Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aris merci de PM ce fresh esti
anca e am mai ras povestesti asa haios

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ooo ce poza frumoasa. asta faci tu noaptea? vanezi luna?

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza fete
la multi ani sarbatoritilor de azi
si..daca vreti sa dati vina pe cineva..uitatiaici

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Neatza fetelor...o un suc, un ceai? Eu deja am mancat micul dejun, dar vroiam sa fiu gentila.

Provista-Am scris mai in urma in acest capitol diversificarea italiana, nu stiu daca ai citit.Aici doctorii pediatri nu sunt e acord cu carnea de curcan data asa din timp,cica e recomandata mai pe la 11 luni aproape de 1 an.Nu am cerut explicatii ca vezi doamne si eu ca ANCA NICOLAE,cu nasul pe sus ca doar am crescut 4 copii italieni si cica stiu.E un pic mai greu de digerat chiar daca face parte din carnurile albe si usoare.PROBABIL DA SI ALRGIE. La fel si puiul e recomandat cand a implinit un an copilul.Voi faceti cum vreti, cum credeti ca e mai bine pt puisorii vostri.

Anca_Nicolae-super tare intamplarea ta de la spital si de la benzinarie.Mi-a placut de altfel si charmul tau de romanciera, tine-te bine. Pe urma, daca nu are alte obligatii, vecinul, de ce sa nu incerci o experienta? Nu stiu nu ma bag dar ziceam si eu asa...
Daca as avea o fetita eu as permite sa i se faca vaccinul anti papiloma virus, sunt foarte multe cazuri de cancer uterin in lume si in Romania in special, de ce aceaste retinere? Aici fetitele sunt in aceeasi situatie, parintii sunt de acord cu acest vaccin, mai ales ca este gratis pt ele la varsta aceasta si asta nu e putin pt ca aici un vaccin te costa nene nu gluma.

Despre luna plina ce sa spun: ca eu de la nastere tot traiesc pe luna plina, poate chiar mai plina decat a voastra,iar Nicholas de vreo doua luni incoace a inceput sa simta aceasta luna plina, ca el era bun si dormea toata noaptea dar acum...s-a schimbat foaia si luna pt el.C e sa-i faci? Ne adaptam incet incet....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Intrebare: MAMICILE CARE ATI ALAPTAT SI CELE CARE ALAPTATI INCA...DACA V-ATI RECAPATAT LINIA SI FORMA DE DINAINTE DE SARCINA, IN CAT TIMP S-A REALIZAT?
Intreb, pt ca am citit pe net si in carti de specialitate ca in trei patru luni ddupa nastere fie naturala fie prin cezariana, daca alaptarea se face la san recuperarea e mai rapida.Dar la mine nu e inca vizibil nici o descrestere ...si eu tot sper sper sa imi revin la 49 kg ale mele hai cu indulgenta 50.Acum am 55, iar Nicholas are acusica 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Neatza fetelor...o un suc, un ceai? Eu deja am mancat micul dejun, dar vroiam sa fiu gentila.

Provista-Am scris mai in urma in acest capitol diversificarea italiana, nu stiu daca ai citit.Aici doctorii pediatri nu sunt e acord cu carnea de curcan data asa din timp,cica e recomandata mai pe la 11 luni aproape de 1 an.Nu am cerut explicatii ca vezi doamne si eu ca ANCA NICOLAE,cu nasul pe sus ca doar am crescut 4 copii italieni si cica stiu.E un pic mai greu de digerat chiar daca face parte din carnurile albe si usoare.PROBABIL DA SI ALRGIE. La fel si puiul e recomandat cand a implinit un an copilul.Voi faceti cum vreti, cum credeti ca e mai bine pt puisorii vostri.

da am citit schema de la pedi al tau. acum nu stiu ce sa zic daca e de la curcanul ala sau nu, totusi se recomanda carne dupa 6 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

neata!
uite ca ma bag si eu ca musca-n lapte, dupa ceva vreme.
am venit de 2 sapt din concediu (care a fost un dezastru), in sapt urmatoare am stat vreo 3 zile in spital si o sapt nemancata, vomitand si cu "burta imprastiata". de atunci servesc srvici si casia maraita ca eroul. de vreo cateva zile se trezeste de n ori pe noapte, ea care de la 2 luni dormea de la 21 la 7, apoi, cam de 2 luni, a inceput o trezire scurta pe la 4-5 pt o sticla de lapte si apoi somn pana la 7. acum ma termina. sunt zombi.
abia astept sa merg la marea intalneala si apoi 6 zile la mamaia doar in 2

anca_nicolae mi-ai facut ziua cu povestioarele tale

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

Maria_k-o fi puseul de crestere de la 6 -7 luni cand iti cere mancare mai multa ....sau luna plina? Hmmmmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Intrebare: MAMICILE CARE ATI ALAPTAT SI CELE CARE ALAPTATI INCA...DACA V-ATI RECAPATAT LINIA SI FORMA DE DINAINTE DE SARCINA, IN CAT TIMP S-A REALIZAT?
Intreb, pt ca am citit pe net si in carti de specialitate ca in trei patru luni ddupa nastere fie naturala fie prin cezariana, daca alaptarea se face la san recuperarea e mai rapida.Dar la mine nu e inca vizibil nici o descrestere ...si eu tot sper sper sa imi revin la 49 kg ale mele hai cu indulgenta 50.Acum am 55, iar Nicholas are acusica 5 luni.

Eu laptez insa nici eu nu mi-am revenit si nici nu cred ca o sa mai arat vreodata cum am aratat...dar totusi sunt multumita cat de cat, caci am dat f multe kg jos. Eu in sarcina am pus aproape 30, iar acum mai am vreo 7 de dat jos. Bine eu si mananc intr-una si numai prostii, caci mi-e foame mereu si am pofte mai mari ca in sarcina. Aseara, inainte de culcare, am mancat paine prajita cu ou si cu miere, vreo 5 felii Paine alba Azi dimineata ma simteam atat de rau ca mi-am propus s-o las mai usor. Asa ca am mancat un iaurt si ceva fructe. Acum a venit matusa si-mi gateste legume.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatzaaaa
de mult nu m-am mai trezit asa odihnita
piticul s-a culcat singurel la ora 8.30. adormea in timp ce ii faceam laptele si a trebuit sa-i deschid gura cu degetele sa-i bag biberonul ca nu mancase de la ora 4.30. s-a trezit la 4.40 sa manance, a venit ta-su si mi-a zis culca-te ca ii dau eu. f frumos din partea lui dar problema a fost ca lui bb i-a fugit somnul asa ca am facut vreo 40 de min ture prin casa ca sa il adorm la loc dar si cand a adormit. m-am trezit eu la 9 si el ramas in patul lui pana la aproape 10. o fi de la lapte? ca am amestecat cu humana 2. oricum sunt super fresh si cu un chef nebun. parca sunt al om daca am dormit mai bine.
ma duc sa vad ce ati mai scris aseara si azi dimineata pana la ora asta si revin.

va pe toateeee.... Mama ce chef am

25 martie 2009

Bravo Aris...in sfarsit astazi aproape toate aveti o ispozitie fantastica....mai a venit toamna aveti forte noi de munca, ce se intampla? Oricum, retine seara premergatoare acestei nopti deruleaza filmul inapoi si procedeaza in acelasi mod pt inca 2 seri consecutiv si ai sa vezi aca e laptele sau dar s-a schimbat piticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa...a durat ecva sa recuperez ca m-am blocat in mesajele Ancai. are ea talentul sa ma lase cu gura cascata

alina - sper ca ai priceput ceva, ca am scris cu gandacul in brate si si-a pierdut rabdarea dupa 30 de secunde

niky - eu...sa te enervez...sa nu te enervez...pe la 3 luni jumate mi-am revenit complet si am mai alaptat inca o luna dupa,pana la 4,5luni. dar sunt constienta ca fac parte din minoritate la capitolul asta. sincer nu cred ca alaptatul are vreo legatura ci...mancatul

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Salut

Anca Nicolae, noi eram complet impotriva vaccinului contra cancerul de col uterin cand s-a pus problema ca se va oferi pe la scoli si am observat ca f multi dintre parintii elevilor nostri asa au gandit. Pt ca de ce sa te feresti de hot toata viata, de unde stii ca vei fi pradat? Vaccinofania ni se parea in general o atitudine paranoiaca.
Eh, uite ca viata iti da peste nas din cand in cand. Prietena mea f buna, colega, are 28 de ani. Se afla la a doua biopsie de col, din cauza de papillona virus. A primit termen de 4-5 luni ca sa ramana insarcinata pt ca in curand va trebui sa i se extirpe organele interne genitale si si vezica urinara e afectata. Daca vrea copii trebuie sa se miste. Si nu prea stie cum sa faca cu iubitul ei, cu care au planuri de viitor dar nu e cazul sa le agite, sa le grabeasca. Toate astea de la HPV nerezolvat la prima biopsie de col si extractie de celule afectate nereusita. Asta la 25 de ani.
Poate zici ca nu se poate generaliza, nu pateste toata lumea. Asa sa fie, sa nu mai pateasca nimeni, dar si sa i se dea cuiva diagnosticul de cancer gradul 0-1 in primavara vietii e o treaba. Asa ca, daca ai cu ce sa feresti fata, fa-o.

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

FILE DIN POVESTE

MAMARUTELE MAMEI

Mergi la inceput