Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Eu iau 3 No-Spa si 4 Gynipral pe zi chiar daca acum nu mai am dureri.Am citit in mai multe reviste de specialitate si am mai intrebat si cativa doctori- verdictul a fost: No-Spa si Gynipral nu fac rau bebelusului indiferent de cate pastile iei pe zi.Pana acum nu se cunosc " supradoze" pt. cele doua medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

eu ma gandesc ca de la atatea no-spa la un moment dat ele sa nu isi mai faca efectul si la fel cum a patit ancadragoman sa fiu nevoita sa trec pe injectii. sper din suflet sa nu se intample asa. urasc injectiile.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La mine nu isi faceau efectul ca devenisera contractiile prea dure nu ca facusem abuz de no-spa.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

de ce mi-a fost frica nu am scapat. s-au intetit contractiile au devenit dureroase si am fost la medic, colul s-a scurtat din nou de la 28 mm la 16 mm si asta in doua saptamani si mi-a prescris pe langa 3 no-spa pe zi, gynipral 1 la 6 ore si utrogestan 1 la 12 ore, si bineinteles repaus total la pat.

31+

Mergi la inceput

Dupa o zi si jumatate de dureri si contractii azi am reusit sa ajung la doctor. Am avut parte de o veste buna dar, si de vesti mai nasoale. Vestea buna este ca bebe este bine, a luat in greutate cam 500 gr. in ultimele doua saptamani.Vestile nasoale sunt: colul s-a scurtat cu 18 mm in ultimele doua saptamani(a ajuns la 3.07) si este in continuare deschis pe o distanta de 78 mm; o alta veste naspa este aceea ca am inceput sa am tensiunea cam mare -14.9 si ca atere acum iau si niste pastile pt. tensiune; dar cea mai nasoala veste - doctorita nu crede ca apuc prima saptamana din decembrie fara sa nasc. Eu teoretic trebie sa nasc pe 2 ian. 2010. Ea crede asta datorita pozitiei bebelusului - are capul foarte jos si datorita colului slabit.Sincer m-a cam speriat. Nu vreu sa nasc asa devreme sper, cu ajutorul lui Dumneeu, sa ajung macar la 38 de sapt.( maine eu intru in 31 de sapt.)

Mergi la inceput

micos trebuie sa fii optimista, totul va fi bine. stai cat mai mult la pat si nu fa efort deloc, bebe vine cand vrea el. multa sanatate si putere.

32+

Mergi la inceput

Multumesc pt. incurajari Camelia 86. Eu stau in pat, de aproape o luna si nu fac nici un efort, tocmai de aceea nu inteleg cu bebe poate cobari din ce in ce mai mult. Oricum imi doresc din suflet sa ajungem macar la 38 de sapt. si, cu ajutorul lui Dumnezeu vom ajunge acolo.

Mergi la inceput

ma pentru binele tau si al bebelului tau. fii increzatoare in D-zeu.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fetele,cum se manifesta contractiile nedureoase,mai exact?

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fetele,cum se manifesta contractiile nedureoase,mai exact?

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Se intareste burtica (abdomenul inferior... acolo unde e situat uterul) si simti ca nu poti controla acest lucru. Daca sunt scurte, neregulate si putine nu-s periculoase; in acest fel se pregateste uterul (cedeaza la No-Spa); insa daca se indesesc, sunt regulate si, mai ales, incep sa doara e semn rau.

Mami de Luca si19+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput