Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)
Raspunsuri - Pagina 12
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
caut luci, dar eu eu sunt proasta si nu stiu cum sa caut, ori astia habar nu au de cititul in stele si inca nu s-au gandit la asa ceva. adik eu, cum ar veni sunt inaintea trendului si o clar vizionara! ![]() ![]() MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 4 SAPTAMANI ![]() AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!! ![]() |
ceva in genul MangaOmida
Cand te luminezi ...iti dau si eu ceva nume sa vezi daca sunt bune...sau numere, cifre, sa-mi spui ce ai nevoie

Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
raluk16 spune:
Dana
ai dreptate! Dar uite ca trebuia sa las pozicile la urma... cand colo am lasat la urma linkul dat de tine cu alaptarea 

. Cel mai mult pe lumea asta ma enerveaza oamenii prosti care sunt convinsi ca au dreptate! Si sunt sigura ca nu pot avea nici satisfactia ca peste cativa ani se vor trezi la realitate 

. oooffff cata prostie (imi amintesc acum si de linkul cu sexul la 11 ani, ca si la alea degeaba ai fi incercat sa le explici).
Deci moima asta considera ca alaptatul e o moda, impusa de americani, de cercetari mincinoase, si ca e de fapt rau pentru bebe si pentru mama. Si ca e o indoctrinare! Alaptatul, adica ceea ce face orice mamifer cu puiul lui! Si ca e mult mai sanatos laptele praf, dar astia vor sa ne intoctrineze! CINE??? Ca cercetatorii n-ar avea nimic de castigat. Din contra, mie mi se pare o indoctrinare cu laptele praf... ca din ala au ce castiga
... offff ce proasta!!! Raspunsurile de pe prima pagina imi plac mult, fetele sunt calme, nu ca mine. Si cel mai important, nu o ataca, sa-i dea satisfactie. Atata ca, una e sa nu ai lapte si sa nu reusesti sa alaptezi, si sa te chinui incercand... si alta e ca din timpul sarcinii sa incepi cu prostii din astea din simplul fapt ca tu vrei sa te scuzi ca "tii la frumusete" si vrei sa revii repede la starea de dinainte.. Si sa le ataci pe cele care alapteaza, ca sunt naziste indoctrinate 

Offff ce prostie pe lumea asta!!! 

33+
Alex
alex25 spune:
Raluk, m-au taiat toate transpiratiile, dar pe prima pagina la cap trecut la lista cu gravidoase este Maria si asa e scris si in sms.
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 6z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 29 zile 

raluk16 spune:
MangaOmida
si io vreau sa-mi "cetesti" ![]()
Aida uite ca mi-ai amintit ca am felicitat fata rapid cand am intrat, fara mare tambalau:

Felicitari Alecsxa!!!

Bine ai venit pe lume, Mara Irina!!!

Mami sa aiba recuperare rapida, printesa sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor doar bucurii!!!
33+
Alex
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Cat despre lista, nu va faceti griji, ca nu fur painea de la gura oamenilor ![]() ![]() , dar asta cu modificatul imi face placere ptr ca nu o consider o corvoada. |

si daca ti se pare ca arata mai bine in alt format din partea mea go away
si sa iti mai zic ceva. Eu totusi as vrea sa te bagi si la facut capitol pt ca este mult mai simplu. O sa vezi.Cat despre starea asta idioata , brrrrr , cred ca unde nu dorm in patul meu

Aida ... 37+
AMR max 13 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Raluk, m-au taiat toate transpiratiile, dar pe prima pagina la cap trecut la lista cu gravidoase este Maria si asa e scris si in sms. ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR max 29 zile ![]() ![]() |
Puiule, nu am vrut sa te speriu!
Cum e in sms sigur e bine. Eu acuma gasisem ultimul ei mesaj de aseara, si e cu Mara, de aia am zis. Uite link
33+
Alex
alex25 spune:
Deci sunt in ceata total, in sms e Mara, la semnatura era Mara dar pe prima pagina era Maria....na belea...ma duc sa schimb in MARA ca probabil m-am chiorat aiurea!

----------------------------------------------
Alexandra
35s + 6z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 29 zile 

MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Cand te luminezi ...iti dau si eu ceva nume sa vezi daca sunt bune...sau numere, cifre, sa-mi spui ce ai nevoie ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
DOAR NUMELE COMPLEt. iti dau site-ul pe care sa mergi sa vezi compatibilitatea.
MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI

AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!!
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() si daca ti se pare ca arata mai bine in alt format din partea mea go away si sa iti mai zic ceva. Eu totusi as vrea sa te bagi si la facut capitol pt ca este mult mai simplu. O sa vezi.Cat despre starea asta idioata , brrrrr , cred ca unde nu dorm in patul meu ![]() Aida ... 37+ AMR max 13 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
da' unde dormi? iar umbli hai hui?
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 4 SAPTAMANI

MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui raluk16 MangaOmida si io vreau sa-mi "cetesti" Aida uite ca mi-ai amintit ca am felicitat fata rapid cand am intrat, fara mare tambalau: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari Alecsxa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bine ai venit pe lume, Mara Irina!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami sa aiba recuperare rapida, printesa sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor doar bucurii!!! 33+ Alex |
imi deschid aprozar de ghicit in stele...ca tot raman la vatra de vineri...
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
AMR 4 SAPTAMANI