Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
laviniablaga spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui krelia lavinia eu zic ca nu are rost sa te enervezi....ca tot nimic nu rezolvi, din pacate...de fapt, eu vorbesc..care ma lupt cu vodafonele asta....care si-a schimbat firma de curierat...si-mi pune mie nervii la incercare (si hormoneii krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Ai dreptate! Numai ca m-o enervat mai tare faa aia...cand m-a intrebat daca incerc sa o mituiesc! Adica doamna aia imi spune clar ca i-a dat bani ca sa ii rezolve mai repede problema...si eu o mituiam daca am intrebat-o cat ma costa sa scot mai repede documentul! Romania...asta e
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
simona9999 spune:
Buna fete dragi
Nu am mai intrat in ultimele zile ca mu am avut net. am avut o zi libera, ca bb s-a agitat ft tare, de parca voia sa iasa din burtica, a speriat-o putin pe mami. Cum ma miscam putin cum inceppea.... acum e mai linistit si sper ca e totul ok
Krelia imi pare bine sa te vad , imi pare rau pt problemele aparute, dar asa e, cu aj de la Dumnezeu, toate se rezolva
Katy, poate ca sotul tau e putin mai egoist, nu se gandeste la tine, sau nu reactioneaza ca atare. as sunt unii dintre barbati, dar cel mai bine si eu zic ca ar fi sa il cinfrunti cu situatia
Lidia74 bine ca ai gasit cauza. Acum mult succes si multa sanatate, si mai ales un tonus pozitiv, face mai mult bine decat poti crede

Shtephy super tare bancul!!!

cea mai fericita
cu 29+ 
sa fim sanatosi
shtephy spune:
Lavinia mor pe situatiile astea
.
Ai procedat foarte bine ca te-ai intors in birou.Prima oara nu erai gravida?Nimic nu functioneaza cum trebuie in tara asta![]()
Ancutza ce faci?De ce nu ai dormit?Nu ai fentat raceala?
Lumi tu cum te mai simti?A trecut starea de rau?
Acum imi lipsesti tu mie
.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+ 
laviniablaga spune:
Uff! Bebele meu danseaza in burtica! oare daca e atat de activ ziua, asa va fi si cand o sa vina pe lume! Am zis ca as da orice sa fie activ ziua si noaptea sa doarma!Sotul rade si ma tachineaza! Zice ca e activ ziua cat e in burtica, si dupa aia o sa schimbe foaia si o sa aiba program numai noaptea!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui shtephy Lavinia mor pe situatiile astea .Ai procedat foarte bine ca te-ai intors in birou.Prima oara nu erai gravida?Nimic nu functioneaza cum trebuie in tara asta _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 26+ ![]() |
Ne resemnam ...ca traim in ea...si nu avem alta alternativa!
30+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
shtephy spune:
Ramonika a venit seful din concediu
?
Ori ai plecat la eco?Asteptam vesti daca-i asa.
_
Ramona,mami de
26+ 
dienutze spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro![]() la toate burticile...haideti sa depasim momentul asta de tristete care ne-a coplesit in ultimele capitole... si sa ne bucuram de "co-locatarii" nostri |
Ancuta, bine zici! O colega cu fetita de un an si jumatate chiar imi zicea mai zilele trecute ca ii e dor de zilele in care era piticuta in burtica! Deci sa incercam sa ne bucuram de minunile noastre, caci oricum mai mult decat sa ne rugam sa fie sanatosi nu prea putem face!
Stef, Krelia, Monis, multumim de completari!

27+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
simona9999 spune:
Buna fete dragi
Nu am mai intrat in ultimele zile ca mu am avut net. am avut o zi libera, ca bb s-a agitat ft tare, de parca voia sa iasa din burtica, a speriat-o putin pe mami. Cum ma miscam putin cum inceppea.... acum e mai linistit si sper ca e totul ok
Krelia imi pare bine sa te vad , imi pare rau pt problemele aparute, dar asa e, cu aj de la Dumnezeu, toate se rezolva
Katy, poate ca sotul tau e putin mai egoist, nu se gandeste la tine, sau nu reactioneaza ca atare. as sunt unii dintre barbati, dar cel mai bine si eu zic ca ar fi sa il cinfrunti cu situatia
Lidia74 bine ca ai gasit cauza. Acum mult succes si multa sanatate, si mai ales un tonus pozitiv, face mai mult bine decat poti crede

Shtephy super tare bancul!!!

cea mai fericita
cu 29+ 
sa fim sanatosi
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui shtephy Lavinia mor pe situatiile astea .Ai procedat foarte bine ca te-ai intors in birou.Prima oara nu erai gravida?Nimic nu functioneaza cum trebuie in tara asta Ancutza ce faci?De ce nu ai dormit?Nu ai fentat raceala? Lumi tu cum te mai simti?A trecut starea de rau? Acum imi lipsesti tu mie ._ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 26+ ![]() |
raceala se pare ca am fentat-o...mi-am dat seama la timp ca ma pandeste si i-am venit de hac....insomnii oricum am de vreo 2 luni dar pe la 2, 2 jumate noaptea reusesc sa adorm...dar sa stau cu ochii in tavan pana la 5 mi se pare cam mult
... poate a fost doar o noapte si in seara asta reusesc sa
.
Anca
30+
DariaPOZE
shtephy spune:
Simona bine ca s-a rezolvat cu netul,acum poate intri mai des.
Nu cred ca e vreo problema ca se misca mai mult bebe uneori.
_
Ramona,mami de
26+