Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Provista-eu m-am operat la ochi ca sa nu mai port ochelari...dar poate nu m-am vindecat de tot....mi-ai scris ceva si nu vad eu?

ai o vedere f buna, ai dreptate eu am apasat pe trimite fara ni.k scuze

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Salut

Anca Nicolae, noi eram complet impotriva vaccinului contra cancerul de col uterin cand s-a pus problema ca se va oferi pe la scoli si am observat ca f multi dintre parintii elevilor nostri asa au gandit. Pt ca de ce sa te feresti de hot toata viata, de unde stii ca vei fi pradat? Vaccinofania ni se parea in general o atitudine paranoiaca.
Eh, uite ca viata iti da peste nas din cand in cand. Prietena mea f buna, colega, are 28 de ani. Se afla la a doua biopsie de col, din cauza de papillona virus. A primit termen de 4-5 luni ca sa ramana insarcinata pt ca in curand va trebui sa i se extirpe organele interne genitale si si vezica urinara e afectata. Daca vrea copii trebuie sa se miste. Si nu prea stie cum sa faca cu iubitul ei, cu care au planuri de viitor dar nu e cazul sa le agite, sa le grabeasca. Toate astea de la HPV nerezolvat la prima biopsie de col si extractie de celule afectate nereusita. Asta la 25 de ani.
Poate zici ca nu se poate generaliza, nu pateste toata lumea. Asa sa fie, sa nu mai pateasca nimeni, dar si sa i se dea cuiva diagnosticul de cancer gradul 0-1 in primavara vietii e o treaba. Asa ca, daca ai cu ce sa feresti fata, fa-o.

Cand e vorba de risc mare de infectie, eu sunt "vaccinofan", iar infectia cu HPV are o incidenta suficient de mare. So: PRO.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Intrebare: MAMICILE CARE ATI ALAPTAT SI CELE CARE ALAPTATI INCA...DACA V-ATI RECAPATAT LINIA SI FORMA DE DINAINTE DE SARCINA, IN CAT TIMP S-A REALIZAT?
Intreb, pt ca am citit pe net si in carti de specialitate ca in trei patru luni ddupa nastere fie naturala fie prin cezariana, daca alaptarea se face la san recuperarea e mai rapida.Dar la mine nu e inca vizibil nici o descrestere ...si eu tot sper sper sa imi revin la 49 kg ale mele hai cu indulgenta 50.Acum am 55, iar Nicholas are acusica 5 luni.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Eu am ajuns dinnou la kg de dinainte de sarcina dar inca am un pic de burtica si fundul cam mare

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

anca daca m-ai iertat zi-mi te rog cum se manifesta intoleranta la un nou aliment. i-am dat carnitza de curcan si azi dimi are 3 pete rosii pe fata , una frunte, una obraz si una la tampla, nu sunt f mari dar ce ar trebui sa fac?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Asta seamana cu o alergie

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput