Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia86

buna mamici! sunt si eu o fericita mamica in 31 de sapt. cu aceeasi problema ca si voi contractii nedureroase dar sacaitoare... insa pe mine ma sperie altceva... acum o saptamana am fost la control si doctorita mi+a zis ca s+a scurtat colul si ca trebuie sa stau mai mult la pat. care este lungimea normala a colului in perioada asta de sarcina? mentionez ca lungimea colului meu este de 28 mm. este atat de scurt???

La prima sarcina, la eco de 32 de saptamani aveam col de 3 cm. Nu mi s-a spus nici ca-i lung, nici ca-i scurt, astfel mi-am vazut linistita de activitatile mele. Totusi la 36 de saptamani am nascut... moment pana la care mersesem la serviciu. Daca ma odihneam nasteam mai tarzior.
Acum sunt insarcinata in saptamana 18 si am col scurtat, incontinent, cerclaj efectuat si ma odihnesc cat sa-mi ajunga pentru ambele sarcini, cred.
Sfatul meu este sa te odihnesti cat mai mult! Se spune ca nu conteaza lungimea colului cat consistenta lui... insa fiind Stan Patitul prefer sa-mi fac griji pentru amandoua.

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

multumesc.. asta voi face... ma voi odihni cat mai mult ... as face orice numai bebe sa fie bine. oricum doctorul mi-a prescris no-spa pe care de o saptamana le iau zilnc cu toate ca in unele zile nu mai am dureri de burtica, insa de frica sa nu se micsoreze si mai mult colul am hotarat sa le iau.pupici si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia86

buna mamici! sunt si eu o fericita mamica in 31 de sapt. cu aceeasi problema ca si voi contractii nedureroase dar sacaitoare... insa pe mine ma sperie altceva... acum o saptamana am fost la control si doctorita mi+a zis ca s+a scurtat colul si ca trebuie sa stau mai mult la pat. care este lungimea normala a colului in perioada asta de sarcina? mentionez ca lungimea colului meu este de 28 mm. este atat de scurt???

Nu este f scurt ,din cate stiu eu cam 3 trebuie sa fie sa nu te ingrijorezi dar la tine se poate scurta de la contractii.Stai la patut pana la urmatorul controil sa vezi cum a evoluat.Rabdare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Buna Si eu sunt o viitoare mamica care din nefericire area aceleasi " dureri". La 28 de saptamani au inceput contractiile si ca atare a trebuit sa ma internez de urgenta. Dupa o saptaman de perfuzii cu Gynipral, No-spa si Scobutil contractiile si durerile s-au mai domolit.Acum suntem aprope de saptamana 30 si din nefericire contractiile si durerile au revenit chiar daca stau la pat si ia medicamente.Tratamentul meu deja este consistent - 5 Gynipral si 3 No-Spa zilnic, iar cand am contractii mai puternice doza se mareste. Oricum sunt fericita ca au trecut doua saptamani si incetul cu incetul ne apropiem de punctul final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micos

Buna Si eu sunt o viitoare mamica care din nefericire area aceleasi " dureri". La 28 de saptamani au inceput contractiile si ca atare a trebuit sa ma internez de urgenta. Dupa o saptaman de perfuzii cu Gynipral, No-spa si Scobutil contractiile si durerile s-au mai domolit.Acum suntem aprope de saptamana 30 si din nefericire contractiile si durerile au revenit chiar daca stau la pat si ia medicamente.Tratamentul meu deja este consistent - 5 Gynipral si 3 No-Spa zilnic, iar cand am contractii mai puternice doza se mareste. Oricum sunt fericita ca au trecut doua saptamani si incetul cu incetul ne apropiem de punctul final.

Doamne ajuta sa duci sarcina pana in luna a noua!! Bebe sanatos!!

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micos

Hai ca mai ai putin si ajungi la 32 si dupa la 34 si tot asa...o sa fie bine si noi suntem aici sa te sustinem

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Pup fetelemultumesc tare mult pentru raspunsuri si incurajari. Se pare ca pana la urma erau contractii ceea ce simteam eu, pt. ca saptamana trecuta mi se intarise burtica rau si nu trecea cu no-spa, asa ca l-am sunat pe doctor care m-a chemat la spital unde am stat o noapte cu perfuzie cu gynipral. Colul era inchis inca, dar fiind f scurt... Acum sunt acasa, am tratament cu gynipral in continuare si buscopan. Contractii tot mai am nedureroase, cateva pe zi, oricum sunt sacaitoare. Stau in pat, nu mai fac niciun fel de efort si sper din tot sufletul sa fie totul bine, sa stea bebe cat mai mult in burtica!
Faptul ca voi ati reusit chiar daca ati avut contractii imi mai da putina incredere, desi sunt super speriata si nu reusesc deloc sa ma calmez. Stiu ca nu-i fac bine nici lui bebe daca sunt asa, incerc sa gandesc pozitiv, cateodata imi iese, dar de cele mai multe ori nu.

Va pup si va doresc numai bine!

24+

Mergi la inceput

Carmen stai linistita ca totul o sa fie bine,uite pe prima pagina cati luptatori au trecut prin contracti si sunt sigura ca vrei in listuta
Stim toate ce este greu sa stai la pat dar ia o carte,reviste,chiar si netul aproape sau da drumul la tv ca e campanie electorala

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

saru-mana, anca cu siguranta vreau in listuta! Sigur o sa gasesc eu ceva de facut ca sa treaca timpul mai repede, chiar si campania electorala poate fi o solutie

24+

Mergi la inceput

Eu cat am stat la pat vedeam toate sedintele din parlament si nora pentru mama

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput