Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 5
diuna spune:
Nu stiu daca interventia mea aici s-ar vrea incurajatoare, referitor la subiectul "normal", dar am citit si eu postarile si nici macar nu am simtit nevoia sa catadicsesc sa postez vreo replica...Intoleranta, prostia...sunt incurabile! Mai incurabile decat vederea baiatului meu!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diuna Nu stiu daca interventia mea aici s-ar vrea incurajatoare, referitor la subiectul "normal", dar am citit si eu postarile si nici macar nu am simtit nevoia sa catadicsesc sa postez vreo replica...Intoleranta, prostia...sunt incurabile! Mai incurabile decat vederea baiatului meu! |
uite aici raspuns intelept! bravo tie...
andru, curaj, ca vei mai intalni multi care vb ...ce nu trebuie (ca nu ma pot exprima altfel).
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
wnimra spune:
buna
Eu zic ca nu dumnezeu ne-a dat , este prea mult de suportat pt mine cel putin, eu cred ca sunt intamplari din viata pur si simplu , dumnezeu ne ajuta sa trecem cu bine si ii multumesc ca m-a tinut intreaga....cu privire la subiect am preferat sa scriu....pt ca sunt curioasa de gandesc alti parinti, poate si ei sunt curiosi sa afle despre copii nostrii...poate ca nu a intrebat din dusmanie, pur si simplu o depaseste subiectul si vrea sa afle cum sa se comporte si ce avantaje/dezavantaje o sa aiba copilul ei....am citit iar si iar si m-am tot gandit.
Lipsa de informatie este mare, daca intre noi nu vorbim este grav, ce pretentii sa am de la o mamica cand poate chiar educatoarea , invatatoarea bla bla o asigura blat ca nu vor fii copii "handicapati" in grupa, am auzit o chestie din asta.
Faza(ipotetic vorbind), o mamica cu un copil cu pr , suna la o gradi pt inscriere bla bla , se duce vb cu dir si o roga sa il puna pe al ei intr-o clasa fara copii cu dizabilitati si dir vesela si cinstita ii zice ca nici o problema ca nici nu primesc asa ceva, deci concluzie ....eu una sa mor de nu fac asa si dupa sa vezi circ.
noapte buna
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wnimra buna Eu zic ca nu dumnezeu ne-a dat , este prea mult de suportat pt mine cel putin, eu cred ca sunt intamplari din viata pur si simplu , dumnezeu ne ajuta sa trecem cu bine si ii multumesc ca m-a tinut intreaga....cu privire la subiect am preferat sa scriu....pt ca sunt curioasa de gandesc alti parinti, poate si ei sunt curiosi sa afle despre copii nostrii...poate ca nu a intrebat din dusmanie, pur si simplu o depaseste subiectul si vrea sa afle cum sa se comporte si ce avantaje/dezavantaje o sa aiba copilul ei....am citit iar si iar si m-am tot gandit. Lipsa de informatie este mare, daca intre noi nu vorbim este grav, ce pretentii sa am de la o mamica cand poate chiar educatoarea , invatatoarea bla bla o asigura blat ca nu vor fii copii "handicapati" in grupa, am auzit o chestie din asta. Faza(ipotetic vorbind), o mamica cu un copil cu pr , suna la o gradi pt inscriere bla bla , se duce vb cu dir si o roga sa il puna pe al ei intr-o clasa fara copii cu dizabilitati si dir vesela si cinstita ii zice ca nici o problema ca nici nu primesc asa ceva, deci concluzie ....eu una sa mor de nu fac asa si dupa sa vezi circ. noapte buna poze Alex Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit" |
Iubita daca ai date SIGURE da-mi nr gradinitei/nume directoarei/numele copil respins(nr tel mama)...si sigur vor avea copii cu dizabilitati...eu am cunoscut inspectoarea de la prescolari cand nu a fost primit Bogdan la gradi/cand am fost dati afara,,,,;iar din momentul in care am vorbit fata in fata cu dumneaei totul s-a schimbat(fara spaga...doar pentru ca e om)In Ct sub obligati sa aiba cel putin un copil cu dizabilitati la grupa
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
neata!
ptr toata lumea,e calda,va astept.
adriana-ptimit colet,sarumana de 10 ori,,inca ne uitam ca eu sunt atat de incantata de ele,mai rau ca un copil care asteapta jucaria preferata,pe cuvantul meu,il probez cu ele si ii fac ceva poze si iti arat,oricum sa iti d-zeu sanatate si la copii la fel,e exact ce ne trebuia.
vb mai tarziu un pic sa le dau jos pe toate.
POZE
mdanicoleta spune:
buna fetele
multumesc din suflet pentru incurajari
mi-am revenit. aproape sunt ca noua
am citit si eu articolul si cred ca e doar o mama proasta, pacat de copilul educat de ea.
in urma cu 9 ani l-am dus pe baiat la gradinita din 4-5. acolo s-a inscris si un baietel cu dizabilitati...pana atunci eu nu vazusem asa mic si cu probleme. vreau sa va spun ca toate mamicile saream sa o ajutam pe mama lui care statea cu el, copii se jucau cu el si sebi al meu ma ruga sa-l duc la baiat sa se joace pt ca intamplator era la o scara departare de noi. si niciodata nu m-a intrebat de ce nu merge marius sau ce are. pentru el era doar prietenul si colegul lui de gradinta si joaca...
adriana, am primit avizul si trebuie sa ajung la 16 sa-l ridic.
iti multumim din suflet
babette, multumesc mult si astept pm+ul tau sa stiu cand esti ocupata sapt viitoare
inca o data va multumesc la toate si o sa revin, daca imi merge net-ul, sa-mi spuneti parerea voastra in legatura cu ce vreau eu sa fac
adrianapop spune:
ce ma bucur ca ati primit pachetele,,,sper sa va si placa,,,
va rog sa luati in consideratie ca sant haine purtate de 2 generatii,,copii mei si nepotelul care e cu 1an mai mic ca baietii mei,,,care apoi mi le-a adus inapoi si eu vi le-am trimis voua,,,,
sant bine intretinute si de calitate,,,unele sant putin sifonate ptr ca eu le-am tinut vidate in saci,,,astfel nu ne incapeau in casa atatea haine
o sa le mai limpeziti voi odata si apoi le dati o calcare si sant ca noi,,,,
sper sa va placa,,,eu am trimis din suflet,,,,
daca mai doriti ceva cu mare placere,,,inca mai am pantofi si ghete de piele marimea 24-25-26,,,,poate stiti ceva baiat sarac care are nevoie,,,
va pup
evelinele spune:
salutare mamiciloooooor ,
home sweet home again .....am ajuns si eu acasa ...doamne cat de departe am fost de casa!!!!! ne-am intors din constanta de la hiperbara si plecam la zalau de luni la recuperari asa ca tineti pumnii sa achizitionam cat mai multe!!!!! despre hiperbara nu pot zice decat vorbe bune , am vazut cu ochii mei profesionisti !!! va puteti imagina asa ceva????nu credeam ca exista medici care se si pricep 100% la profesia lor!!!!! voua dragelor si mai vorbim , nicooo inca o data mersi pt ajutor si daca e ceva da-mi un beep...va puup papapappapa
P.s. madaaaaaaaaaaaa tre sa bem cafeluta aia o data!!!!! pregateste-te!!!
andru_mami spune:
evelinele-ce ma bucur ca ati aparut pe la noi si din cate vad si cu zambatul pe buze,pai asta e un lucru destul de bun,ma bucur ptr voi,sa dea DD sa va fie cat mai bine si rezultatele sa apara cat mai repede;asteptam sa ne mai povestesti ceva pana cand pleci luni,da?
adriana-sunt superbe,unele ii vin f bine acum,altele mai spre iarna sau poate chiar in primavara.
POZE