Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
Katyuscha21 spune:
fetele cum adica placenta imbatranita?
29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 KATY sper sa fie bine desi parca imi piere cheful sa mai raman insarcinata. O sa vedem si ce zice medicul ginecolog. Lidia |
buna seara burtici...azi am stat la pat toata ziua, oricum ma simt mai bine si poate scap de raceala inainte sa inceapa...
Lidia nu stiu exact situatia ta dar as vrea sa iti spun ceva care sper sa te incurajeze oarecum....am o colega de servici care s-a chinuit foarte mult sa aiba un copil...a pierdut 8 sarcini la rand, unele chiar inaintate (5-6 luni) dar atat de mult si-a dorit fata asta un copil si atat de mult s-a zbatut ca pana la urma ultima sarcina a dus-o pana la capat si a nascut un copil frumos si sanatos de care se bucura acum zi de zi...asa ca sa nu te lasi batuta niciodata...un copil merita orice efort...bafta multa
Anca 30+ Daria
POZE
Katyuscha21 spune:
LIDIA imi pare rau cu sangele asta la tine si eu am probleme cu coagularea dar la mine de numeste trombocitopenie idiopatica purpura e cam naspa dar ai sa treci peste ele ma ai pe mine ex cu problema asta ca si la tine si am facut tratamente si am nascut un baiat sanatos.
fii tare ce pot sa iti zic
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Faza mai tare e ca atunci cand i-am spus medicului ginecolog ca as vrea sa fac amalizele astea mi-a spus ca „am citit prea mult pe internet”...dar mi-a dat sa le fac. Lidia |
nu pot sa cred ca un medic poate sa spuna asa ceva...e nebun la cap? el ar trebui sa stie cel mai bine ca sunt riscuri si ca fiecare femeie face tot ce trebuie sa se asigure ca sarcina e ok...asta incluzand foarte multa informatie ...ar fi trebuit sa ti le dea el fara sa ii spui tu... offff
Anca 30+ Daria
POZE
Katyuscha21 spune:
urez la fetele care or sa mearga la ca eu fug la clinica ca tre sa fac analize la sange si revin cam in 2 ore daca mai e cineva atunci
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Lidia74 spune:
ANCUTZA imi pare rau pt prietena ta. Eu nu stiu daca as rezista sa trec prin asa ceva de 8 ori. Este CUMPLIT...
Lidia74 spune:
ANCUTZA nu am ce sa ii reprosez medicului. Este un om extraordinar. Intr-un fel a vrut sa ma protejeze in sensul ca imi fac prea multe ganduri, griji, etc (stie ca ma documentez - sunt inscrisa si la doctorat si pana nu gasesc ce caut nu ma opresc din sapat).
laurairina13 spune:
Lidia, tocmai de aia..te zbati acum sa cauti cauza..acum odata gasita ,si cu bunavointa din partea dlui ginecolog..ca daca nu altu..o sa tii tratamente si o sa fie bine!
Daca nu e anu asta..cand o fi, dar sa fii pregatita!
Proaspata Doamna!
Laura, 30+ Mara Teodora
poze
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lidia74 ANCUTZA imi pare rau pt prietena ta. Eu nu stiu daca as rezista sa trec prin asa ceva de 8 ori. Este CUMPLIT... Lidia |
nici eu nu stiu de unde a avut atata putere femeia asta...o apreciez foarte mult pt asta...
eu am pierdut o sarcina anul trecut la 8 saptamani si mi-a fost destul de greu...apoi exact la un an am ramas iar si exact la 8 saptamani am fost la ecograf si dct mi-a zis ca nu-i place ce vede...ca e posibil sa se fi oprit si sarcina asta si ca tre sa ma internez a doua zi la prima ora in spital ... am crezut ca imi cade tot cerul in cap...am plans toata noaptea si m-am consumat dar pana la urma in spital mi-a facut eco transvaginala si bebita mea avea activitate cardiaca...am izbucnit in plans de nu ma mai puteam opri...cineva acolo sus imi ascultase rugaciunile... si uite ca am ajuns in sapt 30 si poate da DD sa fie bine pana la capat.
hai, fruntea sus si o sa vezi ca totul o sa fie bine!
Anca 30+ Daria
POZE
Lidia74 spune:
LAURA sper sa nu ma demoralizez si sa ma simt pregatita psihic din nou pt inca o sarcina.
ANCUTZA iti doresc sa duci sarcina la termen si sa ai un bebe sanatos.