Copii nostri speciali...*(7)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Adriana ne-am intersectat ....chiar ma gandeam la buza ta , dar am zis ce sa te mai intreb ca stiu ca doare dar surprizaaaa te-a mai lasat ...o sa iti intri iar in forma, ca nici de vorbit cu spor nu ai putut, nu stiu cata diferenta este intre afte si herpes dar ma durea buza daca vorbeam prea mult si tare

apropo de baieti /barbati cand se lovesc sau patesc ceva....acum juma de an , vine omnul acasa si imi zice ca are ceva chiar in capul pieptului ( in gaura aceea stiti voi ) pun mana da se simtea ceva, este un zgarci care cu timpul de la efort bla bla se mai deplaseaza, absolut nimic grav, socrul meu are la fel, ....a citit mihai pe net si dupa vre-o ora i-am zis sa faca nu stiu ce , el a inceput sa tipe ca eu nu il inteleg ca nu il cred bla bla bla, stateam in bucatarie si radeam pe infundate si el trece necajit si zice: vad ca nu iti pasa ca o sa ramai vaduva.........normal ca a doua zi era la dr nu avea nimic nimic exact cum i-am zis

pup

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai fetelor,toti sunt asa,pe bune,mai rau cu ei decat cu copiii;si al meu cand a avut andrei conjunctivita a luat si el de la andrei,eu nu,ca nu ne potrivim la sange,avem aceeasi grua dar andrei are rh lui tasu;si sa il fi vazut cum facea,doamne am zis ca nu iimai trece ca explodam de nervi,ca el moare,ca ii ia d-zeu vederea,ca lui cand ii mai trece,ca l-am blestemat eu ca se mai uita si el pe strada dupa cate una,vai de mine,2 sapt a fost asa,ca atat l-a tinut,e jale,pai andrei a rezistat mult mai bine si a fost si la el destul de accentuata,ptr ca andei a facut o forma f urata de conjunctvita.

pupici ptr toate fetle si copiii din dotare

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cand v-am spus io ca suntem la club aici....una si una, alese pe spranceana!

din ciclul povestiri umoristice din familie, acum doi ani, cade fimiu afara in curte (eram in Ro inca) si se juleste rau la un genunchi, noi in casa, erau si parintii la mine si socrii, era de Paste parca, el plangea de mama focului, intra in casa si se aseaza la intrare pe jos, se culca pe jos si incepe sa se vaite....noi dam fuga toti care mai de care sa vedem ce are odorasul....soacra si mama incep cu sfaturi si ajutorare, el se mai linisteste un pic si il umfla rasul, spune:"ah ce-mi place cand sunt in centru atentiei"!
barbatul nu-i chiar asa vaicaros, dar campion e socrul! cand a facut infarct acum cativa ani, vroia sa stam la spital cu el, tipa la noi ca el moare si noua nu ne pasa (e adevarat ca putea sa moara, la cat de grav a fost, dar deja trecuse pericolul) era in a 5, 6 zi de spital si dansul vroia sa fie insotit ca un bebelus. cand a venit acasa , doua saptamani a innebunito pe soacra. nu ca in general ar fi altfel, dar de atunci e super nervos si se vaita din orice! are peste 70 de ani, dar nici chiar asa. cand trebuie sa mearga la doctor, nu vrea cu nici un chip, :"vrei sa ma omoare alea acolo? lasa sa mor de moarte buna!"

noi femeile, ce sa mai spunem? mai avem loc sa ne plangem vaitam daca ne doare ceva? deloc! dar noi suntem puternice, rezistente, curajoase, chiar si atunci cand nu mai putem gasim resurse sa ramanem in picioare! nu-i asa fetelor?

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

vera,,,am ras de numa,,,exact asa e si la noi,,,
tati si sotul cand sant bolnavi,,toti stam in una rugaciune sa le treaca,,,,se vaita non stop,,beau o pastila si vreau in sec 2 sa le treaca,,,daca nu le trece deja isi imagineaza ca cine stii ce au,,,
cand le aduc aminte ca eu am 2 cezariene si dupa a 2-a la 4 zile bateam mall-urile la cumparaturi cu ei amandoi imi raspund: Voi femeile santeti mai rezistente la durere
le-am spus eu ca ei se numesc SEXUL TARE,,,,doar ptr ca sexul le e tare,,,nu ptr altceva,,,ca la rezistenta la durere sant zero
mada--te pup draga mea,,intradevar am vb mai greu,,dar nu m-am lasat stai linistita,,,,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianapop

vera,,,am ras de numa,,,exact asa e si la noi,,,
tati si sotul cand sant bolnavi,,toti stam in una rugaciune sa le treaca,,,,se vaita non stop,,beau o pastila si vreau in sec 2 sa le treaca,,,daca nu le trece deja isi imagineaza ca cine stii ce au,,,
cand le aduc aminte ca eu am 2 cezariene si dupa a 2-a la 4 zile bateam mall-urile la cumparaturi cu ei amandoi imi raspund: Voi femeile santeti mai rezistente la durere
le-am spus eu ca ei se numesc SEXUL TARE,,,,doar ptr ca sexul le e tare,,,nu ptr altceva,,,ca la rezistenta la durere sant zero
mada--te pup draga mea,,intradevar am vb mai greu,,dar nu m-am lasat stai linistita,,,,

povestea unor ingerasi

Dragostea de mama face ca toate celelalte sentimente sa paleasca.

auzi"sexul le e tare"-super adriana,daca mai postezi un mesaj din asta o sa ma adune otul de pe jos de atata ras

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Cititi si va cruciti,,,am lacrimi in ochi si nu imi vine sa cred asa ceva,,,
sant pe zi ce trece mai convinsa ca trebuie sa ne mutam din RO
din pacate oamenii acestia educa copii care vor fi colegi cu ai nostri

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141943

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

azi am reinceput si noi terapia,dupa doua saptamani si putin de vacanta si recunosc ca am avut emotii,mai ales ca mihaita a devenit un rasfatat,nu mai facea nimic din ce i se spunea,ba mai mult daca nu-i convenea ceva,imediat ne plesnea(acum trebuie sa scapam de obiceiul asta),insa surpriza,desi la prima ora a avut de comentat cate ceva,pe limba lui bineinteles,toate programele le-a facut foarte bine!
mentionez ca eu in vacanta nu am lucrat strict pe programe cu el,ci spontan,,,asa cand si cand,deci ma bucur ca tot ce a invatat si acumulat pana acum s-a pastrat!
de abia astept sa vina si coordonatoarea sa vedem ce parere are si ea!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

heloo

Miha semne bune toamna are la Mihaita... il poop, spor la terapie si achizitii cat mai bune

Adriana am citit si am postat, am incercat sa nu a enervez nu are rost...daca intr-o zi o sa ajunga alex la gradinita "NORMALA"(doamne cat detest cuvantul) sau scoala o sa fac sedinta cu toti parintii si copiii fara Alex , si am sa vb cu ei , sa puna intrebari , sa le explic, etc, sa stie ca nu este contagios , ca nu ii pot influenta pe copiii normali sa se dea cu scaunul cu rotile pe scari, sa joace mingea cu cadru, sa sa de-a cu capul de pereti sau mai stiu eu ce, pt ca inca traim in romania , singura diferenta de la Marea Emancipare este ca nu se mai ascund copiii cu handicap, acum toti hadicapatii sunt la vedere , luati de va mirati , dar nu doooamne fereste sa te intrebe cineva frumos , ma ce are dar ce a patit ??? macar sa ma feresc si eu sau ma rog.....una acum o sapt mi-a tras de carut ca sa il dau pe alex JOS , eu ma uit la ea dau sa plec si ea nimic ca sa il dau jos ca este prea mare , i-am zis scurt ca nu vreau mai aveam putin si o pocneam pe strada , am zis ca daca ii f.... un picior in gura moare , era de varsta cu mama , data afara din coafor ca este handicapat si muuulte ......am refulat, merg la baie sa spal covorul din hol cu toti dracii pe care ii am ........deaia i-am raspuns frumos fetei de pe forum, sa stiu si eu ce este in capul acelor parinti , poate asa ne ajutam intre noi, stiu ca incerc marea cu degetul dar nu vreau sa fie si al meu incuiat in baie plin de caca ( stiti ca v-am povestit )....
Apropo am apa calda ......traiasca sotul si Dodo si amanta ...dau o bere
gata...

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

deci nici nu vreau sa va spun ce am simtit cand am citit postarile de acolo,.ca sincer nici eu nu stiu ce simt-repulsie,nesiguranta,sincer nu stiu cum sa descriu starea pe care o am acum,bine ca m-am putut stapani si nu am scos cine stie ce perle,ca sunt in stare,doamne fereste de mai rau,asa sa zica toti cei care au aceeasi conceptie ca a "d-nei" respective;revin mai tarziu ca nu mai stiu ce sa scriu si nu nimeresc tastele.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

fetelor la voi m-am gandit imediat ce am vazut subiectul ala....din pacate in Ro mentalitatile se schimba foarte greu...

va rog eu, nu va amarati sufletele, sunteti mame deosebite, femei puternice. Dumnezeu va dat cate o misiune speciala, tocmati pentruca sunteti valoroase si puteti duce mai mult ca altii! valoarea unui om nu sta in bani si pregatirea profesionala, ci in caracter si suflet! astea nu se dobandesc la scoli inalte si nici la umbra afacerilor, ci le sadesc parintii in frageda pruncie, in suflete micute de copii, care cresc si se formeaza asa cum ii modelam noi! nu va uitati la tot ce se spune rau, cred ca acel subiect e doar o mica paicatura in marea de rautati cu care probabil v-ati intalnit si ne intalnim toti. voi sunteti puternice, sunteti mai presus de rautati, mai presus de acei oameni care varsa venin, sunteti niste ingeri!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput