Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Cat despre lista, nu va faceti griji, ca nu fur painea de la gura oamenilor , eu nu ma bag la capitole noi ca sunt cam , dar asta cu modificatul imi face placere ptr ca nu o consider o corvoada.
nici nu ai idee cat de mult ma bucur ca te bagi la modificat lista si daca ti se pare ca arata mai bine in alt format din partea mea go away si sa iti mai zic ceva. Eu totusi as vrea sa te bagi si la facut capitol pt ca este mult mai simplu. O sa vezi.

Cat despre starea asta idioata , brrrrr , cred ca unde nu dorm in patul meu si nu imi fac somnul si chiar ma enerveaza ca toti trag de mine , in loc sa ma lase in pace , linistita sa forumesc aici cu drag ... sunt tzaca , stiu

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Ohooo cat ma bucur si eu ca se baga Alex la lista Mie imi era greu si sa tin minte ce trebuie modificat . Eu tot dau vina pe sarcina, dar si voi sunteti gravide si vad ca stati bine cu memoria...

Si intr-adevar e mai greu de facut modificari la lista decat de facut un capitol nou

Aida eu credeam ca daca intri mai rarutz decat de obicei e pentru ca s-au implinit 37 de saptamani

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iertareeeeee

Bbelusa alecsxei se numeste MARA IRINA

Offff

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iertareeeeee

Bbelusa alecsxei se numeste MARA IRINA

Offff

Cine nu munceste nu greseste
asa ca stai calma nimeni nu e suparat si se poate intampla....ce mai conteaza cum i-am spus fetei la multi ani ? important e ca e sanatoasa .....ca si asa nu poate sa vorbeasca sa ne certe

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ce frumos e numele asta...mara.

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!!

Mergi la inceput

Alex n-ai de ce sa fii trista . E un nume mai putin intalnit. Eu am retinut numele doar pentru ca pe una din prietenele mele cele mai bune o cheama Mara si pe mama ei Irina. Si chiar m-am gandit ce i s-ar fi potrivit numele la fetita ei, Mara Irina . Numai de aia am retinut. In schimb prietena mea si-a numit fetita Iza, ca a zis ca daca ea e un nume de rau din Maramures, atunci si fetita sa fie celalalt rau din Maramures .

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui luhtien

Poate ai vrut sa spui lent (slow)...pentru ca altfel o sa ai lupte grele de readaptat la tzatzi
Nici eu nu cumpar pompa. Sa am eu nevoie de ea, ca il trimit pachet pe sot dupa ea.
Am gasit cu 30 ron - e manuala - de la P ri mii pasi la un magazin la noi in oras.

Biberoanele le-ati luat din plastic sau din sticla?
Eu din sticla...sunt mai paranoica cu toate plasticele astea si cu BPA-urile si mai stiu-eu-ce mai baga astia prin toate!

toate fetele!

exact asa si eu.
Nu cumpar pompa decat daca imi trebuie si am luat sticle de sticle tot din motive de paranoia

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Katteryna, felicitari pt trandafiras, sa fiti sanatoase si fericite!

Alecsxa, felicitari pentru bebe Mara, sa fie sanatoasa si cumintica!

Bafta multa fetelor care urmeaza zilele urmatoare!

Raluk, am vazut ca te-ai suparat asa tare cu topicul cu alaptatul. L-am citit si eu si nush de ce, dar am un feeling ca a fost cu scopul de a mai atrage ceva trafic.

Pupicei!

Baby

39+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Offf, ce m-am suparat, asta e!

Ma bucur ca va convine isteria mea cu lista, nu stiu ce m-a apucat, dar cred ca lipsa ocupatiei isi spune cuvantul!

PS: ma simt si eu utila.

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

Raluca n-ai mai intrat de multa vreme. Cum esti? Cum e unguroaica?

Alex sa nu te prind suparata!

Mai, apropo de nume... cand aveti putin timp sa ma ajutati si pe mine cu al doilea prenume? Nu zic ca voi face sondaj si ce castiga, aia pun la copil... dar ma gandesc ca poate din raspunsurile voastre imi voi da seama care imi place mie . Adica daca nu-mi convin raspunsurile, voi stii sigur ca-mi place altfel .

Deci pe langa Alexandru, eu ma gandeam la Daniel, ca eu sunt Dana, ca e international, ca e nume religios si de sfant. Apoi imi mai place Bogdan, asta are semnificatie ca si Teodor, "dar de la Dumnezeu". Apoi lumea din jurul meu ma bate la cap sa-i pun Teodor, ca asa il cheama pe tati si pe bunicul din partea lui tati, si ca ce mandru ar fi tati ca daca nu-i duce numele de familie mai departe , macar sa aiba al doilea prenume . Si n-am pica rau cu socrii, ca Alexandru, pe langa ca ne place mult, il chema pe bunicul sotului. Dar mie mi se pare cam batranesc Teodor, desi imi place Teo sau Teddy. Imi place mult Andrei, dar am renuntat din start din cauza de neamuri pe care le cheama chiar Alexandru Andrei . Si imi mai placea Stefan, dar m-am tot gandit cat de greu ii va fi sa-si tot puna tastatura pe limba romana sa faca diacriticele cand va avea de scris documente cu numele lui . Stiu, sunt nebuna...

Cel mai mult ma intereseaza sa sune bine, sa nu fie nume invechite... sotul inclina mai mult inspre Teodor, ca tare bine se intelege cu tati, si i-ar flutura-o toata ziua ca el m-a lamurit . A zis ca Daniel i se pare un nume tare feminin. Eu parca inclin spre Daniel...

Numele meu de familie e D.o.n c i u. L-am scris asa ca sa nu dea la cautare google, chiar is curioasa

Si acuma ma intreb de fapt cu care suna mai bine:
a)Alexandru Daniel
b)Alexandru Teodor

sau celelalte?... Stiu ca e dupa preferinte personale, ale oamenilor pe care ii cunoastem cu numele astea, dar si muzicalitatea numelui scris impreuna cred ca ma intereseaza si nu stiu care suna mai bine...

Ma credeti nebuna?

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!

BINE AI VENIT PE LUME, MARA IRINA!!!! SA FII SANATOASA, VESELA, PAPACIOASA, CUMINTE!!! FELICITARI, ALECSXA!!!!

Monikus, ma bucur ca ai revenit pe forum. tare mult imi plac postarile tale as abine organizate si cu sfaturi de bine pt toata lumea .

Fetelor, eu incep galeria ca vine acum piticul din parc si cine stie cand mai intru pe forum.

Vreau sa incep cu o persoana tare draga mie (pe care sunt suparata putintel ca mi-a luat-o inainte si nu s-a tinut de cuvant sa nastem in aceeasi zi ):

HAI, CLAUDIA!!!!! PRINTESA ISA, TE ASTEPTAM CU MARE DRAG!!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 9 zile

Mergi la inceput