Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 19
provista spune:
nu stiam ca din hoby-ul asta "columbofil" iese asa de multi bani sa iti faci casa de 6000 mp.. ia sa ma apuc si io
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
anca_nicolae spune:
Provista, nu te-am iertat
, dar pt bb, facem orice!
![]()
Esti sigura ca petisoarele sunt de la carnita? Eu stiu de reactii alergice mai mult la fructe... sunt pete fara punctulet in mijloc? Si alergia de la mancare apare de obicei si pe burta, nu doar pe fata... Poate sunt piscaturi de ceva, sau doar un usor eritem pe baza de excitare nervoasa, s-a mai intalnit pe aici, parca la Petrean, nu mai stiu exact...
Daca este totusi alergie la mancare, eu stiu ca trebuie redus laptele, si urmat un usor regim, fara carne, doar supita de legume, ceiut...
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Provista, nu te-am iertat Esti sigura ca petisoarele sunt de la carnita? Eu stiu de reactii alergice mai mult la fructe... sunt pete fara punctulet in mijloc? Si alergia de la mancare apare de obicei si pe burta, nu doar pe fata... Poate sunt piscaturi de ceva, sau doar un usor eritem pe baza de excitare nervoasa, s-a mai intalnit pe aici, parca la Petrean, nu mai stiu exact... Daca este totusi alergie la mancare, eu stiu ca trebuie redus laptele, si urmat un usor regim, fara carne, doar supita de legume, ceiut... Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni |
ieri a fost prima data cand i-am dat carnitza si petele sunt fara punctuletele in mijloc si pe corp nu are nimk, l-am controlat si acum. am cauta si un eventual tantzar si nu e nik. o sa mai urmaresc evolutia . merci

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
anca_nicolae spune:
Si mai citisem in urma legat de "marul inlocuie sau nu o masa?"
Raspunsul meu este: dc e doar suc, nu inlocuie, si se da intre mese, ajuta la digestia mancarii de la masa precedenta si la pofta de mancare pt masa urmatoare, dc este pupla amestecata cu biscuiti si branzica, atunci da, inlocuie o masa, de obicei cea de 10-11.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
Maria_K spune:
neata!
uite ca ma bag si eu ca musca-n lapte, dupa ceva vreme.
am venit de 2 sapt din concediu (care a fost un dezastru), in sapt urmatoare am stat vreo 3 zile in spital si o sapt nemancata, vomitand si cu "burta imprastiata". de atunci servesc srvici si casia maraita ca eroul. de vreo cateva zile se trezeste de n ori pe noapte, ea care de la 2 luni dormea de la 21 la 7, apoi, cam de 2 luni, a inceput o trezire scurta pe la 4-5 pt o sticla de lapte si apoi somn pana la 7. acum ma termina. sunt zombi.
abia astept sa merg la marea intalneala si apoi 6 zile la mamaia doar in 2 
anca_nicolae
mi-ai facut ziua cu povestioarele tale 
Maria, mami fericita de
Maria-Casia (26.02.2009)
POZE CU GONGUTZA
Pozele noastre
alina.n spune:
| citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! ![]() La multi ani! Alexandra, bebe de Novus![]() Crina, bebe de Silvi8![]() Calin Nicholas, bebe de Gina2008![]() Sophia, bebe de OlgaTarziu![]() Ioana, bebe de M_monique![]() Si pt mamicile lor! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Neatza!!
La multi ani si de la noi!!

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
aris26 spune:
neatzaaaa![]()
de mult nu m-am mai trezit asa odihnita

piticul s-a culcat singurel la ora 8.30. adormea in timp ce ii faceam laptele si a trebuit sa-i deschid gura cu degetele sa-i bag biberonul ca nu mancase de la ora 4.30. s-a trezit la 4.40 sa manance, a venit ta-su si mi-a zis culca-te ca ii dau eu. f frumos din partea lui dar problema a fost ca lui bb i-a fugit somnul asa ca am facut vreo 40 de min ture prin casa ca sa il adorm la loc dar si cand a adormit. m-am trezit eu la 9 si el ramas in patul lui pana la aproape 10. o fi de la lapte? ca am amestecat cu humana 2. oricum sunt super fresh si cu un chef nebun. parca sunt al om daca am dormit mai bine.
ma duc sa vad ce ati mai scris aseara si azi dimineata pana la ora asta si revin.
va
pe toateeee.... Mama ce chef am

25 martie 2009
aris26 spune:
pai atata timp cat nasul e legat de gat si urechi ar putea avea o logica...dar eu ma gandesc ca daca ar fi atat de periculos ne-ar fi spus doctorii de mult. atata timp cat se recomanda ca pozitie de alaptare cea culcata langa copil...hmm... oricum nu cred ca e bine sa ii hranim culcati ca regula. al meu mananca asa numai noaptea ca altfel il trezesc
| citat din mesajul lui Karina26 Totusi insist.Stiu ca multe dintre voi nu se confrunta cu situatia sau nu va intereseaza problema dar poate ati auzit/citit totusi ceva pe undeva. Offf am dat o cautare in legatura cu subiectul papat pe spate si infectii ale urechiuselor si nu am gasit nimic concret.Spune ca din cauza pozitiei pot apara infectiile.Dar de ce, in ce fel,este posibil sa apara otita, care este legatura nu am gasit nimic. Asa exista un studiu realizat si asupra legaturii intre infectiile urechiuselor si utilizarea suzetei.Se spune ca contribuie la dezvoltarea unor infectii bucale si la aparitia cariilor dentare.Nu stiu cat este de adevarat.Infectie bucala tind sa cred ca este posibil pune manuta pe ceva, apoi pe suzi, apoi in gurita sau exista diverse "scenarii" dar cu cariile oare este adevarat?Fetele poate stiti mai multe.Oricum voi intreba medicul dar pana atunci mai este. Karina - mami de buburuza Bia |

25 martie 2009
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! ![]() La multi ani! Alexandra, bebe de Novus![]() Crina, bebe de Silvi8![]() Calin Nicholas, bebe de Gina2008![]() Sophia, bebe de OlgaTarziu![]() Ioana, bebe de M_monique![]() Si pt mamicile lor! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
LA MULTI ANI FERICITI SI NOROCOSI SI DN PARTEA NOASTRA!
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
olishka spune:
Anca ma bucur ca ai revenit
Super povestile
Poate scrii o carte ceva...caci talent ai 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Alexandra, bebe de Novus
fericita de