Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 21
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro raceala se pare ca am fentat-o...mi-am dat seama la timp ca ma pandeste si i-am venit de hac....insomnii oricum am de vreo 2 luni dar pe la 2, 2 jumate noaptea reusesc sa adorm...dar sa stau cu ochii in tavan pana la 5 mi se pare cam mult ... poate a fost doar o noapte si in seara asta reusesc sa .![]() Anca 30+ DariaPOZE |
e bine ca ai vesti bune legate de raceala! Iar cu insomniile, din cate am citit , cam toate am avut sau avem astfel de probleme...cred ca sunt parte din odiseea sarcinii...asa ca trebuie sa dam inainte cu tupeu

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
30+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
shtephy spune:
Aveti vreun remediu bun pentru sangerarile gingiilor?In afara de periuta de dinti soft si de azi am inceput cu pasta de dinti Sensodyne ce pot sa mai fac?
Imi sangereaza rau ,de cateva zile chiar si cand musc din fructe.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+ 
tinonino81 spune:
Eu abia astept sa merg peste 2 saptamani la morfo de trim 3,trebuia sa merg saptamana viitoare,dar din lipsa de bani,merg dupa ce ia sotul salariu
.
: 31+
tinonino81 spune:
Imi pare rau Stephy,dar chiar nu stiu ce sa-ti recomand,cred ca e tare greu.Ai gija de tine
: 31+
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
Nu imi place sa vad atatea vesti proaste pe aici. Am zis sa va descretesc putin fruntile cu un flmulet la care mie mi-au dat lacrimile de ras. http://purple.ro/2009/08/18/video-the-yellow-smiley-face-fata-galbena
Pupici pe burtici
Maria
25+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
shtephy spune:
| citat din mesajul lui tinonino81 Imi pare rau Stephy,dar chiar nu stiu ce sa-ti recomand,cred ca e tare greu.Ai gija de tine ![]() : 31+![]() |
Nu-i nimic.E enervant rau mai degraba. Astepti o saptamana mai mult sa iti vezi puiul...trece repede,ok?

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+
krelia spune:
pai..deh...asta zic si eu, ca doar ii ajunge cate figuri a facut ![]()
fata...si incearca cu pasta de dinti Lacalut - se gaseste numai in farmacii.
| citat din mesajul lui shtephy Krelia ma bucur din suflet ca ne scrii si o sa ma rog sa fie bine bebe Rares si peste tre saptamani sa primesti vestea asta buna. ![]() ![]() ![]() |
pai si-abia acu' imi zici?
....daca nu se intampla cu bunicu' in mai...zau ca veneam la Cluj..si imbinam si treburili cu placerili | Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Hai cuscro pan' la Cluj ca mami pe salata de vinete ma tine de vreo 4 luni. ![]() |
simona, si eu ma bucur sa te vad pe aici...ia zii, bate briza la mare au ba? mai e soarele pe cer...sau incepe incet-incet sa se fofi'?
| citat din mesajul lui simona9999 Krelia imi pare bine sa te vad , imi pare rau pt problemele aparute, dar asa e, cu aj de la Dumnezeu, toate se rezolva |
krelia
29+ si printesu' mic, Rares-Mihai
simona9999 spune:
[quote
simona, si eu ma bucur sa te vad pe aici...ia zii, bate briza la mare au ba? mai e soarele pe cer...sau incepe incet-incet sa se fofi'?![]()
[/quote]
Hei Kreliutza, e frumos acum aici, e chiar super placut. ieri a fost mai urat, da doar in prima parte a zilei; cred ca vreme de plimbare o sa mai fie, de paja, nu stiu
Seara si dim in schimb e cam ....racoare ![]()
cea mai fericita
cu 29+ 
sa fim sanatosi

... poate a fost doar o noapte si in seara asta reusesc sa
.