Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 10
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Pai cred ca Cristi Gireada Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
erau 2. Cum primul avea o poza cu o mireasa care parea frumoasa foc :), l-am adaugat pe el. Ca sunt sigura ca esti tu!
olishka spune:
Fetelor bine ca mi-ati adus aminte. Ma duc sa-mi sun doctorul sa-l intreb cand ar fi cel mai indicat sa ma apuc de bebe2 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
erau 2. Cum primul avea o poza cu o mireasa care parea frumoasa foc :), l-am adaugat pe el. Ca sunt sigura ca esti tu! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Cred ca eu sunt Mai pe seara il pun sa se logheze sa va vad

cativ13 spune:
: Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
. incerci tu cum ai facut la Olga? adica eu iti dau numele si dai tu add?mami de Silvia Ioana
SimonaMami spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cativ13
Nu are optiunea Add as friend . incerci tu cum ai facut la Olga? adica eu iti dau numele si dai tu add?mami de Silvia Ioana |
Sigur!
cativ13 spune:
Stiti ce fac? Ma uit iar pe catalogul cu haine, cel de pe care am comandat... Mai facem o comanda de grup?![]()
![]()
mami de Silvia Ioana
adirys21 spune:
Salutare
mi-am facut si eu cont pe facebook..Olishka ti-am trimis request de friend..sa-mi da accept da? ![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/adirys21
Mami fericita de printesa Andrada Teona
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adirys21 Salutare mi-am facut si eu cont pe facebook..Olishka ti-am trimis request de friend..sa-mi da accept da? http://community.webshots.com/user/adirys21 Mami fericita de printesa Andrada Teona |
Sigur

cativ13 spune:
| Citat: | ||||||
: Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Pozele din Franta mi-au placut mult...trebuie sa mergem si noi...Sunt tare frumoase pozele! Iar baietii tai...n-am cuvinte...M-ai facut sa imi doresc ca al doilea bb sa fie baiat
mami de Silvia Ioana
provista spune:
citat din mesajul lui alina.n
Ce frumos stam in picioruse ![]() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
mana. sa vedem cand o incepe sa pape carnita ce progres areSimona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta