Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 LAURA sper sa nu ma demoralizez si sa ma simt pregatita psihic din nou pt inca o sarcina. ANCUTZA iti doresc sa duci sarcina la termen si sa ai un bebe sanatos. Lidia |
multumesc
Anca 30+ Daria
POZE
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 LAURA sper sa nu ma demoralizez si sa ma simt pregatita psihic din nou pt inca o sarcina. Lidia |
Asa sa faci!!!!!
Ca altfel sa vezi ce bate sunt pe aici pe forum... imediat le scoatem... pai cum asa sustinatoarea noastra inflacarata sa fie ... desflacarata... ?!!?
Unde ti-ai facut pana la coada analizele?
monis 30
acum si cu poze
krelia spune:
vezi ca iar ai miel de dat....
citat din mesajul lui Katyuscha21 KARELIA credema ca imi pare rau ca se ajunge aici dar stii cum e te cam saturi la un momentdat sa tot il "pupi in fund"dar am sa vad cum va fi diseara |
krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai
shtephy spune:
RamonaC clar nu te poti pune cu natura,cu sau fara ghilimele .
In situatia fara ghilimele ma incadrez si eu cu parul cret al fetitei.Nu stiu deloc ce sa raspund la intrebarea cu cine seamana cu parul cret.Dar stiu ca nu-i obligatoriu sa ii ramana asa .
Gasisem pe DC si bancul asta apropo de natura cu ghilimele
Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta'sa: Copilul din patut era negru ca tuciu'... S-a uitat urat la nevasta'sa,... si aceasta s-a explicat:
-"Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma aplapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru...
- Barbatul mirat.."A da?"
Atunci barbatul a sunat-o pe maica'sa s-o anunte ca a devenit tatic.
-"O, dragul meu sunt asa de fericita... dar ia spune seamana cu tine???
-"Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit..., bine e'..., e negru.... Dar am o explicatie!... Uite: nora ta , cand era mica, taica'su lucra in Coasta de Fildes, si maica'sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru"
- "Aha! acum am inteles.. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de'aia esti un mare bou...
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+
monis5 spune:
citat din mesajul lui dankutza Monis ai putea sa ne dai mai multe detalii despre curs? Despre ce s-a discutat? Cat a durat? S-a facut un fel de prezenta? A fost multa lume? E adevarat ca daca tatici participa, li se dau niste certificate de puericultura care ii ajuta sa aiba 10 zile lucratoare de concediu dupa ce li se naste copilul? Orice alt detaliu e binevenit! |
Mai, am sperat ca a mai fost cineva de aici la curs, care poate i-a vazut si utilitatea sa va scrie...
ca io... cum ziceam mai devreme... sunt complet dezamagita, cred ca si eu il tineam mai bine...
Anyway, a durat 1 ora - pentru mine, pentru ca m-am ridicat si am plecat deoarece si statul in parc mi s-a parut mai util decat statul in sala aia plina... asa ca nu stiu de fapt daca e 1 ora sau 2
Plin de femei gravide... majoritatea destul de gravide, zic eu asa peste 20 de saptamani, cam 50... si erau si cateva cu sotii. S-a facut foaie de prezenta dar cred ca e mai mult pentru adeverinta aia pentru tati... Ah, si erau si multe femei care nu urmau sa nasca la Filantropia.
Altfel, banalitati peste banalitati... am aflat ca ne trebuie la internare buletin, adev de salariat, dosarul cu analize si - de necrezut - bagaj cu lucruri personale - oau, adica cine ar fi crezut?!?!? ok, inteleg ca trebuie spus la curs despre asta, dar s-a insistat o gramada pe asta... discutia era inconsistenta, se tot repetau amanunte... detalii pe care mie mi s-a parut ca le stie oricine, iar daca nu le stie, le noteaza in 3 minute si gata, mergem mai departe...
Ok, ce am aflat util (desi am consumat 1 ora pentru asta si sunt convinsa ca puteam sa le aflu de la doctorul care urmareste sarcina in 5 minute):
- Filantropia are anestezist 24 H
- cine vrea epidurala trebuie sa discute cu medicul, dar in principu trebuie cumparat doar kitul de administrare (adica cateterul etc) fara substantzul in sine, caci anestezic au ei in spital... (cica ar fi cca 120 lei prin farmacii)
- moasa si / sau dr trebuie anuntati de la internare daca aveti kit de celule stem
- ca pentru bebelus trebuie avut doar crema bepanthen, seervetele umede, pampers si hainute doar pentru externare - ca sa intelegeti de ce ma plang: cand moasa a zis ca trebuie servetele a intrebat cineva cate... si a durat 10 minute discutia despre cate servetele... de care, la punga, la cutie, la whatever!!!!
Hai ca m-am lungit si iar ma enervez.. am iar aceeasi senzatie ca in Romania daca ceva e gratis e in acelasi timp prost...
Sper ca exista macar una dintre noi care va avea nervii sa se duca la urmatorul curs sa ne faca un brief, ca poate urmatoarele vor fi mai luminate - moasa cel putin asa a promis
monis 30
acum si cu poze
Mussica spune:
Katyuscha capul sus. fericirea si linistea stau in manile noastre. iti vei da seama cum trebuie sa rezolvi problema cu sotul tau. chiar daca uneori nu iese cum am vrea, eu sunt sigura ca femeile au un al 7-lea simt care le face sa actioneze astfel incat sa fie bine. trust your instinct!
+ pentru toate burticutzele!!!
Io
25 saptamani
shtephy spune:
Krelia,fata frumoasa suntem alaturi de tine.Imi doresc sa apara repede si vestile bune sa iti alunge tristetea din suflet.Imi pare tare rau pentru toate problemele tale dar mai ales pentru cea care doare o mama sau o viitoare mama cel mai tare.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui shtephy RamonaC clar nu te poti pune cu natura,cu sau fara ghilimele . In situatia fara ghilimele ma incadrez si eu cu parul cret al fetitei.Nu stiu deloc ce sa raspund la intrebarea cu cine seamana cu parul cret.Dar stiu ca nu-i obligatoriu sa ii ramana asa . Gasisem pe DC si bancul asta apropo de natura cu ghilimele Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta'sa: Copilul din patut era negru ca tuciu'... S-a uitat urat la nevasta'sa,... si aceasta s-a explicat: -"Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma aplapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru... - Barbatul mirat.."A da?" Atunci barbatul a sunat-o pe maica'sa s-o anunte ca a devenit tatic. -"O, dragul meu sunt asa de fericita... dar ia spune seamana cu tine??? -"Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit..., bine e'..., e negru.... Dar am o explicatie!... Uite: nora ta , cand era mica, taica'su lucra in Coasta de Fildes, si maica'sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru" - "Aha! acum am inteles.. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de'aia esti un mare bou... _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+ |
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3