Copii nostri speciali...*(7)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo fetelor, n-am uitat de voi!
numa ca am umblat dupa cumparat una alta pentru copii.
si azi trebe sa fac mancare...

sanatate multa, va pup pe toate de la A la Z.

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Adriana felicitari pentru progrese ...sincer ma bucur din tot sufletul ca a-ti venit cu asa vesti imbucuratoare
PS: super interesanta "jucaria" de corectare si corelare a miscariilor...in Ro in ce an vor scoate pe piata asa ceva

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

adriana felicitari pt Adrian, ma bucur ca ai numai vesti bune....am intrat pe site , daa spectaculos atat pot sa zic, un sist ingenios pt corectarea picioarelor.Pupici la toti

kari spor la gatit

Azi am resusit sa ajung la centru , la kineto dupa sa imi iau doua bluze si sa ma tuund , ieeeee sunt o mamacita sexy, ma laud si eu ce sa fac , nu m-a vazut nimeni doar alex care da din cap ca ii place ...fug sa dau la pitic ciorba si sa il bag la somn ca este terminat....A! la centru o sa aiba de 3 ori pe sapt kineto , la dana mergem de 4-5 ori pe sapt ....tri li li li e ceva .

Pooop fetelor

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Mada cu cine face la centru kineto?Cu Georgi sau Cristi?/

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo face cu Georgiana
Chiar am ramas putin tablou cand am vazut ca e de 3 ori , chiar ea mi-a zis , am zis ca na l-a vazut ca e cu piramidoextra bla bla si nu o sa isi bata capul cu el, mi-a placut de ea.
Luni il duc la analize , azi i-am recoltat prima proba.Inca o sapt pana ies si daca e sanatos tun incepem si noi in sf.
voi la cine sunteti?

poze Alex

Mergi la inceput

noi nu mai suntem la centru...

Logopedie o sa faca in Navodari caci ii e f greu sa ma deplasez cu fata de gat si el de mana sa-l trag si tot drumul sa vorbesc
,,hai Bogdan"
,,bravo Bodo,,hai sus,,bravo waw ce frumos ai ridat piciorul,,
trebuie sa-l ajut sa urce in microbuz,si sa-l iau in brate cand coboara,,,,
mi-e greu f greu

asa ca anul acesta sar peste centru ,daca aveam masina(vrabia malai viseaza...)
marianei(mama lui Luci si Andrian )am apucat sa-i spun

ps:A nascut ,stii cumva ,Gabi de la hidro?

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna dragutele mele!
adriana-ma bucur enorm ptr reusitele voastre si ce spui despre baiat,sa dea d-zeu sa fiti cat mai bine,din tot sufletul va doresc asta,pe cuvant,ma bucur ca ati venit acasa sanatosi si cu problemele rezolvate.

mada-vai de noi,amandoua ne-am procopsit cu soti bolnavi;imi pare tare rau ptr voi,sper din tot sufletul sa va faceti bine cat mai repede;
cat despre soul meu,azi-noate nu a inchis un ochi,a stat treaz ca nu a putut sa adoarma nici macar o secunda,cu toate pastilele pe care i le dadusem,si ketorol si aulin,si nurofen forte si antinevralgic,algoc fiola,nimic;de dimi am plecat cu el la buc la fac de stomatologie sa vedem daca rezolvam ceva,l-a programat ptr luni dimi sa il opereze,dar i-a spus ca s-ar putea sa il doara de la una care avea carie,si am venit inapoi la gr la noi,am mers la un cabinet unde dr.este chirurg,dr.plecase ca fusese de dimi,era o alta d-ra dr. care l-a rezolvat-scos nervul de la maseaua cariata,obturat canalul si pus pansament,acum trebuie sa ii mai puna plmba,din fericire nu a simtit nimic nimic,ca era galen tot de frica,"a zis ca mai trece pe la d-ra" si sa speram ca nu o sa il mai doara,ptr ca ii ajunsese la nerv si caria aia si a zis ca in mare parte de la ea s-ar putea sa doara;asa ca luni il opereaa si mai vedem.

restul fetelor ce fac?
sunteti bine toate?

pupici vb mai tarziu ca acum doarme si mi-e sa nu il trezesc cu tastele mele.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

hello

Eu m-am procopsit cu febra , ca doar stiti vorba aceea " cine imparte ,parte isi face"...asa ca iau cot la cot antibiotic, nu vreau sa ajung lata cat patul , dupa masa am avut frisoane si eram praf...dar imi revin eu.

dodo nu o stiu pe fata de la hidro , este posibil sa o stiu , parca bruneta cu parul mai lung ,parca nu mai este dar Alexandra logopeda este insarcinata.
Te inteleg cu Bogdan ca iti este greu, eu care sunt aproape tot nu ma incumet inca la bebe 2, chiar nu ma vad ziua cu un bebe mic in brate si cu alex in carut, tre' sa fiu realista ca el nu o sa mearga repede sau poate never, nu se stie , cand o sa umble in 4 labe si se ridica singur in fund din pat atunci imi permit sa visez , deocamdata nu pot.
Cu terapia la dana o rezolv , las copil mic cu mihai si merg cu el la kineto,dar la centru nu stiu , poate se schimba treaba in tara asta si reusim sa ne stabilim putin financiar.
Bogdan de la ce nivel a plecat cu terapia ?
Rezultatele bune pe care le are sunt datorita celor de la centru?
Pupici pt amandoi

vera ma bucur ca a scapat de durere....cel mai mult am stat 3 nopti in care am urlat , dar nu mai stau asa never...bine ca nu l-a durut nimic si acum are curaj sa mai mearga.E asa frumoasa viata cand nu te doare nimic...pooop pe voi si ii urez sotului un somn linistit

pe toooate va pooop

poze Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui wnimra
Bogdan de la ce nivel a plecat cu terapia ?
Rezultatele bune pe care le are sunt datorita celor de la centru?
Pupici pt amandoi

Mada cand am ajuns cu Bogdan la centru il caram in brate(nu aveam carut-apoi am primit un chicco folosit dar ff bun si rezistent).Din punct de vedere motor la 2 ani si 11 luni era evaluat la 10 luni (adica statea in picioare daca-l sustineam maxim,statea in fund,nu folosea mainile ca sa se sprijine cand cadea-venea cu fata direct...)Dupa prima luna de terapie(faceam marti si joi,dar intai hidro apoi kineto-lui ia mers extraordinar de bine)a inceput sa se "deplaseze"pe fund.
Eu consider ca rezultatele ff bune care le are sunt datorate celor de la centru ,tratamentului homeopat dar mai ales bunului Dumnezeu.
Dintre toti copii care erau la centru,Bogdan a fost primul care a plecat pe picioarele lui.(eu nu mi-am permis sa mai fac si in particular cu profesionist-in celelalte zile lucram doar eu cu el)
Cei drept a avut si o mare vointa...la centru lucra(efectiv)cate 4 ore(logopedie,hidro,kineto,psiho)si la toate participa 100%.Cand iesea mai avea putere sa ajunga acasa...manca semiadormit apoi ...gata dormea cateva ore.
Acum el merge singur,pe zi ce trece are echilibrul mai bun si capata incredere in el.Nu poate alerga(nu-l ajuta genunghi...nu stie cum sa o faca)...incerca prin casa...i se pare f interesant(si mai mult ca sigur va alerga).Scarile le urca,tinandu-se de balustrada)pana la 5(la mansarda locuim),dar de coborat singur nu are curaj.
Acum marile noastre probleme sunt limbajul(dislalie...)si ochii(cataracta congenitala-la ambii).
Nici eu nu m-as mai apucat de facut copii daca era in carut pentru nu as fi facut fata (pe mine nu ma ajutat nimeni-sotul munceste ,,,eu cu ei).Desi tare bine i-ar fi mers lui Bogdan daca Isabella era mai apropiata de varsta.Si asa s-a schimbat(dpdv logopedic si nu numai) in bine f mult si sunt convinsa ca o va mai face.

Da Gabi de la hidro e bruneta si trebuie sa nasca(sau a nascut )luna aceasta.Ma bucur si pentru Alex(ea e casatorita )de un an.Raluca(asistenta sociala)trebuie sa nasca(ea s-a chinuit mult sa ramana insarcinata).

Tuturor si

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata!
ptr toata lumea,e calda si gustoasa,poftiti va rog!

Dodo-ma bucur mult sa aud de progresele voastre,pe cuvant,e un lucru f bun si sa dea d-zeu sa fie si mai bine,sa alerge sa nu te poti tine dupa el.

mada-multam de urare,deja cred ca e f bine,nu il mai doare,deci e clar cauza a fost de la carie asa cum am prevazut,dar sotul cica"de unde stii tu esti dr.?" si uite ca am avut dreptate.

poop pe alex,si pe tine sa te faci bine ca alex are nevoie de tine,sotul la fel asa ca da-i bice cu ceai cu lamaie si miere si pune-te pe picioare.

poop restul fetelor care inca nu dau semne de viata pe aici

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput