Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si sa continuam:

HAI, DIANA!!!!! HAI, RALU!!!!!! SA FITI CURAJOASE, BURTICILOR!!!!
MAINE VA FI CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA VOASTRA!!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluk, mie imi place Alexandru Daniel.

Sa stii ca voi urma si eu cat de curand cu un sondaj din asta, ca sunt in ceata rau cu numele turcesc si cu cele 1/2 nume alese de mine.

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Raluca n-ai mai intrat de multa vreme. Cum esti? Cum e unguroaica?

Alex sa nu te prind suparata!

Mai, apropo de nume... cand aveti putin timp sa ma ajutati si pe mine cu al doilea prenume? Nu zic ca voi face sondaj si ce castiga, aia pun la copil... dar ma gandesc ca poate din raspunsurile voastre imi voi da seama care imi place mie . Adica daca nu-mi convin raspunsurile, voi stii sigur ca-mi place altfel .

Deci pe langa Alexandru, eu ma gandeam la Daniel, ca eu sunt Dana, ca e international, ca e nume religios si de sfant. Apoi imi mai place Bogdan, asta are semnificatie ca si Teodor, "dar de la Dumnezeu". Apoi lumea din jurul meu ma bate la cap sa-i pun Teodor, ca asa il cheama pe tati si pe bunicul din partea lui tati, si ca ce mandru ar fi tati ca daca nu-i duce numele de familie mai departe , macar sa aiba al doilea prenume . Si n-am pica rau cu socrii, ca Alexandru, pe langa ca ne place mult, il chema pe bunicul sotului. Dar mie mi se pare cam batranesc Teodor, desi imi place Teo sau Teddy. Imi place mult Andrei, dar am renuntat din start din cauza de neamuri pe care le cheama chiar Alexandru Andrei . Si imi mai placea Stefan, dar m-am tot gandit cat de greu ii va fi sa-si tot puna tastatura pe limba romana sa faca diacriticele cand va avea de scris documente cu numele lui . Stiu, sunt nebuna...

Cel mai mult ma intereseaza sa sune bine, sa nu fie nume invechite... sotul inclina mai mult inspre Teodor, ca tare bine se intelege cu tati, si i-ar flutura-o toata ziua ca el m-a lamurit . A zis ca Daniel i se pare un nume tare feminin. Eu parca inclin spre Daniel...

Numele meu de familie e D.o.n c i u. L-am scris asa ca sa nu dea la cautare google, chiar is curioasa

Si acuma ma intreb de fapt cu care suna mai bine:
a)Alexandru Daniel
b)Alexandru Teodor

sau celelalte?... Stiu ca e dupa preferinte personale, ale oamenilor pe care ii cunoastem cu numele astea, dar si muzicalitatea numelui scris impreuna cred ca ma intereseaza si nu stiu care suna mai bine...

Ma credeti nebuna?

33+ Alex

mi-au luat vorba din gura...si eu daniel voiam sa-ti propun. imi si place mie numele asta si se si potriveste alturi de alexandru.

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ralu Tudor nu-ti place mai mult decat Teodor ?
Teodor mie personal imi inspira ceva super sobru, eventual un popa....nu un copilas care face caca la olita

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Mangulico schimba AMR-ul cu munca...ca mai e putin

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Alex mie imi place foarte mult Ruxandra dar cred ca ti-am mai spus

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

MangaGirl merci pt zodiacuri

raluk zau ca nu stiu la nume , chiar si noi am gasit foarte greu ...

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Alex multumesc abia astept sa vedem si la tine!

Maria multumesc . Si mie mi se pare ca suna mai bine, mai ales ca Teodor sunt care-l pronunta cu accent pe prima silaba, si sunt care pe a doua...

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ralu
Teodor mie personal imi inspira ceva super sobru, eventual un popa....nu un copilas care face caca la olita

ai fost super

33+ Alex

Mergi la inceput

Nateri usoare fetelor !!!!!
Suntem alaturi de dragele noastre Claucia, Diana si Ralu08

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ca sa nu va mai zic ca am sperat sa "simt" cum vrea bebe sa-l cheme... , ca daca Alex era hotarat de cativa ani, am sperat ca astalalt nume sa mi-l "sopteasca"

Aida la care v-ati hotarat pana la urma? Ca stiu ca daca iti ziceam noi cate un nume, ziceai ca aveti multe in familie, sau ca ti l-a spus si Laci si nu-ti place tie...

33+ Alex

Mergi la inceput