Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 11
Eseea spune:
Aris, te-am intrebat si pe pm, probabil nu ai citit....ai zis ceva de un orajel pt dinti ff bun, imi poti spune cum se numeste te rog?
Mami de fetita
si de baietel
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 provista - nu ii mai da mama oua ca te pune sa il duci la liceu in curand ![]() 25 martie 2009 |

la asta nu m-am ganditSimona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
sau la fete ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
asta e de bine..... pt mai tarziu ... sper sa nu fie ... pe invers
Simona mamica dragastoasa de
varsta Dragos
ora exacta
provista spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Fetelor, care mai haliti piure de legume? (copchii, nu voi) Cam cat halesc la o masa? Io am cantarit ieri, bagase vreo 100g piure si a mai incasat si laptic dupa. E putin? Mai mult nu-l conving sa pape. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
eu zic ca e bine, cu timpul cantitatea o vei creste
varsta Dragos
ora exacta
olishka spune:
Simona nu vreti sa veniti si voi la munte, la "marea intalneala"?
Olga, mamica lui David iepurasul 

provista spune:
citat din mesajul lui dyana27
mamaaaaaaaaa ce baiat mareeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
acus,acus ne prinde-ti din urma...

varsta Dragos
ora exacta
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui olishka Simona nu vreti sa veniti si voi la munte, la "marea intalneala"? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
nici nu stiam ca exista! Zi-mi!
provista spune:
citat din mesajul lui dyana27
pai cu ocazia asta sa fac apel la cine ma aude sa-ti taie nene dreptul de postare de mesaje la noi, ca ne bagi la nebuni pe toate... copii dorm singuri.... dorm multe ore... papa tot.... nu plang.... stau in carut.....si culmea culmilor (asta ma streseaza cel mai tare ![]() ![]() ![]() ) se decaloteaza singuri!!!!!!!!![]() ![]() ; si sunt si doi, nu numai unu'!!!!!!!!!!!!diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |

eu de la inceputul inceputurilor o admir. se descurca excelent cu 2 mici si unul mai mare.( nu stiu cum.... da aste e... o sa incerc sa fac si eu data viitoare doi ... si va zic
varsta Dragos
ora exacta
SimonaMami spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui cativ13
Multumesc ![]() Pozele din Franta mi-au placut mult...trebuie sa mergem si noi... Sunt tare frumoase pozele! Iar baietii tai...n-am cuvinte...M-ai facut sa imi doresc ca al doilea bb sa fie baiat ![]() mami de Silvia Ioana |

petrean spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui provista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eu de la inceputul inceputurilor o admir. se descurca excelent cu 2 mici si unul mai mare.( nu stiu cum.... da aste e... o sa incerc sa fac si eu data viitoare doi ... si va zic Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea varsta Dragos ora exacta |
sa dea DD sa-ti iasa..dc tu vrei..insa vezi ca nu oricine poate(sa faca gemeni..la asta ma refer)
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra

. incerci tu cum ai facut la Olga? adica eu iti dau numele si dai tu add?