Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Domle' ce ma enerveaza astia care ma suna sa ma intrebe daca am nascut ...cand eu vreau sa dorm si trebuie sa ma ridic la telefon

Ma bag la loc

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monikus nu-i regula! eu am intrat in sapt 35 si ieri la medicul de familie la masurarea burticii stand la orizontala aveam 32..bebeii sa fie sanatosi si nu cred ca masuratoarea aceasta este vreun indicator! ne mai vedem! ai grija de tine!

Lucia niste...necivilizati, domne'! somnic usor daca mai poti!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Luci, si eu sunt nervoasa din acelasi motiv, dupa ce m-am foit o ora sa adorm acum a sunat telefonul sa ma intrebe cum ma simt!

Mai incerc si eu o tura de , desi slabe sanse!

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cristina cu depresia si Aida cu nervii... ce ne facem? Ca intru si eu in club! Am ramas la calc sa va citesc din urma, ca m-au enervat ai mei si n-am putut sa pap de pranz afara cu ei, ca imi tremura burta de nervi, imi venea sa plang . Asa ca am venit in casa si asa de linistita am mancat aici cu voi... citindu-va din urma... . Nu e nimic grav, sunt lucruri la care altadata daca dadeam o replica inapoi imi trecea imediat, ma racoream, dar acum ... uite ca am dat replica si tot super nervoasa am ramas pe ei

Am un notepad deschis cu niste schite scurte scurte de raspunsuri (cum spunea Monikus ca-si scrie nume de persoane si un cuvant sa isi dea seama ce vrea sa raspunda). Sunt tare curioasa daca asa imi aduc aminte, ca eu de obicei tot raspund dupa fiecare mesaj

Si am cateva pagini deschise cu poze... sa le vedem...

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mangulico tu cauti ceva in "aranjamentul planetelor" pentru copil ? (si cand mai dai pestre chestii faine ne dai si noua sa citim) ?

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

caut luci, dar eu eu sunt proasta si nu stiu cum sa caut, ori astia habar nu au de cititul in stele si inca nu s-au gandit la asa ceva. adik eu, cum ar veni sunt inaintea trendului si o clar vizionara!

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

AMR 2 ZILE JUMATATE DE MUNCA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Luci, si eu sunt nervoasa din acelasi motiv, dupa ce m-am foit o ora sa adorm acum a sunat telefonul sa ma intrebe cum ma simt!

Mai incerc si eu o tura de , desi slabe sanse!

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 29 zile

mai rele mai sunteti...oamenii se intereseaza de bunastarea voastra si voi femeie nerecunoscatoare. nicicum nu e bine...daca va intreaba, strambati din nas, daca nu va intreaba...atunci sunt niste insensibili...tz, tz, tz

varsta bebe

poze

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Cristina cu depresia si Aida cu nervii... ce ne facem? Ca intru si eu in club! Am ramas la calc sa va citesc din urma, ca m-au enervat ai mei si n-am putut sa pap de pranz afara cu ei, ca imi tremura burta de nervi, imi venea sa plang . Asa ca am venit in casa si asa de linistita am mancat aici cu voi... citindu-va din urma... . Nu e nimic grav, sunt lucruri la care altadata daca dadeam o replica inapoi imi trecea imediat, ma racoream, dar acum ... uite ca am dat replica si tot super nervoasa am ramas pe ei

Am un notepad deschis cu niste schite scurte scurte de raspunsuri (cum spunea Monikus ca-si scrie nume de persoane si un cuvant sa isi dea seama ce vrea sa raspunda). Sunt tare curioasa daca asa imi aduc aminte, ca eu de obicei tot raspund dupa fiecare mesaj

Si am cateva pagini deschise cu poze... sa le vedem...

33+ Alex

si eu la munca, tot cu carnetelul si cu cate un cuvant in dreptul numelui, sa-mi aduc amitne ce vreau sa spun :))

varsta bebe

poze

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

offf Raluk..pupam fata sa treaca supararea; de fapt ia uite-te tu la pozele cu Ebru..sa vezi ce minunatie de printesa avem acolo!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

vai Danuta ce ghinion cu voma aceea... cred ca iti e tare greu . ce a zis doctorul? Ca vad ca nu ai mai intrat sa ne spui. Ti-ai facut si analizele?

Melania, multumesc . Dar de ce n-ai putut sa gusti mai mult bulion? Nu e voie la alaptat?

Andre, multumesc mult de tot. Esti o scumpa!

Kinga

Manga

ralu tinem pumnii pe maine

adela, eu am citit ca nu tre sa mulgem lapte si nici sa nu facem proba suptului, ca numai ne deprima. El isi ia cat trebuie daca vezi ca ia in greutate in timp! Uite ca vad niste raspunsuri mult mai bune pentru tine, de la fetele pricepute! Deci da-i inainte ca e bine!

techila ce scumpici is balenii!!! Va doresc zile si nopti mai linistite (uite, ca Stefan al Ralucai )

Dana multumim mult de vestile de la Croco ce ma bucur ca totul e bine!!!

Alex multumim mult de vestea de la alecsxa, dar eu am o mica intrebare, sper sa nu dau cu bota in balta sau sa nu deranjez... Eu ieri in semnatura ei aveam impresia ca scria numele Mara Irina. Sper sa nu uit sa merg sa caut un mesaj sa verific...

Monikus , uite ca tot cand intri tu mi se arata mie cate ceva. Mamica eroina... si uite cat ai stat pe aici, poate totusi ajungi la 1500 pana la nastere

kemsy , pentru nunta de piele, noi am avut-o in iulie, si i-am scris pe burta la multi ani si din alea, am zis ca e cadoul din piele, invelit in piele, ce vrem mai mult unul de la altul? A picat la fix!

Lucia ma bucur tare ca ai venit cu vesti bune de la eco . Si uite unde statea musculoasa noastra!!! Si ... esti hotarata sa-i demonstrezi ca ajungi si la vizita din 9 septembrie?

manga da, galactogil e ala cu zaharoza, galafor ala cu plante.

Lucia, in weekend sper ca nu te referi la weekendul asta!!! Pai stai ca nu sunt pregatita

Dana, nuk cred ca sensitive aia e mai ok, nu cea seringa. Ma gandesc ca se poate cu o mana si seamana cu aventul si cu altele manuale...

Monikus, aeristeste bine sa nu stai in vaporii aia de vopsea!

Lucia si daca intr-adevar ai fi nascut ar fi fost bine sa sune si sa deranjeze? Ce oameni...

Selen ce mare e printesa ta!!! Si par mare si frumos! Si tu arati asa de bine, si linistita, si neobosita! Sunteti tare frumosi! Sa fiti sanatosi si fericiti! (Mi-am amintit ca la odiseea asta pe langa Iulika, mai erati optimiste si tu cu Lucia si le tot certati pe fete cand o luau razna cu panica... Cred ca asta conteaza mult si la nastere, si la bebe sa fie cuminte). Ma mai mir o data: ce mare e !!! Eu credeam ca sunt mai piticutzi. Nici nu se vede ca ai trecut printr-o nastere! Deci pana acuma toate pozele de proaspete mamici m-au complexat, ca eu sunt sigura ca voi arata cel mai urat din toata viata mea...

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mesaj de la Alecsxa:

"Astazi la ora 10.23 a venit pe lume minunea noastra Maria Irina, o frumoasa si o grasana de 3350! Suntem cei mai fericiti parinti!
multa sanatate si o viata plina de bucurii

Aida ... 37+ AMR max 13 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput