Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 16
wnimra spune:
hello
Ms de coffe Vera
Nu mai fac febra dar gatul il simt ca un tub uscat si ma doare , dana nu ma ia tusea sunt fericita.
dodo este minunat ce zici ,cat de repede a recuperat si cat de bine, felicitari.
Noi ne chinuim sa mergem la dana , suntem ajutati, altfel nu puteam,am zis sa ii dam o sansa chiar daca este atat de grav, alex si-a tinut capul la 2 ani jumate,cand am inceput terapia la 10 luni avea achizitiile unui copil de 2-3 sapt , eu personal sunt multumita , sper doar sa fim sanatosi si noi si parintii ca sa mai bagam in el terapie la greu.
Am baut coffe si de la tine plus prajitura .
fetele cucuiete ce mai faceti?
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Dodo-pui spune:
Mada sa dea DD sa fiti sanatosi si voi si parintii sa va ajute ..pe mine(noi)nu ne-a ajutata NIMENI cu nimik.Nu-mi pare rau caci ne-a ajutat DD,ne-a luminat si deschis mintea de am fugit cat de cat la timp din BR.Oras unde nici acum nu ai unde sa faci recuperare....ba da exista pe langa protectia copilului...am fost sa-l trec pe lista/sa vad cand si cum il programeaza...nu era nimeni(nici un copil...mai tarziu am inteles si de ce).Intru :
,,,Buna ziua.,,,Buna ziua,,,
,,,Am venit sa vedem daca sunt locuri la kineto.,,,
,,,Da d-na sunt,,,va rog sa-mi spuneti ce sa fac... si fac,,,
,,,
Si-am facut bagaj ...am urcat totul si toti(3 pe atunci)intr-o masina si am ajuns in Ct .Am stat in Ct cu chirie pana anul trecut pe 15 septembrie
Cat despre parinti
-mama mea a decedat cand avea Bogdan 1 luna si 5 zile,dar ii semana f bine tatalui meu-deci sunt convinsa cu nu m-ar fi ajutat nici fizic nici material...Raspunsul clasic,,,Nu am(ps:tatal meu e pensionar militar,,,)
-socrii mei ,nu stiu exact ce a fost cu ea mai ales....,Nu o fi putut accepta ca are probleme Bogdan(are 5 copii deci de vazut a vazut).Ei sunt pensionari amandoi.S-au mutat din BR la Insuratei si la paste si craciun trimit cate ceva.Dar lucru care ma bucura(pt al meu in special) e faptul ca in sfarsit m-au acceptat (dupa 7 ani de casnicie-luna viitoare implinim 8 ani)
PS:Se pare ca azi am limbarnita
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
babette spune:
Iaca, si eu p'aci!
Am baut cafeaua, merci, ca de obicei Andru, ai facut-o buna si a picat la fix. Am avut o saptamana..... greu de catalogat. Pe scurt: cazat copil in campusul liceului, transferat juma' de casa pt el (haine, chitara, statie si pedala pt chitara, calculatoare & co, lenjerii pat,.... orice mai putin carti si caiete, ca doar incepe scoala si in camin distractia e-n toi), trimis si primit documente si concluzii pt Vlad, discutat cu medici, hotarari, controverse etc.....
Mai avem o singura evaluare si apoi vedem cine si unde va face operatia.
Avem la dispozitie doar 2 luni. Dupa 2 luni, degeaba ne mai agitam ca va fi prea tarziu!
Adriana, bine v-ati intors!
Ma bucur pt voi si va doresc sa va fie si mai bine, sa-si revina si piciorusul. Dispozitivul respectiv este ff bun, cand fata mea era micuta a avut si ea unul mai rudimentar in sensul ca ghetutele erau prinse in pozitie fixa pe bara fixa (doctora care m-a operat pe mine
in copilarie avea ca prieten un neamt neurolog de la care invatase f multe) dar efectul a fost bun. Acum fata mea (mama lui Vlad) merge f bine, are putere normala (il duce in brate pe Vlad si are 15 kg), singurul lucru vizibil este o fff usoara aplecare inspre dreapta.
wnimra, nu te lasa doborata de o raceala! Fara tine toti sunt la ....
pamant! Lamai, miere, baie fierbinte, aspirina (saracului!) si sunteti amandoi (cu sot cu tot) ca noi!
Cred ca frecventarea centrului ii va face nemaipomenit de bine lui Alex. Ai sa vezi.
Andru, deja m-am obijnuit cu cafeaua ta! N-o prind intotdeauna fierbinte, dar e ff buna!
Astazi mai am niste vinete de pus la congelator, am mai copt printre picaturi, dar azi trebuie sa le termin. Asa ca mai coc, mai beau!
Ce mai face "vorbaretul"?
Dodo, daca ai reusit pana acum sa obti atatea, o sa le faca si pe celelalte, te asigur! Lupta mai departe!
Kari, iti trimit maill diseara sau maine. Ai dreptate, joi m-a lasat in drum break-ul meu si acum e la mecanic, dar cand n-ai, nici D-zeu nu-ti poate da intotdeauna! Asa ca lupti cu armele pe care le ai! (sau nu le ai!)
Evelinele, daca ai ajuns pt o clipa si acasa ca final de saptamana, poate reusesti sa ne spui si noua doua vorbe. printesa.
mdanicoleta, sper ca sunteti bine, chiar daca sunteti ocupate si noi la fel, va pupam cu drag.
Pupici tuturor,
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babette Dodo, daca ai reusit pana acum sa obti atatea, o sa le faca si pe celelalte, te asigur! Lupta mai departe! |
Stiu...de fapt nu am avut nici o indoiala caci Bogdan isi va reveni iar peste ani nu se va mai vedea pe el urmele bolii.Toata lumea(nasa/doctorii..) ma considerau nebuna...de ce...???
la intrebari de genul
,,,Ce crezi va mege?,,,
raspunsul meu era prompt si sigur
,,,Da,,,
Ps:daca ma intaratati la vorba azi schimb capitol singura
Edit:am corectat greselile pe care le-am vazut
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
kariguld spune:
hallo stilatelor.
andru, multam de cafea! exact pe gustul meu!
Babette, vreau doar sti fie bine atunci cand vei decide ce si cum cu auto. sper din inima sa reusiti la timp cu Vladut, tot ceea ce trebuie facut pentru el.
Dodo, esti puternica.
Adriana, voi cum sunteti?
wnimra, sa treaca toata raceala. miere cu lamaie ai incercat?
crismac, tu cum mai esti? mai scrie-ne despre voi!
Eveline, sanatate si putere multa
agenta mea secreta, tu pe unde umbli soro?
nikena, v-ati intors de la munte? sper ca sunteti bine!
mdanicoleta si asteryaro, si pentru voi si multa putere!
va doresc un uichend fain, cu multa liniste si soare si tot ce va doriti fiecare in parte!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
program de curatenie azi,socrii culeg via,sotul stoarce strugurii,andrei tipa prin curte si eu incerc sa ma impart peste tot,si cu andrei mancare culcat una alta,si cu curatenia,masa sa le pun la toti si sunt cam busy azi,sper sa termin repede.
va pup dulce si vb mai tarziu un pic.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
buna
Acum am venit si noi de la real , kineto ...am luat peste sa facem, suntem praf amandoi si vrem sa dam cu banul care spala vasele.
Raceala este de fapt infectie in gat , amtibioticul este super bun si ma simt ok, dar ma mai ia cate o molesala de nu ma vad...prefer sa nu ma gandesc ca am treaba ca la balamuc plus copil.
dodo ma inclin...pai sunteti tari oameni buni, ai lasat tot balta si ai venit intr-un oras nou sa recuperezi bunatate de copil.Putini ca voi.
Si eu am neamuri la Insuratei, sora mamei a locuit o viata acolo(a venit dupa sot) , acum au ramas copiii , verii mei.
andru_m spor la treaba , ce sa zic eu am urat culesul strugurilor, eram ciuca batailor la bunica , trebuia sa adun de pe jos boabele, sa bobesc, ca eram mai mica si eu vroiam pe scara, apoi maturam, treaba de negru.
babette eram sigura ca o sa rezolvi ca totul sa fie bine pt Vald....dar ce ai vrut sa zici cu
Citat: |
Avem la dispozitie doar 2 luni. Dupa 2 luni, degeaba ne mai agitam ca va fi prea tarziu! |
eu ma rog ca totul sa fie bine si Vadut sa recupereze repede timpul pierdut.Un an bun si plin de realizari si pt olimpic, pupici pt fetita ta
kari multam' la fel, un sf de sapt minunat si pt tine...copiii tai cand incep scoala, ca la noi? in ce clasa sunt ?
adriana,nikena,asteryaro,mihaela,mdanicoleta,crismac,evelinele va doresc weekend placut si
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
mdanicoleta spune:
buna fetele
scrieti cu o rapiditate....cu greu face fata net-ul meu amarat
babette, ce ai vrut sa zici cu 2 luni?
wnimra, o sa fie bine alex cu atata gimnastica
vera, andrei ce mai face nou?
kari, ce face piciorul baiatului?
heer........esti bine?
adriana, imi inchipui ca esti atat de fericita de ce ai realizat cu baiatul incat azi esti in prajituri toata...
sa nu uiti sa te gandesti la noi cand mananci
pupici la fete si pui din dotare
babette spune:
Da, n-am fost prea clara. Dar atata am tot discutat ba cu un medic, ba cu altul (si straini si romani) ca nu stiu cum de mai am cuvinte! Le-am epuizat cred pe toate! Mi s-a spus (in Romania) ca E POSIBIL ca medicii din strainatate sa dea verdictul de operatie pt a incasa niste bani. A fost doar o aluzie, poate nu am inteles-o nici eu cum trebuie, dar ca sa fiu sigura, m-am gandit sa discut in strainatate cu o clinica neutra ca sa pot afla adevarul.
Asa ca am sunat acolo (tot in Germania, clinica unde a fost diagnosticat Vlad). D-na doctor a fost ff amabila si mi-a explicat pe indelete ce se petrece cu Vlad.
Concluzia pe ff scurt este ca necesitatea operatiei nu ii afecteaza viata, dar ii schimba calitatea vietii! Cu alte cuvinte, daca nu o face, nu moare, dar felul in care traieste este ff dur. Daca nu o realizam in doua luni, situatia in capusorul lui devine de necontrolat si nu mai are nici operatia efect. Cuvintele folosite au fost "daca nu o faceti in doua luni, creierul s-a ars si nu se mai poate opera, depinde de dvs daca ii oferiti aceasta sansa sau nu".
Am intrebat-o pe dr daca l-ar putea opera acolo si ce implica asta si mi-a raspuns ca ar face-o cu drag, dar nu crede ca ar fi bine pt ca pe
urma ar fi greu sa tin legatura cu spitalul fiid nevoita sa fac 2000 km la perioade scurte de timp, si mi-ar recomanda s-o fac in Ro.
Discutia a fost lunga, cu multe explicatii, d-sa avea documentele de la debut, iar operatia ii imbunatateste tocmai partea de crize care ii fac atata rau, dar e posibil si sa nu rezolve chiar toate crizele .
Se pare insa ca le rezolva tocmai pe cele mai grave.
Asa ca trebuie sa ma grabesc oarecum.
andru_mami spune:
babette-sa dea d-zeu sa rezolvati totul cat mai repede,sa fie bine ptr vladut,noi iti tinem pumnii si ne rugam ptr vladut sa reuseasca sa depaseasca crizele astea,d-zeu o sa fie cu voi,am increderea ca o sa fie f bine ptr voi,ma rog acolo sus sa reusiti.
mdanicoleta-andrei vb toata ziua,nu stiu ce zice dar zice ceva pe limba lui,bine in afara de ce zicea el tata,baba,caca.dada,tataie,mai zice ceva pe intelesul lui;cu partea motorie in afara de faptul ca se rostogoleste complet acum,spate-burta si invers,se intoarce in carut cum aude un zgomot,sa vada unde ma duc eu daca plec de langa el,se ridica mai bine si in carut,eu zic ca sunmtem pe drumul cel bun,sper si eu ca toata lumea de altfel,pe 28 mergem la buc la recuperare,pot sa zic ca ar sta si in fundulet asa singur cateva minute bune dar nu sta mult ca el cica ma joc eu cu el si se arunca pe spate ca sa faca poc cu capul de pat,dar are momente cand si sta daca vrea el,de tarat se taraste binisor,si incearca ceva de genul un ridicat in 4 labe dar nu stie cu mainile f bine ce miscare sa faca,emult de lucru,tu stii asta f bine.
altfel voi sunteti bine?ioana ce achizitii mai are?eu de vreo sapt nici nu am mai lucrat cu andrei;am o rugaminte la tine:sa nu ii spui T daca vii la ea acum in sept ca nu am fost la mare cu baiatul,ea stie ca am plecat si cu el,te rog mult.
kari-pupici si tie si un we minunat sa ai si sa te relaxezi cat poti,mai intra pe aici cand poti.
restul fetelor ce faceti?
sper ca sunteti bine si copiii la fel.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA