Copii nostri speciali...*(7)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo fetele stilate!

eveline, sa dai datele sa te trecem la prima pagina! bine ai revenit!

o zi excelenta va doresc, trebuie sa crosetez ceva de mancare. am dezghetat un pui, acuma ma gandesc ce sa-i fac....

va pup pe toate!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

hello!

Dodo nu pot, mamica de care vb isi rezolva singura pr, multam' de ajutor, dar eu am sa apelez la tine daca intampin probleme.
Poate ne vedem la centru, azi am fost la evalure, fara pitic ca este racit, am luat , psihoterapie, logopedie si kineto ca nu ii strica, am fost cu Mari, mamica lui Luci
evelinele alex este cu rosu in gat si febra de luni si a dat semne ca nu este ok de 2-3 zile inainte, nu veneam cu el asa bolnav la fetita ta, mie imi pare mai rau ca nu ne-am vazut, doar seara sunt libera, cand mai veniti la hiperbara va astept la mine acasa cu adresa in brate cum ti-am mai zis....ma bucur pt rezultatele fetitei, abea astept sa informez niste mamici de la kineto
diuna mi-a placut raspunsul tau....eu inca simt nevoia de postat, vorbit, discutat, in 4 ani nu am facut lucrul asta, cred ca mi-a venit timpul sa mi-o iau ca la carte.

puup

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Se pare ca asa cum am crezut, pachetele au ajuns toate odata. Si sigur, asa ca un cor, toate v-am multumit in gand si ne-am rugat pt sanatatea si bunatatea voastra, in acelasi timp.
Si acum fiica mea este in living si-si face planuri cum sa-l imbrace pe Vladut mai intai, pt ca indiferent ce ia in mana i se pare ca e mai frumos si mai potrivit decat ce a avut cu o clipa in urma.
Nu se poate hotara si ar fi in stare sa le puna pe toate!
Ne bucuram mai mult decat un copil, multumim mult Adriana. Este exact ceeace avea nevoie!

evelinele, bine ati venit!
Sa va priasca tratamentul si sa cresteti maaaaaaaare sanatoasa, cu rezultate frumoase.

mdanicoleta, asa vrem sa fi! Vesela, luptatoare, increzatoare si incapatanata! Nu ca vrem noi, dar asa trebuie pt puiutii tai.
Nu mai lasa pe nimeni sa te clinteasca. Fii tare ca o stanca! Si inteleapta!

Andru, wnimra, vom face o parada a modei......

Kari, scuze, n-am reusit sa-ti raspund, dar in seara asta nu mai aman.

Petrecere frumoasa daca v-ati pus in gand sa petreceti, bucurati-va si de tinerete, nu uitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

babette-mare dreptate ai in legatura cu coletul,mai nu stiam cu ce sa il probez ca luam unul si imi sarea altul in ochi,am multumit adrianei si i-am spus ca eu eram mai incantata decat un copil,pe cuvant.
voi altfel sunteti bine?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

bucurie mare si la bucuresti si petrecere intre fete , adica eu cu ioana , cu ocazia venirii coletului. eu le probam sa vad care ii sunt bune acum si ea tragea de ele....
multumim adriana
nici noi nu stim pe care sa le punem mai intai ca toate sunt super
si week-end placut , eu plec la nunta la constanta acu cand se anunta cod galben

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

fetelor,,sper ca v-au placut,,
asta e tot ce am avut dar le-am trimis din suflet sa stiti
si eu am stat cu sufletul la gura azi ,,tot ma invarteam si citeam,,oare le-au placut? oare se bucura?
ma incercau 1000 de emotii,,e ff greu sa trimiti si ff greu sa fi convins ca poti multumi 5 familii....
eu am avut mai mari emotii ca voi azi,,,dar intr-un final sant bucuroasa ca le-ati primit
va pup

Mergi la inceput

Adriana,
Sigur ca ne-au placut, de bucurat, nici nu-ti mai spun! Iti dai seama cat ne-am bucurat! Practic, ne-ai scutit de cumparat o gramada de lucruri!
Si chiar trebuia, pt ca deja ale noastre ramasesera mici.
Sunt convinsa ca toate au fost incantate asa cum am fost si eu. Multumim in cor, si suntem bucuroase sa primim darurile tale pe care ni le-ai dat cu drag. Pupa copilasii si spune-le ca si copilasii care au acum hainutele lor sunt fericiti sa le poarte pt ca sunt frumoase si au avut grija de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui babette

Adriana,
Sigur ca ne-au placut, de bucurat, nici nu-ti mai spun! Iti dai seama cat ne-am bucurat! Practic, ne-ai scutit de cumparat o gramada de lucruri!
Si chiar trebuia, pt ca deja ale noastre ramasesera mici.
Sunt convinsa ca toate au fost incantate asa cum am fost si eu. Multumim in cor, si suntem bucuroase sa primim darurile tale pe care ni le-ai dat cu drag. Pupa copilasii si spune-le ca si copilasii care au acum hainutele lor sunt fericiti sa le poarte pt ca sunt frumoase si au avut grija de ele.

te aprob in totalitate,pe cuvant ca imi plac la nebunie si ne prinde tare bine

POZE

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Nu se poateeeeee .....am postat pt adriana si nu e nimic si stateam asa de linistita

Adriana a venit azi sotul cu coletul la 11 fix , adica pe 4 sept, odata cu fetele.....parada modei putin zis , l-am terminat cu imbracatul si dezbracatul, sunt super frumoase si m-am bucurat tare ,multumesc.
Mihai a intrat in casa si il intreb , a venit??? si el zice , nuuu luni cred, am facut o fatza luuunga si dupa m-a cheamat sa tai ceva cu foarfeca, adica sfoara de la cutie...ce ne-am mai distrat.Sa nu uit , micul prieten este la loc de cinste in patul nostru incapapator si chiar doarme cu el, cei doi catei, ursuletul, iepurasul au fost abandonati.

Azi am fost la centru , o sa faca psihoterapie, logopedie, kineto, luni face analizele si peste o sapt incepem....am emotii, intru iar in program activ cu alex.

adriana azi am vrut sa te sun , am venit de la centru pe la 2 si m-am gandit ca pui piticii la somn, dupa jur ca am uitat , am spalat geamurile doar s a anuntat cod galben, a baut mihai covorul , frecat peste tot , asezat ca ca arate omeneste si inca mai am, sun maine sa vb .
Vera te-am vazut pe mess dar eram pe mobila, cocotata stergeam nevoie mare , aud clinc si ma uit vera mea ma apela , nu m-am mai dat jos ca oricum eram intepenita...vb maine

Ce rau imi pare ca lipseste postarea mea, e posibil sa nu fii dat "trimite un raspuns" la cat de entuziasmata eram...noroc ca am intrat acum si zic noroc pt ca am intrat la "acel subiect unde m-am declarat toleranta" si am postat , cred ca m-am enervat prea rau...chiar nu trebuia, in fine prea tarziu si de sters nu il sterg.

Va pooop pe toate si pe toti copiii
noapte buna

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput