Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
Lidia74 spune:
MONI am facut analizele la Bioclinica: o carca de bani. Oricum iti multumesc pt informatii (m-au ajutat tare mult sa ma decid cu privire la locul unde sa le fac).
KRELIA eu nu stiu de ce esti trista dar sper sa fii ok cat mai repede.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 MONI am facut analizele la Bioclinica: o carca de bani. Oricum iti multumesc pt informatii (m-au ajutat tare mult sa ma decid cu privire la locul unde sa le fac). KRELIA eu nu stiu de ce esti trista dar sper sa fii ok cat mai repede. Lidia |
Lasa ca banii se refac.
Si eu zic ca e bine ca ai aflat ce si cum si poti lua masuri. Stiu ca vorbesc pe de-a rostul... dar mai mult nu stiu cum as putea ajuta...
monis 30
acum si cu poze
shtephy spune:
Lidiuta draguta cand te simti descurajata,doar spune si vom umbla noi la creierasul tau ca pana la urma sa ne arati poze cu burtica.E extraordinar ca ai descoperit o posibila cauza a pierderii de sarcina si ca se trateaza.Multe din gravidute sunt nevoite sa faca tratament pe toata durata sarcinii si nu e nici o problema pentru bbe,medicamentele acelea fiind safe.
Haide Lidia mult curaj!!!
Pot sa te intreb din pura curiozitate care e medicul tau ginecolog?E ok daca nu-mi raspunzi.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+
shtephy spune:
citat din mesajul lui monis5 Shtephy - multumim de poze si sa-ti traiasca printesa . Si vrem poze cu burta monis 30 acum si cu poze |
Ce teapa de doi lei cursul asta...
_
RamonaCopot spune:
Burtici, eu dezertez. Ma apuc de butonat telecomanda si ii mai dau o pauza la laptopul asta obosit, ca de 12 ore functioneaza intr-una aici in pat langa mine.
va pup si ne auzim maine dimineata, la ceiut, cafea.
Noapte buna la toata lumea!
Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui shtephy RamonaC clar nu te poti pune cu natura,cu sau fara ghilimele . In situatia fara ghilimele ma incadrez si eu cu parul cret al fetitei.Nu stiu deloc ce sa raspund la intrebarea cu cine seamana cu parul cret.Dar stiu ca nu-i obligatoriu sa ii ramana asa . Gasisem pe DC si bancul asta apropo de natura cu ghilimele Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta'sa: Copilul din patut era negru ca tuciu'... S-a uitat urat la nevasta'sa,... si aceasta s-a explicat: -"Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma aplapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru... - Barbatul mirat.."A da?" Atunci barbatul a sunat-o pe maica'sa s-o anunte ca a devenit tatic. -"O, dragul meu sunt asa de fericita... dar ia spune seamana cu tine??? -"Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit..., bine e'..., e negru.... Dar am o explicatie!... Uite: nora ta , cand era mica, taica'su lucra in Coasta de Fildes, si maica'sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru" - "Aha! acum am inteles.. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de'aia esti un mare bou... _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+ |
ce figura esti
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
mai e cineva pe aici sau air sunt doar eu?
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
lylyana.ion spune:
Sa zic si eu la ora asta "Buna seara!" si "Noapte buna!" ... De mai bine de o ora stau sa citesc ce ati scris astazi, si acum ca am reusit sa termin, m-a luat somnul...
Tin sa le incurajez si eu pe fetele care au probleme de orice fel.
pentru toate
29 Alexandru
shtephy spune:
Simina si Floricik multumim
Ionela ma bucur daca intri si doar sa ne saluti.
LauraG desi nu merita nimic firma ta ,poate doar un adio,e bine sa iti lasi o portita,nu se stie niciodata.
Testul non stres stiu ca se face si la noi,dar parca mai aproape de DPN.Eu trebuia sa il fac a doua zi dupa ce am nascut...
Pe mnine ma chemase atunci la maternitate dar am vazut ca se face acu si in cabinete/clinici particulare.
Katy imi pare rau ca iti da barbatul motive de stres.
Lorelix da mai multe amanunte ca uite sunt fete care iti pot raspunde.Bebe e bine dezvoltat?Ca daca e ,probabil ca e ok gradul placentei pt varsta aceasta a sarcinii.
Ancutza ar fi fain sa fentezi raceala asta afurisita.
Mussica si de la mine .Io nu-s din Bucuresti dar cred ca sunt pe forum subiecte multe despre maternitatea Giulesti,stiu ca-i buna atata tot.
RamonaC si Lylyana somnic dulce.
_
Katyuscha21 spune:
mai fetelor eu cred ca am innebunit nu stiu ce ma luat dar am asa o stare proasta plina de nervi si imi vine sa plang la greu da nu am nici un motiv ca supararea pe sot mia trecut,am pus de paine la masina de 3 ori si nu mia iesit nu se leaga aluatul si nu am mai facut nimik de la orice ma enervez bine ca nu ma ot enerva pe copil ca el are de suferit micul meu si cred ca ma ia iar cu culoarea rosie la urina maine ma duk la doctor sper sa nu fie probleme.
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica