis si eu
29+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui douradoudou hmmm...am dormit si eu putin si cand m-am trezit numai suparari pe aici...sper sa va treaca repede..nu tineti nimic in voi..krelia bine k ai dat si tu un semn ..sper sa fie totul ok ...eu mi-am facut o omleta din 4 oua cu patrunjel si am devorat-o in 2 minute sper sa nu mi se faca rau..acum devorez niste prajituri libaneze ...si-mi face cu ochiul sticla de pepsi si parca ma striga cuburile de gheata din frigider..va 27+ cu |
Pana nu incearca sa ma impace nici macar nu ma uit la el...ex acum: eu la pc el la tv da nu vb nimic!...sa vedem cat tine!!
PS: pe mine ma dor ochii cand iti citesc postariele(si nu port ochelari)....renunta macar la "format bold"
29+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Fetele o veste buna: au anuntat la stiri ca in Noul Cod al Educatiei este prevazut un voucher educational pt noii nascuti de 500 EUR. |
Oare asta ce o mai fi? au zis mai multe despre asta? ca eu nu am ascultat stirile... daca stii mai multe amanunte zi-ne si noua, te rog!
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3
krelia spune:
saru'manusitele, fetelor!
o sa incerc sa prezantez mai des....ca sa nu va mai ingrijorez
laura, daca mai vb asa....vin si-ti dau la ficati, mai ceva ca fi-ta
ionela, dana,Lidia, floricik, LauraG, simina, alexa
...
krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai
RamonaCopot spune:
Si eu ii ziceam zilele trecute sotului despre teama mea ca bebe va fi urat. El zice ca nu are cum sa fie urat, ca sigur o sa iasa un frumos...dar eu am vazut si bebei din aia de nu=ti vine sa te uiti la ei deloc.
Sper ca puiul meu de cioara sa mi se para un porumbel, ca de nu...nu=l arat la nimeni .
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui RamonaCopotOare asta ce o mai fi? au zis mai multe despre asta? ca eu nu am ascultat stirile... daca stii mai multe amanunte zi-ne si noua, te rog! |
floricik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Eheeee de-ar fi bagajul meu ce linistita as sta...da nu-i al meu ,am mai spus,(uite cum te-am prins cu temele nefacute), sunt poze primite de la mamica de ghiocel (de la Aris, daca o mai stii) 29+ cu Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Si eu vroiam sa te laud ca-s asa frumos aranjate. I-am aratat si sotului cum sunt puse separat in pungute.
26+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
lorelix spune:
buna seara fetelor.
am o problema: am fost la control si medicul mi-a spus ca am PLACENTA IMBATRANITA.
S-A M-AI CONFRUNTAT CINEVA CU ASHA CEVA?
..O SEARA BUNA!
lorelix 29+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS!
krelia spune:
si mie mi se pare lipsa de maturitate faptul ca 2 oameni maturi tin coada pe sus si nu comunica intre ei, nu isi spun pasurile si ce anume i-a deranjat de s-a ajuns acolo.....pana la urma o caracteristica importanta a unei relatii este comunicarea, nu?
asa ca, draga Katy, eu zic sa lasi deoparte ideea ce "tu te-ai dus mereu la el sa il impaci" si sa aplanezi conflictul mocnit dintre voi, pana nu iese foc.....gandeste-te ca asta nu e mediu optim de crestere a unui copil...si in nici un caz copiii nostri nu ar trebui sa asiste la certurile si divergentele din cuplu.....
acelasi sfat si pentru tine, simina
cat priveste un copil urat la nastere...je avusai parul negru ca taciunele...buni a mea a si intrebat-o pe mama "fata, cu cine ai facut copilu' asta ca nu seamana cu niciunul dintre voi" ...si dupa ce mi-a cazut perisorul acela (care, btw, cade la toti copii, cica)..m-am blonzit..si mai tarziu m-am satenit....
in plus, multe mame spun ca asa cum aratau bebeii in burtica, la eco...asa arata si in realitate....
si pana la urma, tot sanatatea lor e cea mai importanta.....
krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai