Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Anca La multi ani cu intarziere!!!!

Lumsta esti ok? da un semn ceva!

Nicolcris incearca sa stai mai linistita daca ai contractii.Daca medicul a zis ca e ok atunci nu ai de ce sa iti faci griji.Mai ia cate un No spa daca sunt prea multe contractiile ca te ajuta.

31+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

SAPTAMANA 32

Doamne ajuta sa fim bine in continuare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai avem inca 5 saptamani pana la intalnirea cu Matei.

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nicol la tine nu par a fii contractii dastea periculoase,ia no-spa cand simti ca se intareste burta si gata
Roxy hai ca mai ai putin,o sa te rogi de el sa iasa
O zi buna fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Buna mamici!
Imi spunea o mamica ca de fapt si durerile de spate sunt tot contractii! Voi ce stiti? E am dureri de spate cand mai fac treaba prin casa, sau stau mult in picioare, dar mi se intmpla asa si inainte de sarcina. Eu citisem ca dk sunt dureri de sapte impreuna cu intarirea burticii, atunci ar fi periculos. Doctora a zis ca daca am mai mult de 3 contractii pe zi nedureroase sa iau no-spa, in rest e normal.Si daca sunt cu durere de burta si dese sa iau Ginipral.
Pupici.

Nicoleta Cristina 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Buna mamici!
Imi spunea o mamica ca de fapt si durerile de spate sunt tot contractii! Voi ce stiti? E am dureri de spate cand mai fac treaba prin casa, sau stau mult in picioare, dar mi se intmpla asa si inainte de sarcina. Eu citisem ca dk sunt dureri de sapte impreuna cu intarirea burticii, atunci ar fi periculos. Doctora a zis ca daca am mai mult de 3 contractii pe zi nedureroase sa iau no-spa, in rest e normal.Si daca sunt cu durere de burta si dese sa iau Ginipral.
Pupici.

Nicoleta Cristina 24+

Nicol nu cred ca e cazul sa te sperii.Intradevar daca in momentul in care ai contractii te doare si spatele si dupa aceea nu te mai doare nimik poate fi ceva ingrijorator dar daca te durea si inainte de sarcina stai linistita.
Totul e de la coloana ca e mai ingreunata acum saraca si cu burtica.

Te pup si sper sa aud numai vesti bune

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Dragele mele azi am implinit 33 de saptamani!!!!!

Sunt bucuroasa ca incet incet avansam si nu mai e asa mare pericolul pentru bebe.

va pup si va doresc multa sanatate.

Lumsta esti ok?

33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Salut, fetelor!
Vin si eu cu problemele mele peste voi. Sunt insarcinata in 23 de sapt, e prima sarcina, obtinuta fara eforturi si extraordinar de mult dorita! Sapt. trecuta la eco morfologica mi s-a descoperit colul scurtat mult (1, 75 cm), bebe din fericire e bine,sanatos. Si ca un facut dupa eco am inceput sa experimentez si contractiile nedureroase, adica mi se intareste burtica asa, dar cand in dreapta cand in stanga, niciodata toata. Ma si doare burtica din cand in cand dar usor si mai mult in parti, ba stanga, ba dreapta si trece cu no-spa.
Medicul meu a zis ca nici nu se pune problema de cerclaj pt. ca ar face mai mult rau decat bine acum fiind f posibile infectii, deci cica sa stau in pat si sa nu fac efort de niciun fel, asta si fac acum. Ce ma ingrijoreaza e ca nu mi-a dat alt tratament in afara de no-spa si scobutil, am vazut ca voi luati diverse alte medicamente.
Hai ca v-am zapacit de cap, dar am vrut sa va pun in tema cu situatia mea pt. ca de-acum se pare ca vom fi colege de contractii.
Sa dea DD sa fie bien totul pentru toata lumea!
Va pup, fetelor si va doresc cat mai putine contractii si sarcina usoara pana la capat!

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KarmenS

Salut, fetelor!
Vin si eu cu problemele mele peste voi. Sunt insarcinata in 23 de sapt, e prima sarcina, obtinuta fara eforturi si extraordinar de mult dorita! Sapt. trecuta la eco morfologica mi s-a descoperit colul scurtat mult (1, 75 cm), bebe din fericire e bine,sanatos. Si ca un facut dupa eco am inceput sa experimentez si contractiile nedureroase, adica mi se intareste burtica asa, dar cand in dreapta cand in stanga, niciodata toata. Ma si doare burtica din cand in cand dar usor si mai mult in parti, ba stanga, ba dreapta si trece cu no-spa.
Medicul meu a zis ca nici nu se pune problema de cerclaj pt. ca ar face mai mult rau decat bine acum fiind f posibile infectii, deci cica sa stau in pat si sa nu fac efort de niciun fel, asta si fac acum. Ce ma ingrijoreaza e ca nu mi-a dat alt tratament in afara de no-spa si scobutil, am vazut ca voi luati diverse alte medicamente.
Hai ca v-am zapacit de cap, dar am vrut sa va pun in tema cu situatia mea pt. ca de-acum se pare ca vom fi colege de contractii.
Sa dea DD sa fie bien totul pentru toata lumea!
Va pup, fetelor si va doresc cat mai putine contractii si sarcina usoara pana la capat!

23+

Draga Karmens imi pare rau sa aud ca ai contractii, intradevar statul in pat face minuni.despre contractii pot sa iti spun ca se intareste burta toata sub buric, deci ce simti tu nu cred ca e contractie ci bebe care se intinde.Daca burtica te doare in parti si foarte jos pot fi ligamentele uterului asa ca stai linistita.Probabil ca iti va da tratament mai puternic odata cu avansarea sarcinii.

Eu acum am 34 saptamani si sunt foarte fericita ca am ajuns aici.ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta.

te pup si ai grija de tine si

34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Carmen intr-adevar colul este cam scurt si trebuie repaus .Din ce spui tu nu par a fii contractii ci bb dar daca mai simti ce ai simtit si te dereanjeaza ia un no-spa ca nu face rau si relaxeaza uterul.Nu este nevoie sa iei un sac de medicamente,noi am luat ca eram cu contractiile doldora si colul deschis unele dintre noi .Incet si cu rabdare multa trec saptamanile si il ti pe bb in brate.Noi suntem aici daca ai nevoie de incurajari si sfaturi.
Roxy hai ca mai ai putin si esti la termen

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

buna mamici! sunt si eu o fericita mamica in 31 de sapt. cu aceeasi problema ca si voi contractii nedureroase dar sacaitoare... insa pe mine ma sperie altceva... acum o saptamana am fost la control si doctorita mi+a zis ca s+a scurtat colul si ca trebuie sa stau mai mult la pat. care este lungimea normala a colului in perioada asta de sarcina? mentionez ca lungimea colului meu este de 28 mm. este atat de scurt???

Mergi la inceput