Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Camelia imi pare f rau ,stai linistita la pat ca o sa fie totul bine
Micos stai la patut si daca ajungi la 35-36 de saptamani este f bine,noi contractoasele asta il consideram termen

Alina tu ai deja 35 de saptamani si acum contractiile nedureroase preagtesc uterul de nastere
O zi buna fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns precious spune:

buna fetelor,

si eu ma confrunt de o saptamana cu astfel de contractii nedureroase. medicum meu mi-a prescris magneziu, multe lichide si repaus. sunt in 25 sapt. si abia peste doua saptamani sunt programata pentru urmatoarea intalnire cu medicul. contractiile au ramas la fel, adica nedureroase insa sunt 4 - 5 pe zi, dureaza maxim 20 sec si se intampla la intervale neregulate de timp. am incercat sa iau doua pastile de magneziu pe zi (inainte luam una) si parca a fost mai ok. sa-mi fac probleme?! s-o sun pe docotorita si sa ma duc mai devreme la control ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Camelia si Micos sunt alaturi de voi si sunt sigura ca o sa fie totul bine!
Noi am mai crescut o saptamana, am intrat in 25. Contractii sunt in continuare nedureroase, enervante in schimb, dar destul de putine, zic eu, cel putin in ultimele zile.
Anca, am citit povestea nasterii Mariei, bineinteles ca m-a luat plansul, dar am si ras, frumoasa poveste! Iar despre Maria ce sa zic, o frumusete, sa va traiasca, sa va bucurati de ea!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

multumesc mult pentru incurajari anca si karmenS. pentru voi. trec eu si peste asta .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Camelia imi pare f rau ,stai linistita la pat ca o sa fie totul bine
Micos stai la patut si daca ajungi la 35-36 de saptamani este f bine,noi contractoasele asta il consideram termen

Alina tu ai deja 35 de saptamani si acum contractiile nedureroase preagtesc uterul de nastere
O zi buna fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

MERSIC FETELE....

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

multumesc pt. incurajari anca si KarmenS. Eu sunt increzatoare ca vom ajunge la 38 de sap.- daca Dumnezeu ne-a ajutat sa ajungem pana aici sunt convinsa ca ne va ajuta si de acum inainte.Inca de la inceput am avut o sarcina cu probleme: de la 6 la 16 sap. ne-am luptat cu cheagurile de sange, cu hemoragiile si durerile, apoi cu placenta previa, apoi cu scurtarea si deschiderea colului - dar am trecut de toate. Asa ca sunt convinsa ca vom ajunge la final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Micos am citit un mesaj postat de tine la sectiunea "VACCIN RHOGAMMA" in care spuneai k ti l-ai procurat din Ungaria cu 52 euro. Te rog spune-mi si mie cum ai procedat cu transportul lui caci am inteles ca trebuie pus langa o punga cu gheata imediat ce este cumparat pana acasa apoi trebuie pus la frigider...multumesc anticcipat. imi cer scuze ca postez msg aici
Cosmina, 33+

Mergi la inceput

Buna Cosmynik - intradevar vaccinul trebuie tinut la rece.Cel care l-a cumparat si care ni l-a adus a pus doua sticle cu gheata in punga cu vaccinul.

Mergi la inceput

Buna fetele - revin cu vesti. Joi am fost la ecografie. Bebe este foarte bine nu are probleme din cauza contractiilor si a tensiuni arteriale mari. Si inca cava azi am intrat in 32 de sapt.A trecut o luna de cand au incept contractiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna fetele

Am implinit 37 de saptamani si pe data de 11 noiembrie suntem programati la cezariana.speram sa fie otul bine.va pupam si cat mai mult repaos la pat.contractiile astea..........of sa scapam de ele.

va pup burticile

37+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput