Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA asa e. Este un capitol pe DC despre acest subiect. Culmea e ca eu sunt TOTAL impotriva medicamentelor si ma intreb oare ce copil o sa iasa cu atatea pastile, injectii?

Mergi la inceput

Offf KATY....Oare de ce trebuie sa induram noi, femeile, atata suferinta ca sa dam nastere unui copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

KATY sper sa fie bine desi parca imi piere cheful sa mai raman insarcinata. O sa vedem si ce zice medicul ginecolog.

Lidia

Hei, hei , hei....capul sus! Nu te lasa acuma, mai ales ca ai aflat cauza. De aici incolo se rezolva problemele. Suntem alaturi de tine, si vrem sa ridicam si noi pentru tine.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:

DANKUTZA asa e. Este un capitol pe DC despre acest subiect. Culmea e ca eu sunt TOTAL impotriva medicamentelor si ma intreb oare ce copil o sa iasa cu atatea pastile, injectii?

Lidia

si eu am facut nu multe ci ft multe tratamente si pastile si stat in perfuzii de asta nu mai zic ca nu mai aveam vene unde sa imi puna aia fluturas si am nascut un copil sanatos o sa fie bine cum ti-am mai zis trebuie sa fii obtimista

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Offf KATY....Oare de ce trebuie sa induram noi, femeile, atata suferinta ca sa dam nastere unui copil?

Lidia

asa ne-a "blestemat"Dumnezeu ce sai facem daca e sa le treagem le tragem ca nu avem de ales numai daca nu iti doresti copii dar in situatia noastra nu mai vbhai fii tare te rugam mult ai sa vezi ca nu peste mult timp ai sa vii cu vesti bune la noi

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank"> Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Lidia, Doamne ajuta catre un demers pozitiv al lucrurilor!..si lasa gandurile alea, pliz!

lorelix, si eu vroiam sa te intreb....ce grad al placentei a zis ca ai....? ca acum, in mod normal, ar trebui sa avem gr. II (din III)

krelia 29+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

LIDIA ai PM

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

LIDIA ai PM

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lorelix... ce ti-a spus mai exact doctorul? Ca e doar cam imbatranita, sau ti-a zis si vreun grad de maturare. Si mai ales ce ti-a sugerat? Stiu ca in cazuri din astea, cand doctorul e sigur pe el, te interneaza si te tine sub supraveghere sa vada daca bebe se mai oxigeneaza si hraneste cum trebuie... nu se pate sa te lase asa in suspans.
Oricum eu zic sa mergi si la un alt gine sa se uite si el, pt ca si pe Camy o bagasera in sperieti cu chestia asta si eu la fel ajunsesem sa ma dau cu capul de pereti ca-mi scrisese pe biletul de externare ca am placenta de grad 3...dar s-a dovedit pana la urma o eroare si la mine si la ea.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Faza mai tare e ca atunci cand i-am spus medicului ginecolog ca as vrea sa fac amalizele astea mi-a spus ca „am citit prea mult pe internet”...dar mi-a dat sa le fac.

Mergi la inceput