Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 18
wnimra spune:
bunaa
Am venit si noi de la kineto unde a facut un circ mama mama, acum ma rog de el sa produca ceva in pamers pt analize, sa ma scap odata de grija si sa mergem si noi la "gradinita fictiva", are si hainute pregatite .
dodo , am vazut pozele si in special poza cu Bogdan, ai un flacau mare si frumos...nu prea stiu ce sa zic, am stat si m-am uitat mult timp la poza , iti simt fericirea si ma bucur pt tine.
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
andru_mami spune:
buna!
si noi pe aici,va citim dar ieri am avut musafiri si pe urma am fost noi in vizita si azi a fost iar plecati un pic pe la bunicii mei,acum am adormit copilul si eu pe aici ca tot e sarbatoare.
poop toate fetele si copiii nazdravani(speciali)
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
babette spune:
'neatza!
Gata? v-ati imprastiat cu totii?
Fara cafea, fara un cuvintel?
O zi buna tuturor,
wnimra spune:
babette ms de coffe
Azi am dus probele la laborator si i-am facut exudat faringian si nazal....ma intreaba asistenta dupa ce se uita bine la alex, "dar sta copilul? , eu: pai sta , nu fuge.. ea: am vrut sa zic daca deschide gura...cand l-am intins pe pat i-am zis sa o deschida maare si a deschis asa de frumos " ...m-am stricat de ras
Bine ca am scapat , sper sa ii iasa ok si de luni sa bagam terapie, am zis ca merg sa ii cumpar creioane groase , figurine cu animale, bloc de desen,carticele cu diverse imagini...asa ca vreau eu sa il pregatesc ca de gradinita.
Bine ca nu am spalat ieri , a fost sarbatoare , nu am calendar crestin ortodox si habar nu am pe ce lume traiesc si nici nu imi cumpar.
Ma gandeam , este ok daca ii pun trei terapii lui alex una dupa alta?Doua la centru si una la Dana, ca sa plec doar odata de acasa, asa sa pun doua la centru sa vin sa pape sa il pun obligat fortat sa doarma si seara la dana.
Fetelor o zi placuta....aici este putin inorat si asa m-a luat un soomn
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
kariguld spune:
hallo fetelor!
babette, multam de cafea! delicioasa....mmm. eu va dau niste biscuiti super buni, merg perfect cu cafeaua!
babette, nu uit, ma ocup de tine!
fetelor, sper din inima ca sunteti bine, copii vostrii asemenea. vreau sa fac putina zacusca azi, sa vad daca imi reuseste, am vinete din Ro, si ardei am cumparat deja copti de aici, aseara am pregatit ceapa si sa vad ce mai trebuieste. a, pun si o telina si morcov, asa scrie la reteta. n-am facut zacusca de cativa ani, si niciodata singura. sper sa nu fac fum.
in paralel lucrez, apoi plec la scoala, intre timp mai fac pregatiri de concediu. de doi ani n-am mai fost in concediu, asa ca de vineri seara plecam putin sa ne odihnim. pentru o saptamana. si las acasa laptopul.
va doresc o zi excelenta, sanatate multa si succes pe unde aveti de mers!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mdanicoleta spune:
buna fetelor
multumim de cafea
kari, nu ne mai saluti asa frumos?
wnimra, vrei sa faci 3 sedinte intr-o zi?
i-ai facut-o lu alex
pupici fetele
andru_mami spune:
hellooo!
sunt si eu pe aici dar am bucatarit un pic ,mai am sa scot placinta din cuptor si sa il culc pe andrei,si sunt gata.
mada-nu-i nici un bai daca ii faci trei sedinte intr-o zi,andrei facea chiar si 4 uneori la buc,fiindca se intampla sa se imbolnaveasca reun copil si ne chema pe noi,si nu avea nimic rau,din contra dormera dus,manca de ii sareau capacele,si era ok,deci baga terapie pe el ca nu i se intampla nimic.
bafta lui alex,sa ii iasa toate analizele bine si succes la gradi
mdanicoleta-voi ce mai faceti,ce face ioana?cum mai reactioneaza?
kari-spor la treaba,sa iti iasa zacusca,daca este f bine fiarta si borcanele f curate nu are cum sa nu iti iasa;cat despre vacanta,fa repede bagajul si go,draguta mea,sa te simti bine si sa vii super relaxata,concediu placut.
restul fetelor ce faceti?
sper sa fiti bine si copiii la fel
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
babette-ce face vladut,cum se simte?
ce faceti pana la urma,une mergeti ptr operatie?
sa dea d-zeu sa fie bine si sa reusiti ,sa treceti cu bine peste hopul asta si sa aud numai de bine,sa ne intalnim la giurgiu la o cafea si cu vladut si cu andrei la un suculet.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
Dodo-tu pe unde umbli draguta mea?
ce face isabella?
cum se descurca bogdan la gradi?ii place?
o zi buna in continuare
adriana-sper ca esti bine si tu si copiii,si te asteptam aici sa ne spui cum este la gradi,la scoala
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
paula2003 spune:
Alexa 13 decembrie 2003
Paul 3 ianuarie 2006 si eu secret!
Acum am intrat in focul educarii celor mici. Alexa a reinceput kineto, avem un program cam incarcat. Nu-mi doresc prea multe dar sa invete ....si ceva.
Cat mai este ora de kineto?