Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 3
kariguld spune:
io ce sa fac....fac de toate, nu mai las si la altii.
Babette, ti-am dat mail.
dupa-masa ma suna fiimiu, eram la cursuri si striga la mine ca si-a rupt piciorul si moare acolo de durere si cum va mai pleca el in vacanta asa? io plec cu bicicleta, in cativa metri fac pana pe spate si mergi pe jos fato, vre-o 4km. eram lac de apa cand am ajuns acasa, desi afara era o racoare...intre timp a mers sotul dupa baiat, l-a dus la spital, are doar o luxatie mai urata, se va reface in cateva zile. am facut spaghete cu sos de rosii si schmand pentru copii. in rest suntem bine.
maine merg sa mai vad doua apartamente, ca trebuie sa ne mutam de aici, stam in casa unor prieteni, plecati in Africa. si cautam sa ne mutam de cateva luni, e adevarat ca in ultimul timp m-am ocupat mai bine de cautare. vrem 4 camere, vrem si balcon vrem si bucatarie mare si abstellräume (un fel de camara) si in zona verde. cam pretentiosi, nu? nemtii au putine case cu 4 camere, in general cu trei sau doua, cel mai des.
gata, ma stiga odorasul meu! trebuie sa ma execut!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
babette spune:
Adriana,
Tare as fi vrut sa-ti pot da o solutie pt herpesul tau, dar din pacate nu pot decat sa-ti tin pumnii sa-ti treaca mai repede.
In ceeace priveste pozitia piciorusului sting in interior, este in primul rand din cauza echilibrului. El se simte mai in siguranta asa, e mai stabil. Si eu calc cu stangul tot spre interior desi pot merge si cu el drept, dar am mai multa siguranta asa. Si cand conduc, tot cu stangul conduc si tot cu el stramb spre interior. Corectia o poti face numai cand nu se joaca si cand nu are nevoie sa se joace rapid cu fratii lui. Si la Vlad e la fel, tine tot spre interior piciorusul stang
Si noi abia asteptam pachetul. Ar fi frumos sa vina toate in acelasi timp, ar fi o bucurie comuna intr-un spatiu atat de mare!
Va pup pe toti,
Noapte buna,
babette spune:
Ati intrebat de Eve-mica, fiica Evelinei. Este micuta, aprox 2 ani, si miniona. E ca o printesa micuta. Da Adriana, e mai mica de statura decat fetita ta.
Ca tratament are rezultate bunicele, isi tine muuuuult mai bine capul, a inceput sa intinda manuta dupa jucarii, e mult mai activa.
Ajunge joi acasa, sper sa iasa pe forum vineri, sambata, ca pe urma merge la tratament recuperator ca sa sedimenteze cura facuta (HBOT).
Rezultatele mai mari se vor vedea dupa recuperare caci HBOT o ajuta sa "prinda" mai repede si mai usor tot ce se lucreaza cu ea.
mdanicoleta,
as vrea sa vb cu tine. Daca poti, raspunde-mi maine la telefon.
Kariguld,
am primit raspunsul, merci, iti voi raspunde maine.
Bine ca "peripetiile" tale s=au terminat totusi cu bine.
S-aveti toate un somn linistit,
Ma indrept si eu catre....
wnimra spune:
Eu am inebunit complet ....am facut ordine la haine, sortat vara,iarna , dat deoparte, dat pt tata ,pastrat pt bebe 2, eram plina pana in gat dar macar le-am aranjat si am scapat de o grija mare, de maine daca vine apa calda incep cu spalat de covoare , geamuri bla bla ...vreau sa fie ordine peste tot ca daca da frigul nu mai am tupeu sa ma cocot la geam, stau la 7 si eu le fac doar mai pe seara ca sa ma tina sotul altfel nu le sterg ca era sa cad de 2 ori.
Acum am dat medicamentele la copil , ii bag si un iaurt ca nu a vrut sa adoarma si nu l-am stresat ca era putin febril , asa ca ne-am jucat , normal ca el mi-a fost de mare ajutor la aranjatul hainelor, de 3 ori mi-a daramat tot mai aveam putin si plangeam.
Adriana eu la afte mai tineam compresa cu apa rece peste gura pana adormeam, daca aveam vre-o forma urata si ma durea , nu stiu cum este la herpes de dureros dar din ce zici te seaca la inima,sper sa fii ajuns deja la max de dezvoltare si durere si sa inceapa sa de-a inapoi....pup si somn usor.
Pupici tuturor....noapte buna
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
wnimra spune:
Kari imi pare rau pt piciorul strengarului, eu sunt regina luxatiilor si il cred....spor la cautat apartament.
poze Alex
andru_mami spune:
neata!
calda si aromata ptr toate fetele,sac am fost prima
kari-imi pare rau ptr baiat,se mai intampla din astea,si al meu sot acum vreo 6 ani a aluncat pe zapada si trosc,asta e ,sa dea DD sa ii treaca repede;la al meu i-a trecut mai repede cu "lasonil",un unguent de la farmacie,poate gasesti si tu acolo.
wnimra-vad ca am luat virusul de la voi,ca am inceput sa bantui numai la ore de astea tarzii pe aici,adorm toti si eu cucu,daca nu sunt pe aici ma uit la tv,si dimi cine trage de ochi
pupici ptr voi toate si o zo excelenta
adriana-ce iti mai face buza,te-a mai calmat un pic?
POZE
kariguld spune:
hallo stilatelor!
piciorul lui fiimiu nu-i asa grav, ia dat doftorul si o crema sa-l ungem, i-am pus gheata aseara, l-am legat cu un bandaj special....numai ca vaicareala e mare. asa sunt baietii....
Adriana, ai incercat sa tii gheata la locul cu pricina? asa cat suporti, intr-un prosopel subtire sau o batista, alte remedii....doar dupace-si face damblaua trece. sa treaca toate durerile!
Nicoleta, cum mai esti? nadajduiesc ca bine! fii increzatoare in credinta ta si in Dumnezeu, trebuie sa fie bine. sunt timpuri cand exista multe informatii si tratamente, curaj! noi suntem alaturi de tine cu ganduri si rugaciune...si daca putem ajuta si altfel...
Nikena, v-ati intors de la munte? sau va placut atat de mult incat mai stati! sanatate puilor mici!
dodo, ce face Isabelle? si Bodo? si-a luat rolul de frate mai mare in serios, dupa cate am citit!
Madalina, spor la curatenie! sa vii si la mine cand termini...poate ma mut si nu mai trebuie sa fac (aia generala, ca asa fac la doua trei zile).
Andru, multam de cafea. hmmmm, buna si de data asta! ce face micul print?
babette, mihaela, adriana, crismac si restul fetelor va pup ! sa aveti o zi excelenta!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
kari- ma bucur ca are nimic grav baiatul,trece pana se insoara
noi facem bine deocamdata,andrei vorbeste mult de ceva timp incoa,nu stiu ce zice dar nu ii tace gurita toata ziua,parca-i moara stricata,zau;incerc sa in invat sa imi arate nasul,gurita,ochii,dar e de munca,cu tota puterea inainte,mars!
restul fetelor ce mai faceti?
sper ca sunteti bine si copiii la fel
POZE
adrianapop spune:
olaaaa,,,dragelor
Incep sa inviu si eu,,,parca durerea nu e asa mare,,,dar problema e ca s-au spart toate,s-au unit si s-a umflat buza ca la negri,,,de asta am avut dureri asa mari
aseara stateam ba cu gheata,ba cu buza in borcanul de iaurt pe jumate inghetat ,,,de copiii si sotul radeau pe infundate,,credeau ca nu ii vad
Kariguld- ptr feciorul tau,,,stiu cum e ,ca al meu sot e campion la sucit si rupt picioare,,,merge regulat la fotbal si tenis si cum piciorul stang i-s fost rupt si luxat de 2 ori ,,,e predispus sa mai o pateasca,,,
Ultima data si-a luxat piciorul cu 3 zile inainte de a merge in Linz cu copii,,,si nu avea cine sa conduca altcineva
Am fost asa nervoasa pe el de imi venea sa turb,,,mai ales ca i-am spus sa aiba grija,,si drept pedeapsa nu l-am ajutat cu nimic,,noroc cu Cosmin si andreea ca tot mergeau si ii aduceau,,,ba una ,,ba alta,,
varul meu il ajuta si l-a dus la o baba care cica pune oasele la loc,,,si sa stii ca i-a trecut in cateva zile,plus bandaje elastice,,plus masaje cu crema,,
,dar si azi imi spune in gluma ca n-am avut bai de el,,,si el vazand cat de pasiva trec pe langa el nu a indraznit sa se vaite
Te fereasca sfantul sa se accidenteze vreun barbat,,,murim toti,,,,ca mai sensibili la durere ca ei nu exista,,,
Wnimra ce mai face alexutu? cume cu raceala/? sper sa ii treaca repede,,,
In rest fetelor va pup pe toatesi va doresc spor la treaba
wnimra spune:
ms de coffee bunaaa iami
eu bantui pe aici , vreau sa beau o cafea ca nu am baut inca si sa vad de ce ma mai apuc , o sa zic tatal nostru in gand in drum spre baie poate poate a venit apa clada, noi am fost prima zona oprita si ne-au zis ca pe 4 sept vine apa dar na sper si la o zi mai devreme.Alex a doarmit mai bine si temperatura mai putina, nu a facut deloc iesit din comun, i-am dat si antitermic dar a rezistat mai bine.
kari dupa ce termin la mine iau barca si vin la tine
gata am fugit ....o zi buna tuturor
poze Alex