Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Provista-eu m-am operat la ochi ca sa nu mai port ochelari...dar poate nu m-am vindecat de tot....mi-ai scris ceva si nu vad eu?

Va cer scz pt ca uneori imi lipseste litera a 4-a din alfabet.Imi lipseste practic tasta si uneori cand apas pe butonelul acela mic si negru apare litera alteori...nu

Va pup pe toate si va doresc o zi buna....noi trebuie sa iesim la plimbarica, Nicholas deja protesteaza cu niste lacrimi asa de mari ca mi-e o mila de el.....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Kilogrameeeeee

Cand am ramas gravi am avut 64 (cam cu 8-9 mai mult decat obisnuiam din cauza unei sarcini anterioare). cand am nascut am avut 84, cand am ajuns acasa dupa cezariana, 73 kg. As mai fi avut vreo 9 sa dau jos ca sa fiu cat de cat multumita. Restul de surplus am zis ca are timp sa se duca (pana la greutatea ideala).
Sufletu'! in loc sa dau jos, am luat in greutate pana am auns iar la 80.
Acum nu mai alaptez de cand fetele au facut 3 luni jumate. Am reusit sa dau jos exact 1500g, ca nu mai mananc ca nebuna. In rest nu stiu ce ma fac cu ceea ce a ramas.
Pt mine alaptatul a dus la ingrasare (pt ca aveam putin lapte si nu am vrut sa il pierd)... sper ca nu definitiva.

Cred ca reactia la alaptat depinde de organism- metabolism si de forma de dinainte. Cine a fost ok inainte isi revine usor. Cine a avut surplus si inainte...

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

FILE DIN POVESTE

MAMARUTELE MAMEI

Mergi la inceput

Provista-am vazut ca ai editat ok.Da..ce sa zic, carnea de miel si de iepure este recomandata aici de la sase luni sa pana la 11 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

IlesClara, Nicky,

merci de raspuns. Clara, si eu am in minte pericolul cancerului de col, tocmai de asta tot analizez problema. Imi pare rau pt prietena ta... Medicul gineco mi-a spus ca el este pentru, chiar dc totusi nu poate garanta 100% in toate aspectele... Altii tot sustin ca insusi vaccinul e periculos, ca poate provoca reactii grave, chiar moartea, ca ar fi doar reclama pt vreo firma producatoare, etc, altii din contra, ca acele reactii grave si cazurile de deces ar fi fost raportate intentionat fals, ca sa se faca anti-reclama...
Daca nu ar exista pericolul de deces [stiu, probabilitatea e extrem de mica, poate nula chiar], nu as sta pe ganduri si as face vaccinul. Dar nu pot spune ca sunt linistita chiar 100%...

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Inainte sa faceti capitol nou cititi si rugamintea mea : cineva poate sa imi explice si mie cum faci sa pui o poza sau doua simplu fara sa mai pui tot linkul asta lung de un metru? Poza cu luna plina "aici" subliniat.As vrea sa ma pun si eu cate o pozica mica noua din cand in cand, dar fara tot sirul acela enorm....MULTUMESC MULT MULT MULT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai uite scrii asa [url= " linkul asta lung al tau " ] denumirea dorita. de explu poze [/ url]

scoti absolut toate spatiile pe care le-am pus eu ca altfel se ascundea tot ce am scris

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Inainte sa faceti capitol nou cititi si rugamintea mea : cineva poate sa imi explice si mie cum faci sa pui o poza sau doua simplu fara sa mai pui tot linkul asta lung de un metru? Poza cu luna plina "aici" subliniat.As vrea sa ma pun si eu cate o pozica mica noua din cand in cand, dar fara tot sirul acela enorm....MULTUMESC MULT MULT MULT.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:

scri [ url = " tot sirul ala lung de care vorbesti " ] aici [ / url ] fara spatii intre

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:

Provista-am vazut ca ai editat ok.Da..ce sa zic, carnea de miel si de iepure este recomandata aici de la sase luni sa pana la 11 luni.

mama masii de iepure acu ma duc sa il prind
uf greu mai e cu diversificarea asta... eu care ma tine-am batoasa

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele, ce am scris eu cu infectia la urechi era pentru hranirea cu biberonul, la care laptele vine cu alt debit decat lapicul din san. Acum nu mai caut, asa ca nu stiu daca m-am exprimat eu ca un bocanc sau n-ati fost voi atente. Eu cred ca mama mi-a citit asta dintr-un manual al sora-mi, dar are probleme deocamdata cu calculatorul, ca as pune-o sa caute si sa va zic exact. Dar cand aflu, revin cu info suplimentare, eventual si cu citatul.

anca, sora-mea nu-i face vaccinul nepoatei mele.

nicky, cum sa ma supar?!

provista, nu ma pricep, dar eu i-as scoate carnea deocamdata si as urmari daca asta e cauza. Ai lasat cateva zile intre introducerea alientelor noi, nu? Mie mi-a zis sa nu ma grabesc, sa las cate o saptamana, sa aiba timp sa se obisnuiasca.

De sambata incepem si noi diversificarea cu piure de morcov (din borcan). O sa aiba 5 luni si 2 saptamani. Nu mai astept pana la 6 ca deja imi face fite, ba mananca tot, ba in decurs de-o ora abia imi bea 100ml.

Si inca ceva, eu o sa intru mai rar, reduc drastic timpul de internet, ca am impresia ca prea am sarit calul, as mai citi o carte normala, as mai invata ceva, iar timpul liber e prea scurt pt de toate. O sa va citesc, o sa va mai scriu, dar deocamdata incerc sa ma detasez putin.
Pupam toti prichindeii, imbratisam mamicile si ne auzim...data viitoare.

5 luni

Mergi la inceput