Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Fetele curaj, trebuie sa fim niste mamici luptatoare.

Noi am implinit 35 de saptamani, deci se poate.
Cu stat la pat cat mai mult posibil, fara ridicari bruste, cu pastilute gen Ginypral, no spa, scobutil, multa apa 2 litri pe zi minim.

va pup si aveti grija de voi si de burtici.

35+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Multumesc pt. incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

multumim pt. incurajari. pentru mine inseamna asa de mult..parca zilele trec mai usor avandu-va si pe voi alaturi.

sapt 30-31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ufff, si la mine au inceput contractiile de saptamana trecuta. Prima data au fost nedureroase si destul de rare. Dar am avut proasta inspiratie de a pleca pana la Bucuresti si statul 9 ore in tren m-a omorat. Au inceput contractiile dureroase care se repetau lafiecare 10/15 minute. Credeam ca nu mai ajung. Si degeaba am luat no-spa ca nu a avut niciun efect. La intoarcere a fost cam la fel doar ca am avut mai putine contractii dureroase si mai multe nedureroase.
Asa ca azi mi-am luat 3 zile de concediu medical si maine dimineata merg la spital sa ma vada doctorul meu. Sper sa fiu bine si sa nu trebuiasca sa stau numai in pat.

26+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Buna mamici!

Pana acum am avut contractii nedureroase 2-3 pe zi doar dk nu eram cuminte si faceam treaba prin acasa....acum de 2 zile am mers pe jos o statie de masina si vad ca am contractii tot nedureroase si obosesc...dar daca ma asez si ma odihnesc imi trec. Inca nu am luat no-spa, desi doctora mi-a recomandat dk am mai mult de 3 contractii pe zi! Vroiam sa va intreb fetelor: am vazut ca in prospectul de no-spa scrie ca nu e recomandat in sarcina, sau ca se ia cu prudenta! Ce parere aveti?Eu am fost nevoita sa iau 14 zile antibiotic pt o infectie urinara si acum nu-mi mai vine sa iau nici o pastila!
va pup!

27+ ANDREI ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Ufff, si la mine au inceput contractiile de saptamana trecuta. Prima data au fost nedureroase si destul de rare. Dar am avut proasta inspiratie de a pleca pana la Bucuresti si statul 9 ore in tren m-a omorat. Au inceput contractiile dureroase care se repetau lafiecare 10/15 minute. Credeam ca nu mai ajung. Si degeaba am luat no-spa ca nu a avut niciun efect. La intoarcere a fost cam la fel doar ca am avut mai putine contractii dureroase si mai multe nedureroase.
Asa ca azi mi-am luat 3 zile de concediu medical si maine dimineata merg la spital sa ma vada doctorul meu. Sper sa fiu bine si sa nu trebuiasca sa stau numai in pat.

26+ (Amaris-Stefania)

Gratiana ai grija te rog.Nu e de joaca cu contractiile.Daca va trebui sa stai in pat o faci pentru bebele tau asa ca merita.

35+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Buna mamici!

Pana acum am avut contractii nedureroase 2-3 pe zi doar dk nu eram cuminte si faceam treaba prin acasa....acum de 2 zile am mers pe jos o statie de masina si vad ca am contractii tot nedureroase si obosesc...dar daca ma asez si ma odihnesc imi trec. Inca nu am luat no-spa, desi doctora mi-a recomandat dk am mai mult de 3 contractii pe zi! Vroiam sa va intreb fetelor: am vazut ca in prospectul de no-spa scrie ca nu e recomandat in sarcina, sau ca se ia cu prudenta! Ce parere aveti?Eu am fost nevoita sa iau 14 zile antibiotic pt o infectie urinara si acum nu-mi mai vine sa iau nici o pastila!
va pup!

27+ ANDREI ....

No spa nu fece altceva decat sa relaxeze muschii uterului si sa ajute colul sa se relaxeze.Nu face rau suntem multe cele care luam si totul e ok.Daca antibioticul a fost luat la recomandarea medicului nu e nici un fel de problema.
Te pup si grija mare

35+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Azi am fost la spital sa ma vada doctorul, din cauza contractiilor groaznice pe care le-am avut in week-end. Mi-a facut eco si colul este inchis. Asa ca mi-a recomandat cat mai mult repaus la pat, reducerea efortului fizic si mi-a prescris utrogestan.Pana in 7 noiembrie sunt in concediu medical dupa care, in functie de cum ma simt, pot sa il mai prelungesc. Patul e al meu si, desi nu imi place, ma sacrific pt binele bebelinei.

26+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

de cand mi-a zis doctorul ca la fiecare durere fie cat de usoara sa iau no-spa eu iau zilnic . cand ma doare tare iau 3 pe zi iar cand ma simt mai bine iau doar 2 pe zi, insa mie imi fac foarte bine. sunt mult mai linistita.

sapt 30-31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sa va pup eu pe voi de curajoase cu burtici luptatoare
Fetelor eu luam no-spa la 8 ore ,deci 3 pe zi chit ca ma durea sau nu.Asta cand au inceput contractiile ca pe la 32 de saptamani nu mai functiona no-spa pastila si am trecut la injecti.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput