Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 17
adrianapop spune:
Buna dragele mele.nu am uitat de voi dar s.a stricat ap de net si pana vine altul mai dureaza.acum va scriu de pe mobil.Va pup pe toate si sa aveti grija de voi
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
Adriana bine ca ai intrat ,
O duminica frumoasa ....
Eu m-am trezit cu o durere crunta de cap....
Va las si ceva
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
Dodo-multam de coffee ,e f buna
sper sa iti treaca durerea si sa fii in forma pe aici,cine te-a suparat asa tare?
adriana-aici suntem ,nu plecam niciunde,dar chiasr ma luasem de griji ce e cu tine.
sper sa iti rezolvi problema si sa treci aici la treaba.
restul fetelor,unde sunteti?
poop pe toata lumea de la mic la mare
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
crismac spune:
Buna fetele !! Ce mai faceti ?
Intr-un final mai scriu si eu . Am avut un sfarsit de saptamana groaznic . Vineri am cules la porumb , Ieri am fost la botez la nepotica din partea sotului ( fata fratelui sotului) unde m-am umplut de toti nervii . Am fost ceva de umplutura , tolerati de parca ardeam de nerabdare sa merg acolo . Cumnata mea este ceva ce nu cred ca ati mai intalnit ... Mai era pe acolo si una care se dadea la sot putin mi-a lipsit sa ...
Cum pot unii sa fie atat de nesimtiti ???? Nu mai am de gand sa calc pe acolo vreodata . Azi m-am mai odihnit putin si am reusit sa scriu .
Vi s-a intamplat vreodata sa se uite una la voi ca si cand doar ea creste un copil iar voi habar nu aveti ?
De fiecare data cand spun gata , nu mai ma enervez , nu merita , mereu ma enervez iar .
Ma bucur pentru voi , pentru fiecare progres pe care il fac copiii vostri - asta este cel mai important . Astept cu nerabdare ziua in care sa anunt si eu un progres .
Am niste emotii ... saptamana asta merg la dr. sa vedem daca operam sau nu .
pe toate mamicile si pe copiii lor
www.gradinacris.blogspot.com
mdanicoleta spune:
daaaa
se mai gasesc si din alea care nu au copii dar spun ca au auzit ele ca asa trebuie facut...
indiferenta sau spus verde in fata sa se duca....depinde de starea ta
fetelor, sunteti bine?
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,las si
Un an scolar cat mai prolific "gradinarilor"/scolarilor!
Revin dupa gradii
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
paula2003 spune:
Buna
Eu nu prea am avut timp sa intru ....dar sa nu credeti ca am somat!?
Am fost plecati prin tara, pe la Bran.....am avut o vara plina de vacante lungi si dese.
Acum am reinceput gradinita si activitatile vechi si unele noi....si asteptam cu nerabdare urmataorea vacanta.
wnimra spune:
hello!
dodo ms de coffe , inca sorb la ea
In mod normal azi trebuia sa incepem la centru, dar pt ca nu are analizele mai somam o sapt , maine mergem cu ele ca de doua zile asteptam analiza nr 2, sa faca si el ceva in pampers.
pt Bogdan , " gradinarul " no. 1, un an bun
si pt toti copii care azi incep gradinita sau scoala, un an bun si plin de realizari
Paula bine ai revenit.....pupici copiilor , te asteptam la povesti.(daca vrei poate lasi si datele de nastere)
crismac nu te mai enerva, "atotstiutoarea" chiar nu merita....cand mai patesti asa sa o lasi sa vb muult si bine dar tu sa te uiti intr-un anume fel la ea , stii tu cum , ca sa o faci sa intre in pamant de jena....eu am invatat sa le raspund sec si la obiect. Ionut
mdanicoleta sper ca Alex sa evolueze mai bine cu atata gimnastica, sa vedem ....azi iar stranuta incontinuu...daca e sa aiba ceva macar sa aiba acum ca pe 1 oct evadam putin la munte si vreau sa fie fresh, mai ales ca mai sunt 8 copii mici cu noi.
Ioana ce mai face ? Strengarul tau in ce clasa a intrat?ii pe amandoi.
adriana sper sa rezolvi mai repede cu netul... pe cei trei muschetari, un an bun si pt ei la gradinita
babette astept vesti bune de la voi....sper ca Vladut sa fie operat si sa scapati de toate belelele.Dr din germania a fost foarte corecta cu tine,sper ca dr de aici sa urgenteze lucrurile si sa faca ceva pt copil.Multa bafta
Va pooop pe toooate si o zi buna
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
adrianapop spune:
dragele mele,,,greu tare fara net,,,dar pana pe vineri nu am sanse la aparat,,,
va pup si mai vb,,
si noi incepem gradi si sant tare multe de facut,,
pupici la toti
Dodo-pui spune:
Puii mei azi!
Pe unde sunteti noi deja ne-am intors de la gradi...
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!