Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 ne bagi la nebuni pe toate... copii dorm singuri.... dorm multe ore... papa tot.... nu plang.... stau in carut.....si culmea culmilor (asta ma streseaza cel mai tare) se decaloteaza singuri!!!!!!!! si sunt si doi, nu numai unu'!!!!!!!!!!!! |

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
provista spune:
eu si la sarcina asta imi doream.... doi...mai ales ca am facut atatea tratamente si inseminari... nu a fost sa fie...data viitoare
or sa fie pereche![]()
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean insa vezi ca nu oricine poate(sa faca gemeni..la asta ma refer) |
Unii pot, dar nu pana la capat.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ela78 spune:
Am intrat sa va zic doua mari bucurii: mi-a intrat indemnizatia, yupiii!
, si s-a angajat sotul.
Fiu-miu iar doarme pe rupte
Aseara a mancat cereale si a vomitat tot
(nu-i plac cerealele cu mar si morcov
), si dupa aceea i-am mai dat 120 ml lapte praf, a dormit de la 22:30 la 9:30 fara intrerupere 11 ore (doar dupa ce ne-am intors din maternitate a dormit 12 ore continuu), l-am hranit si iar a dormit pana mi-am terminat toate treburile prin casa, la 14:30 dupa 5 ore de somn m-am dus peste el, a papat si iar doarme
. O fi dormind prea mult si nu papa destul ![]()
Voua cand v-a intrat indemnizatia, v-a intrat pe mai multe luni? Eu am depus dosarul pe 1 iulie si pe 18 august aveam banii deja pe card. Ca suma e doar pentru 1 luna. Intrebare: se vireaza pentru luna precendenta (iulie) sau pentru cea curenta (august) ? Daca e pentru cea precendenta, atunci eu cand ma voi intoarce la servici voi primi si salariu de la firma si indemnizatia de la stat pentru ultima luna din CIC ?
Sau au "sarit" peste una direct la august?
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
provista spune:
eu am depus dosarul pe 21 mai si pe 17 iulie aveam banii pe iunie intreaga luna si mai restul lunii + alocatia 200 ron
se vireaza ptr luna precedenta in speta la tine iulie, ptr august primesti in sept.
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
nici nu stiam ca exista! Zi-mi! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Pai cum nu stii? Mergem gasca de 18 mamici la Moeciu (cu bebei si barbati cu tot) pe 13 sept. Stam un week-end
Caut linkul cu pensiunea daca te intereseaza

Noi te vrem in gasca...mai sunt 2 locuri
Olga, mamica lui David iepurasul

SimonaMami spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Pai cum nu stii? Mergem gasca de 18 mamici la Moeciu (cu bebei si barbati cu tot) pe 13 sept. Stam un week-end Caut linkul cu pensiunea daca te intereseaza ![]() Noi te vrem in gasca...mai sunt 2 locuri Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
habar n-aveam! VREAU!
Ela78 spune:
| Citat: | ||
|
Multumesc !

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui SimonaMami
habar n-aveam! VREAU! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Da, te vrem in gasca!
Pensiunea se numeste "Roua Diminetii" in Moeciu de Sus, pret 70 RON/camera, in week-endul 11-13 septembrie adica saptamana viitoare, link http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10 ia legatura cu NovusElena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Uitati cum facem noi gimnastica http://www.youtube.com/watch?v=NyNm-8wDO4w Olga, mamica lui David iepurasul |
David e un scumpic
, iar cand ajung la partea cu piciorusele el a invatat deja miscarie si le indoaie singur 

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)