Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 19
lili_a spune:
Buna ziua tuturor, intru si eu sa va povestesc de cursul de la Filantropia. Monis are dreptate, in mare a fost cam pierdere de timp, informatiile utile le puteam afla in maxim 10 minute. Eu m-am dus pentru ca m-am gindit ca una e ce citesti pe internet si alta e ce afli direct de la sursa, mai ales cu privire la conditiile din maternitate. In plus fata de singurele info utile pe care vi le-a spus deja Monis (ca bebe nu are nevoie de hainute pt spital ci doar pt externare si ca tb cumparat doar cateterul pt epidurala), ar mai fi politica spitalului in ceea ce ii priveste pe tatici - se pare ca oficial nu au voie decit la orele de vizita, in fapt se rezolva "la mica intelegere". Ar mai fi ca tot travaliul il petreci cu moasa si doctorul vine doar la expulzie. A, si ca mai nou au niste paturi smechere care se transforma in masa ginecologica asa ca nasti chiar in sala de travaliu, nu te mai muta in alta sala de operatie.
Dankutza cred ca a intrebat de atestatul pt. tatici pt. cele 10 zile libere, se da daca aduc la cursul viitor (miercurea viitoare) copie dupa BI.
Din punctul meu de vedere cel mai obositor a fost un tatic a carui nevasta nascuse si era deja acasa cu bebelusul, iar el ramasese cu o frstrare ca nu apucase sa vina decit la cursul 4 cu sotia astfel incit s-a gindit sa vina singur la celelalte si sa vorbeasca in continuu de ne-a ametit pe toti. Imi venea sa-i zic sa se duca sa stea acasa cu biata nevasta si copilul in loc sa piarda vremea la un curs care nu ii mai foloseste si sa ne si bata la cap pe toti.
Eu incerc sa ma duc si saptamina viitoare,poate ne arata salile cu pricina ca sa verific si conditiile de igiena :))
Nu stiu cind apare mesajul asta intrucit eu sint moderata dar daca il vedeti sper sa fie cu folos
krelia spune:
mersic, lyly.....o sa urmaresc casa taraneasca, sa vad cum sunt..sigur, cu sare, ulei si ceapa
, ca fara, nu "ie" bune ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion krelia, iti recomand vinetele congelate de la casa taraneasca, eu le-am gasit in auchan, la 8 lei o punga, evident pt a te satura ai nevoie de 2 cel putin, si nu tb decat sa le decongelezi sa pui niste sare, ulei si ceapa daca doresti 29 Alexandru |
krelia
29+ si printesu' mic, Rares-Mihai
simina_kin spune:
Neata fetele.Am intrat sa semnez condica , da nu stau...nu am dispozitie
...fizic sunt bine da psihic sunt praf
.\Cred ca ma bag la
ca altfel explodez de nervi
29+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Neata fetele.Am intrat sa semnez condica , da nu stau...nu am dispozitie ...fizic sunt bine da psihic sunt praf![]() .\Cred ca ma bag la ca altfel explodez de nervi![]() 29+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
se mai intampla...sunt zile si zile
...ai grija de tine
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
shtephy spune:
LauraG imi pare rau de pierderea prietenei tale
.
Lumi sper sa fii bine,sa fi fost doar un episod izolat.
Pirelia ce emotii te asteapta
...spor la pregatiri si sa ne tii la curent.
Tinonino de acum te asteptam mai des 
Lorelix trebuie sa fie bine,altfel te-ar fi internat pentru monitorizare.Ce mare e bebe 
Miany intelegem ca ai treaba dar te asteptam in pauze aici.Multumim de aprecieri![]()
.Sigur bebelusul vostru va fi cretulin.
Dienutze la lista depinde foarte mult de practica fiecarui spital.
Hainute si cosmetice de bb- daca nu stai cu bb in salon nu iti vor trebui.Baie ii fac asistentele,nu cred ca il ung cu nimic pe corp,buricul il curata doar cu spirt sau alcool alb cred.Daca sunteti in acelasi salon il vei spala la fundulet probabil.
Le poate aduce sotul ulterior daca e nevoie ca sa nu le mai cari in toate salile dupa tine.
Pampersi ori un pachet mai mic,ori vreo 20-30 de bucati.
As zice si niste slapi de dus pentru tine.
Nu cred ca ai nevoie chiar de 10 perechi de chiloti ,depinde si de zilele de spitalizare,daca sunt 5 e bine 10 perechi.
Pentru capacul de wc mi se par foarte utile protectiile acelea din Kaufland de care zicea krelia.
Crema pt funduletul lui bebe e buna pe langa ce ai zis tu ,e buna una cu oxid ce zinc,Nivea,Chicco,Avene,Mustela etc.
Avalon
nu ,nu cu tine am confundat-o pe Dana n.Stiu exact ca tu si LauraG ati facut FIV.Dar mai era o fata ,poate nu a mai scris demult,stiu ca la 14 sapt pusese poze si fusese intrebata daca nu e mai mare sarcina ca asa arata si ea a zis ca stie exact pentru ca a facut Fiv. Eu am crezut ca e Dana dar se pare ca mi-a jucat memoria feste
sau am visat
.
Multumim de compliment
.
Krelia ma bucur din suflet ca ne scrii si o sa ma rog sa fie bine bebe Rares si peste tre saptamani sa primesti vestea asta buna.

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+ 
Ancutza_Bro spune:
'neatza burtici 
am reusit si eu sa ma trezesc dupa ce am facut o noapte alba...am adormit azi dimineata la ora 5
... fain, nu?
Dienutze multumim pt listuta, eu mai aveam una dar am salvat-o si pe a ta pt ca mi s-a parut mai sintetizata 
Laura crede-ma ca te inteleg perfect, eu in capitolul trecut povesteam de o prietena care si-a pierdut bebele la 23 de saptamani, i s-a declansat nasterea...ce m-a mai durut sufletul...si eu stau cu frica sincer pt ca simt bebita mea foarte foarte jos cum misca, in vagin aproape, e la 5 cm de "iesire" si nu stiu daca e normal asa ceva...azi ma duc la doctor...trebuie sa avem incredere in DD ... te 
Lavi
si de la mine
Katy si eu reactionez la fel cand ma supar pe sot...nu mai scot o vorba si il ignor, doar ca el ma lasa o perioada sa fierb in suc propriu si cand vede ca mi-au mai trecut nervii deschide o discutie banala si se preface ca nu s-a intamplat nimic de fapt....eu stiu ca e f important sa comunici dar eu la nervi nu pot comunica...devin isterica, asa ca mai bine ii spun ce ma doare abia dupa ce ma calmez si pe un ton adecvat...gandeste-te ca nu exista casnicii perfecte, asta e, mai sunt si momente de genul asta ca daca nu ar fi prea banal si stii tu ca impacarea e cea mai dulce 
Pirelia casa de piatra si o casnicie perfecte iti doresc!
la toate burticile...haideti sa depasim momentul asta de tristete care ne-a coplesit in ultimele capitole... si sa ne bucuram de "co-locatarii" nostri ![]()
Anca
30+
Daria
POZE
krelia spune:
lavinia ![]()
eu zic ca nu are rost sa te enervezi....ca tot nimic nu rezolvi, din pacate...de fapt, eu vorbesc..care ma lupt cu vodafonele asta....care si-a schimbat firma de curierat...si-mi pune mie nervii la incercare (si hormoneii
)...ca nu-mi trimite factura la timp si mai risc si sa-mi inchida tel.....si cand ii aud "stiti ca puteti plati cu factura duplicat de pe net, sau cu mesajul primit prin sms...si io "tu n-auzi, femeie ca io vreau factura? Punct!" ![]()
| citat din mesajul lui laviniablaga Krelia, ma bucur ca ai revenit si ca ne colorezi peisajul cu purpuriul ala! |
krelia
29+ si printesu' mic, Rares-Mihai
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Neata fetele.Am intrat sa semnez condica , da nu stau...nu am dispozitie ...fizic sunt bine da psihic sunt praf![]() .\Cred ca ma bag la ca altfel explodez de nervi |
Faci bine ca mergi la nanica,odihneste-te si mai trece din starea asta.Orice ar fi,ma rog sa treaca repede si suntem aici daca ai nevoie de noi.

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+
Ancutza_Bro spune:
inca ceva...nu mai stiu exact care din fete a scris acum vreo 2-3 capitole de un film luat de pe torrent : Laugh and Learn about Childbirth ... vreau sa ii multumesc!!!!
mi se pare cel mai bun curs de Lamaze din toate cate am vazut pe net...m-a captivat complet...eu mi-am luat si notite
...il recomand la toate gravidutele...te invata cum sa respiri in fiecare etapa a travaliului, semne preliminarii ale travaliului, semne concrete ca ai intrat in travaliu, cum sa impingi,samd... si multe informatii "tehnice" sa zic asa dar prezentate intr-o forma tare interesanta. e un film de 4 ore dar va spun ca nu va mai dezlipiti de monitor...cel putin asta e parerea mea ![]()
Anca
30+
Daria
POZE
RamonaCopot spune:
Bonjour la amiaza si de la mine.
M-am trezit si eu, mai bine zis m-am ridicat din pat, pe la 12 am papat un pic, luat pastilutele si acuma iara moleseala cumplita. Azi noapte abia mi-am gasit locul in pat, iara vise din alea multe si amestecate, de am impresia ca nu m-am odihnit deloc azi noapte.
Asa obosita si molesita ma simt...si ce m-as bucura sa si adorm macar, nu numai sa vegetez aici ca o leguma.
Am citit tot ce ati scris..da nu sunt in stare sa sintetizez deloc... asa ca...incerc sa adorm din nou, poate reusesc sa scap de starea asta de kko.
la toate!
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3