Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 18
provista spune:
na ca am comis-o
... m-am bagat intre partea 1 si partea a-2-a... scuze

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. La multi ani! Alexandra, bebe de Novus Crina, bebe de Silvi8 Calin Nicholas, bebe de Gina2008 Sophia, bebe de OlgaTarziu Ioana, bebe de M_monique! Se pare ca luna plina nu mai are efect la noi, am adormit(si am dormit!) exemplar si ieri si alaltaieri Ma duc ca am de luptat cateva ore cu birocratia! O iau si pe Sophiphi, de comenteaza cineva ca nu stau la rand (is in stare, ciobanii mioritici!), vor face infectie la urechi de ce vor auzi de la mine! Urati-mi succes! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
bafta multa si rabdare din plin
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
anca_nicolae spune:
Era 1 noaptea, se taraie cu greu nasica pana pe hol, si ii spun: o sa te doara, stai la perete sa poti impinge in el, va dura cam 20 min la fiecare san, dar o sa treaca apoi durerea. Sta ea cu ochii inchisi si, nici nu ating bine sanul ca deodata aud galsul ei foarte puternic si jelind luuung: "Doamne, mantuieste-ma pe mine pacatoasa, tu fecioara Maria, si tu sfantul... etc" si incepe o adevarata plangere bisericoasa, dar lunga nene, si coerenta, insirand din cand in cand nume de sfinti, gen Nectarie [numai pe asta l-am retinut]. Mai fetelor, nu ati vazut asa ceva, deci in pline dureri si lacrimi, scumpa mea nasa era capabila sa insire multi multi sfinti, nu-i stiam si lucida de-as fi fost! Cere pauza si privim in jur: erau mai multe asistente, adunata ca la slujba, uimite, siderate, interzise. Nu ziceau nimic, doar priveau mute. Continuam sanul 2, iarasi, alti sfinti, nu stiam ca sunt atatia!!! Cand ne oprim, apar si 2 lauze, credeau ca e vreun maslu de urgenta, de noapte... La vederea celor 2 lauze, una din asistente ne zise: va rog mai incet si mai scurt, ca trezim toate mamicile. Si atunci eu o rog pe nasica: "Mona, te rog eu, doar juma din sfinti si in ordine alfabetica!" Ea ma privea distrusa [de fapt ea nu se asteptase la asa dureri], si atunci eu, ca sa ii ridic moralul, zic: oricum Mona, sa stii ca esti mult mai puternica decat mine, eu la Filantropia acum 12 ani doar am cam icnit de durere, nici vorba sa pot sa zic, asa ca tine, poezii intreagi, nici fara dureri nu le stiu. Iara ea, draguta, zise catre mine, cu o plangere si mai mare [era de dezamagire religiosa]: "anca, nu sunt poezii, sunt rugaciuuuuni!!!"
Off, pacatoasa de mine,
cu drag, anca
.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
provista spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza fete la multi ani sarbatoritilor de azi si..daca vreti sa dati vina pe cineva..uitatiaici Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
la noi a avut mareeeeeeee efect

Dragos (28.02.2009)dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
provista spune:
anca_nicolae esti tare,
super...nu am mai ras asa de tare ........ de mult de tot

... ma duc sa mai recitesc![]()
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
anca_nicolae spune:
Provista, si tu esti tare, tare iute adica... cum zisesi tu ca te-ai interpus intre part 1 si 2
... 
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui provista Alexandra, bebe de Novus ![]() Crina, bebe de Silvi8 ![]() Calin Nicholas bebe de Gina2008 ![]() Ioana, bebe de M_monique ![]() Sophia, bebe de OlgaTarziu ![]() la multi ani dragi copilasi, sa va dea DD tot ce e mai bun pe lumea asta alaturi de parintii vostri ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea varsta Dragos ora exacta |
SI DE LA NOI!!! La multi ani fericiti si sanatosi!
Si muuuuuuulti
!!!
anca_nicolae spune:
Si part 3, ca tot intrebati de mine la capitolele trecute, ce mai fac, iubesc sau nu, iata si pe planul aista cum sta treaba:
Vecinul cu curentul electric este intr-adevar interesantel, din 3 motive:
- pare foarte romantic, sa vedeti cum a povestit el despre mine: in noiembre anul trecut cand 1 saptamana i-am dat curent electric, el avea acces la mine in casa, eu plecam la serv, si observase ca pe de o parte sunt gravi, dar pe de alta parte paream fara partener, ca nu vedea after shave la baie, doar comsetica si parfumerie [atent omu'] si atunci si-a propus sa astepte pana nasc, ca dc apare vreun tata, bine, dc nu, si mai bine
. Eee, ce frumos suna sa vezi berbanti asteptandu-te cu lunile...
;
- are un hobi, si anume, e "columbofil", habar nu aveam ce e, cand m-a intrebat, am zis, docta evident, ca probabil e vorba de vreo pasiune de descoperitor, aventurier, gen cristofor columb, dar nuuu, e cu porumbeii
[deh, eu doar la curent electric ma pricep]. Si cica tre sa combine porumebii cu anumite alele [eu doar la discutie despre amniocenteza auzisem de astea!]... so, am ce invata de la om!
- si-a facut el singur casa pe langa bucuresti, cu vreo 6000 mp, livada, pomi fructiferi, necatrine, si chiar un fel de cula, de relaxare cica!
Deci 3 motive de interes ar fi, insa nu cred ca l-as iubi, dar asa, pt viata sociala merge.
Nu stiu daca o sa mai iubesc pe cineva mult, mult de tot, dar nici inchisa in casa nu stau!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
provista spune:
anca daca m-ai iertat zi-mi te rog cum se manifesta intoleranta la un nou aliment. i-am dat carnitza de curcan si azi dimi are 3 pete rosii pe fata , una frunte, una obraz si una la tampla, nu sunt f mari dar ce ar trebui sa fac?
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
anca_nicolae spune:
Revin si eu la topic de crescut copii, dar un pic tot pe langa [adica pt scutece > 4 ani], si anume va intreb:
"Ce parere aveti despre vaccinul pt cancerul de col uterin?"
Stiu ca bebelinele voastre sunt micute, eu intreb pt Veronica [se apropie de 12 ani] si parerile sunt multe, pro si contra,
..., asa ca va intreb si pe voi, multe din voi suneti mult mai studioase decat mine!
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni

Andrei Luca -15.12.2006