Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
la mine ...ajunge probabil luni...mai/-ti facut f curioasa acum
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
evelinele spune:
apoi moima mea ii evelina-lea si s-a nascut in 22.10.2007
je 08.11.1979....
sa va povestesc cate ceva pana infulec niste inghe (apropos cine vrea??? crema de nuuuciii!!! yummy!) mai exact ce va intereseaza fetelor???
andru_mami spune:
neata!
calda si gustoasa ptr toate fetele,daca dati si cate una la soti promit ca nu ma supar,al meu a baut-o deja
Dodo-sorry for you,dar asteptarea e dulce ,ca sa vezi ce incantata o sa fii,pe cuvant,eu una...nu am cuvinte
evelinele-pai spune-ne cum e,dupa cate sedinte ai vazut ca incepe sa se vada ceva,ceva?
pe ce anume a pus amprenta mai bine?nu stiu poate pe echilibru sau pe coordonare,care e treaba?
mada-no problem,stai linistita,vroiam doar sa intreb cum se mai simte alex,si cum ati primit coletul ca noi eram tot familionul pe langa el,de la mic la mare,pe bune,oricum adriana e de nota 10
pupu pe toata lumea si merg sa gatesc un pic ca m-a speriat mancarea asta,pe bune,nici nu mai stiu ce sa fac,pentru 5 persoane
POZE
adrianapop spune:
buna dimineata la toti,,,,
evelinele,,,stiti ca toate santem curioase de cum s-a comportat micuta si ce vezi diferit acum fata de cum era inainte???
parerea ta stiu ca o sa fie sincera si la subiect,,,,ca ce mai citim noi pe net informatii nu sant asa sigure,,,
fetelor cochetelor,,,,va pup si va scriu mai tarziu ca azi si noi avem ceva musafiri
da,,,se mai intampla,,noroc ca nu stau mult,,,,
va pup pe toate
Dodo-pui spune:
buna dimineata !
Prin bucatarie ...sunt in continua miscare caci copii ma vor supla.
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
wnimra spune:
adriana te sun maine cand esti mai libera, distractie placuta cu musafirii
andru, alex este mai bine , inca stranuta incontinuu, azi termina antibioticul si de luni baga vojta, sper sa nu il intoarca si mai sper sa nu vina iar vre-o mamica cu ciutaneul bolnav ca ma enervez rau de data asta.Coletul primit, deja le-am spalat sunt la uscat, abea astept sa le calc si sper sa de-a frigul sa il imbrac .
evelinele si eu sunt curioasa de cum a evoluat fetita ta, asa pot transmite mai departe la mamicile de la terapie.
dodo deaia mai vreau sa fac un bebe ca sa fiu si eu la fel de supla....o sa fim cele mai suple ...deci fetelor hai la facut copii ca si incercatul de mai multe ori salbeste
babette,nikena,mdanicoleta,asteryaro,mihaela770,crismac,kariguld si o zi placuta ....si pt toate fetele care intra pe aici
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
crismac spune:
Mai dar mult ati mai scris !!! Azi ne-am intors si noi din Delta . Ne-am incarcat bateriile : am facut baie , am prins peste , am stat la soare ... Ce mentalitate au oamenii astia " normali" .Am citit si eu topicul .Stiti care sunt adevaratele probleme ? Excluzand mentalitatea care este un handicap fara rezolvare ? Educatoarele si invatatoarele nu au pregatirea necesara pentru a lucra cu copiii nostri si sunt multe care nici nu vor sa auda de asa ceva !!! Ce mai faceti ? Ce mai fac copiii ? Eu v-am mai scris datele de nastere in cap V dar le mai scriu o data : eu 20 oct 1981 si Ionut 4 oct. 2003 .
babette - toata stima si tot respectul - esti o femeie puternica
si pentru voi fetelor toata stima si tot respectul . Va apreciez pentru cum va descurcati , pentru cum luptati
www.gradinacris.blogspot.com
kariguld spune:
hallo fetelor stilate!
Dodo, trece la prima pagina datele de nastere ale Evelinei si Crismac.
toata lumea ocupata cu treburi? io vreau vacanta....la noi s-a facut frig de-a binelea. azi program de curatenie, face barbatul ca eu....am facut ceva de dimineata.
un sfarsit de saptamana cat mai linistit!
PS, Dodo inca ceva, mai trece acolo, cand ai timp, "sarbatoritii lunii" ca sa stim cand trebuie sa cantam la multi ani!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Dodo-pui spune:
karigata am "regzolvat"
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
adrianapop spune:
fetelor,,,aruncati un ochi la STIMATA FELICICIa subiectul cu copii impreuna toti
sa vedeti cum ne descrie,,,
inca sant uimita