Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mangulico tu cauti ceva in "aranjamentul planetelor" pentru copil ? (si cand mai dai pestre chestii faine ne dai si noua sa citim) ?

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

caut luci, dar eu eu sunt proasta si nu stiu cum sa caut, ori astia habar nu au de cititul in stele si inca nu s-au gandit la asa ceva. adik eu, cum ar veni sunt inaintea trendului si o clar vizionara!

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!!

ceva in genul MangaOmida
Cand te luminezi ...iti dau si eu ceva nume sa vezi daca sunt bune...sau numere, cifre, sa-mi spui ce ai nevoie

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana ai dreptate! Dar uite ca trebuia sa las pozicile la urma... cand colo am lasat la urma linkul dat de tine cu alaptarea . Cel mai mult pe lumea asta ma enerveaza oamenii prosti care sunt convinsi ca au dreptate! Si sunt sigura ca nu pot avea nici satisfactia ca peste cativa ani se vor trezi la realitate . oooffff cata prostie (imi amintesc acum si de linkul cu sexul la 11 ani, ca si la alea degeaba ai fi incercat sa le explici).

Deci moima asta considera ca alaptatul e o moda, impusa de americani, de cercetari mincinoase, si ca e de fapt rau pentru bebe si pentru mama. Si ca e o indoctrinare! Alaptatul, adica ceea ce face orice mamifer cu puiul lui! Si ca e mult mai sanatos laptele praf, dar astia vor sa ne intoctrineze! CINE??? Ca cercetatorii n-ar avea nimic de castigat. Din contra, mie mi se pare o indoctrinare cu laptele praf... ca din ala au ce castiga ... offff ce proasta!!! Raspunsurile de pe prima pagina imi plac mult, fetele sunt calme, nu ca mine. Si cel mai important, nu o ataca, sa-i dea satisfactie. Atata ca, una e sa nu ai lapte si sa nu reusesti sa alaptezi, si sa te chinui incercand... si alta e ca din timpul sarcinii sa incepi cu prostii din astea din simplul fapt ca tu vrei sa te scuzi ca "tii la frumusete" si vrei sa revii repede la starea de dinainte.. Si sa le ataci pe cele care alapteaza, ca sunt naziste indoctrinate

Offff ce prostie pe lumea asta!!!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluk, m-au taiat toate transpiratiile, dar pe prima pagina la cap trecut la lista cu gravidoase este Maria si asa e scris si in sms.

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

MangaOmida si io vreau sa-mi "cetesti"

Aida uite ca mi-ai amintit ca am felicitat fata rapid cand am intrat, fara mare tambalau:

Felicitari Alecsxa!!!

Bine ai venit pe lume, Mara Irina!!!

Mami sa aiba recuperare rapida, printesa sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor doar bucurii!!!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Cat despre lista, nu va faceti griji, ca nu fur painea de la gura oamenilor , eu nu ma bag la capitole noi ca sunt cam , dar asta cu modificatul imi face placere ptr ca nu o consider o corvoada.
nici nu ai idee cat de mult ma bucur ca te bagi la modificat lista si daca ti se pare ca arata mai bine in alt format din partea mea go away si sa iti mai zic ceva. Eu totusi as vrea sa te bagi si la facut capitol pt ca este mult mai simplu. O sa vezi.

Cat despre starea asta idioata , brrrrr , cred ca unde nu dorm in patul meu si nu imi fac somnul si chiar ma enerveaza ca toti trag de mine , in loc sa ma lase in pace , linistita sa forumesc aici cu drag ... sunt tzaca , stiu

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:

Raluk, m-au taiat toate transpiratiile, dar pe prima pagina la cap trecut la lista cu gravidoase este Maria si asa e scris si in sms.

Bbelusa cea iubita

AMR max 29 zile

Puiule, nu am vrut sa te speriu! Cum e in sms sigur e bine. Eu acuma gasisem ultimul ei mesaj de aseara, si e cu Mara, de aia am zis. Uite link

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Deci sunt in ceata total, in sms e Mara, la semnatura era Mara dar pe prima pagina era Maria....na belea...ma duc sa schimb in MARA ca probabil m-am chiorat aiurea!

Bbelusa cea iubita

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cand te luminezi ...iti dau si eu ceva nume sa vezi daca sunt bune...sau numere, cifre, sa-mi spui ce ai nevoie

Cea mai fericita 38 + cu

DOAR NUMELE COMPLEt. iti dau site-ul pe care sa mergi sa vezi compatibilitatea.

varsta bebe

poze

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

Cat despre lista, nu va faceti griji, ca nu fur painea de la gura oamenilor , eu nu ma bag la capitole noi ca sunt cam , dar asta cu modificatul imi face placere ptr ca nu o consider o corvoada.
nici nu ai idee cat de mult ma bucur ca te bagi la modificat lista si daca ti se pare ca arata mai bine in alt format din partea mea go away si sa iti mai zic ceva. Eu totusi as vrea sa te bagi si la facut capitol pt ca este mult mai simplu. O sa vezi.

Cat despre starea asta idioata , brrrrr , cred ca unde nu dorm in patul meu si nu imi fac somnul si chiar ma enerveaza ca toti trag de mine , in loc sa ma lase in pace , linistita sa forumesc aici cu drag ... sunt tzaca , stiu

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

da' unde dormi? iar umbli hai hui?

varsta bebe

poze

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

MangaOmida si io vreau sa-mi "cetesti"

Aida uite ca mi-ai amintit ca am felicitat fata rapid cand am intrat, fara mare tambalau:

Felicitari Alecsxa!!!

Bine ai venit pe lume, Mara Irina!!!

Mami sa aiba recuperare rapida, printesa sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor doar bucurii!!!

33+ Alex

imi deschid aprozar de ghicit in stele...ca tot raman la vatra de vineri...

varsta bebe

poze

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput