Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
lorelix spune:
AVALON,
bineinteles ca mi-a spus-o in stilul lui caracteristic..ca daca o masina are o aripa busita, asta nu inseamna ca nu m-ai functioneaza masina.
Cred, ca daca era ceva GRAV mi-o spunea EL.
Oricum ma ingrijoreaza aceasta PLACENTA IMBATRANITA

lorelix
29+ TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui kreliaPirelia, incerc si sper, dupa cum am mai zis Apropos de pofte...eu as manca niste salata de vinete...da' problema e...cine le coace? |

26 +
Chiara Ada
dana n. spune:
Laura, imi pare rau ptr ceea ce i s-a intamplat prietenei tale. Tu incearca sa stai linistita, sa te detasezi...gandeste-te la puiul tau.
------------------------
31+
David
Albume foto
monis5 spune:
citat din mesajul lui dienutze![]() |
Dienutze, uite na ca acuma dupa un curs ca ala de ieri sunt f f priceputa si ma apuc sa dau sfaturi

Dar referitor la ce haine de bebelus trebuie pentru cele 3 zile de spital, poate ar fi bine sa verificam dinainte la maternitate, in functie de politica fiecareia... ti-am zis ca am avut surpriza ca astia la care ma duc eu sa nu vrea haine deloc. Au zis ca-i tin pe bebelusi in ale lor care sunt sterilizate etc.
Ceea ce mie imi convine ca am mai putine griji pe cap
monis
30acum si cu poze
Ramonika spune:
Jay - ti-am schimbat DPN-ul in listuta.
insa e posibil sa se mai schimbe pe parcurs, nu stiu care dintre noi va naste exact la data estimata... ![]()
Avalon spune:
| citat din mesajul lui lorelix AVALON, bineinteles ca mi-a spus-o in stilul lui caracteristic..ca daca o masina are o aripa busita, asta nu inseamna ca nu m-ai functioneaza masina. Cred, ca daca era ceva GRAV mi-o spunea EL. Oricum ma ingrijoreaza aceasta PLACENTA IMBATRANITA ![]() ![]() ![]() ![]() lorelix 29+ TRIMESTRUL III sa fie SANATOS! |
haha! sa-l intrebi:

dar daca are si aripa dreapta si bara din fata si bara din spate busite , cum circula? ca io am avut o masina asa si am circulat cu ea jumatate de an pana am reparat-o!acum fara gluma, Tutu cred ca te-a chemat mai des acum la eco, va urmari ca bebelusul sa creasca cum trebuie si daca exista vreun semnal de alarma, stai linistita ca stie el ce e de facut

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 
lylyana.ion spune:
Neatza ![]()
Iar am "reusit sa ma trezesc la 11...dar totusi 10 ore de somn nu este mult, asa-i?
krelia, iti recomand vinetele congelate de la casa taraneasca, eu le-am gasit in auchan, la 8 lei o punga, evident pt a te satura ai nevoie de 2 cel putin, si nu tb decat sa le decongelezi sa pui niste sare, ulei si ceapa daca doresti
dienutze listutza ta este binevenita, saptamana iitore incep vanatoarea produselor
pirelia iti urez si eu Casa de piatra si o casnicie fericita
laura imi pare rau ca ai primit o asemenea veste, si sunt convinsa ca fiind toate gravidutze ne-a afectat pe toate intr-o oarecare masura.
si restul fetelor
astazi o sa fiu mai activa, sper, fiind acasa, dar am de spalat, de facut curat...

29
Alexandru
laurairina13 spune:
Avalon
, azi vad ca nu ma mai doare capul..In fine ,mi-a iesit glucoza sub limite, si mi-a zis dr de familie sa mananc mai des, probabil ca ieri am mancat cam tarziu si scazuse prea tare, ma luase cu toate cele, ameteli, dureri de cap, bla bla..
Pirelia, vin cu urarile de rigoare saptamana viitoare!![]()
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
30+
Mara Teodora
poze
laviniablaga spune:
Salutare mamici, din nou!
Dienutze am citit lista ta si mi se pare extrem de utila! Multumesc!
Laura, imi pare tare rau pentru ceea ce i s-a intamplat prietenei tale! Stiu ca si pe tine te afecteaza situatia, insa mai bine ar fi sa te detasezi putin si sa incerci sa te axezi strict pe sarcina ta, de care trebuie sa ai grija in primul rand!Este dureros intr-adevar, dar pune-te pe tine pe primul loc!
Krelia, ma bucur ca ai revenit si ca ne colorezi peisajul cu purpuriul ala!
Katy, sper sa treci peste disensiunile cu sotul tau! Nu am eu prea mare experienta, insa consider ca desi tu esti cea care a cedat de cele mai multe ori in relatia voastra, cel mai bine este ca tot tu sa reglementezi situatia! Barbatii sunt o specie mai aparte, si oricat am dori noi sa ii facem sa ne inteleaga ei nu pot, pentru ca gandesc diferit! Cu siguranta ca vei sti sa gestionezi situatia, si il vei invita pe al tau sot la o discutie cordiala prin care sa ii expui tot ceea ce crezi ca face rau!!

Miany, Ava, Monis, Lumi, RamonaC, Andrecluj, Ava, Ancutza_Bro...va
pe toate!
Despre mine ce sa va zic! M-am enervat din nou pe toata birocratia si nesimtirea care exista in Romania! Dupa cum poate ati aflat, sistemul judiciar din tara noastra e in greva, nu se lucreaza pe nicaieri! Se plang domnii judecatori ca au lefurile prea mici si ca nu le convine o micsorare de salariu! Plangerile lor ma intereseaza foarte putin spre deloc! Am mers azi sa cer un duplicat la o sentinta judecatoreasca! Totul bine si frumos! Caut in registru numarul de dosar si nr de sentinta, si apoi merg la rpimarie sa achit o taxa de timbru, merg la posta sa platesc si un timbru judiciar!Ma intorc la tribunal, o rog pe doamna respectiva de la ghseu sa imi dea cererea sa o completez! O completez, si apoi o intreb frumos cand mi se poate elibera documentul! Doamna imi spune! Nu stiu, urmariti stirile si vedeti cand iesim din greva pentru ca nu se lucreaza!Incercati peste o saptamana! Nu ies bine din biroul respectiv si vad ca intra o doamna careia i se spune ca i s-a eliberat documentul! O astept sa iasa afara si o intreb cand a depus cererea! Imi spune ca ieri dimineata, dar ca a trebuit sa ofere o mica atentie doamnei de la birou!M-au apucat toti nervii!Ma intorc si o intreb pe doamna de la birou cat ma costa sa primesc documentul mai repede. Tipa ofensata ma intreaba daca o mituiesc! Eu ii prezint situatia doamnei care tocmai venise sa isi ia documentul! Nu a mai spus nimic, si a zis sa incerc sa trec maine, sa vada ce poate rezolva! A zis ca face chestia asta, doar pentru ca sunt gravida,m si ca nu vrea sa ma poarte pe drumuri! Fantastic!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze