Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Postasem la capitolul trecut

Buna dimineata!

Astazi este ziua mea de nastere, implinesc si eu 22 de anisori. Va invit la o felie de tort virtual si la o sau poate o sau de ce nu orice alta

Am avut o noapte groaznica: m-am culcat pe la 11 si ceva, la 12 m-a trezit sotul sa-mi dea cadoul (asa face de vreo 10 ani) la 1 jumatate si la 4 m-am trezit pentru piticanie care a papat cam 50-60 ml si am reusit sa adorm pe la 6 ca la 7 si 10 sa ma ridice Vlad din pat,cu greu.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

RIVALI

Sa ai parte doar de surprize placute !!!

deci sa inteleg ca ti-ai cunoscut sotul la 12 ani ?!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani Victor Cristian!
La multi ani Arald Andres!
La multi ani, Rivali!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Sa nu credeti ca ma bucur ca v-au chinuit si pe voi picii, dar macar sunt mai linistita ca s-a gasit o mica explicatie pentru ce s-a intamplat in aceasta noapte Eu ma speriasem ca este noul program al lui David...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mai nu stiu ce sa zic : la noi a fost o noapte super super linistita cu somn de la 21.30 la 09.30 (cu trezirile scurte de rigoare) dar de mult nu m-am trezit asa odihnita !!
Nu stiu zau ce a fost !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Buna dimineata!

Astazi este ziua mea de nastere, implinesc si eu 22 de anisori. Va invit la o felie de tort virtual si la o sau poate o sau de ce nu orice alta

Am avut o noapte groaznica: m-am culcat pe la 11 si ceva, la 12 m-a trezit sotul sa-mi dea cadoul (asa face de vreo 10 ani) la 1 jumatate si la 4 m-am trezit pentru piticanie care a papat cam 50-60 ml si am reusit sa adorm pe la 6 ca la 7 si 10 sa ma ridice Vlad din pat,cu greu.

Poze

RIVALI

Nu ,novus. nu ai inteles bine la 12 ani dormeam deja impreuna

Multumesc de urari fetelor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:

Simona nu vreti sa veniti si voi la munte, la "marea intalneala"?

nici nu stiam ca exista! Zi-mi!

Pai cum nu stii? Mergem gasca de 18 mamici la Moeciu (cu bebei si barbati cu tot) pe 13 sept. Stam un week-end

Caut linkul cu pensiunea daca te intereseaza
Noi te vrem in gasca...mai sunt 2 locuri

habar n-aveam! VREAU!

Da, te vrem in gasca! Pensiunea se numeste "Roua Diminetii" in Moeciu de Sus, pret 70 RON/camera, in week-endul 11-13 septembrie adica saptamana viitoare, link http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10 ia legatura cu Novus

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Multumesc!!! VREAU VREAU VREAU VREAU VREAU!!!
Novus, 'pliz' poti sa imi dai un PM cu telefonul tau?
Imediat cum se elibereata consortu' ii zic de intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! Rivali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Salutare fetelor.....intru si eu sa va mai tin de urat un pic.Tocmai am venit de la pediatra....aveam programare la 1 jum si am intrat la 3 jum( am asteptat ce era sa fac, i-am at papita lui nicho acolo de fata cu lumea) ca sa imi zica la urma ca e totul bine ca nicho e in standarde ,etc etc. ARE 7.300g, e lung 66 cm si ghiciti ce mi-a zis? Ca e timpul sa incep cu papitele.....ta ta ta tam.La care eu i-am zis ca nu vreau acum, mai pe la 5 luni jumate, ca el nici nu a implinit 5 luni etc etc.Atunci a zis: macar un pic de mar ras.Pai nu se cheama diversificare asta? Iar ea a zis ca se cheama pacaleala, ca mai lungesc un pic perioada intre alaptari, dar ca nu diversific cu nimic. A zis ca marul nu inlocuieste o masa. Ma gandeam la fetele care dau suc de mere si care zic ca dupa aia plang bebeii de foame...pooate ca are dreptate pediatra mea. Apoi mi-a prescris o schema de diversificare pt Nicholas.Daca sunteti curioase sa faceti o comparatie intre felurile de a diversifica, eu pot traduce si v-o scriu aici.Cum credeti.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:

Va invit la parada costumelor de baie !!!

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Novus?locked=true#5376212710206517074

Vreau si eu parola de la picasa si mailul comun, pleeeaaase!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Buna dimineata!

Poze

RIVALI

Nu ,novus. nu ai inteles bine la 12 ani dormeam deja impreuna

Multumesc de urari fetelor!

Poze

Eeee asa da !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Salutare fetelor.....intru si eu sa va mai tin de urat un pic.Tocmai am venit de la pediatra....aveam programare la 1 jum si am intrat la 3 jum( am asteptat ce era sa fac, i-am at papita lui nicho acolo de fata cu lumea) ca sa imi zica la urma ca e totul bine ca nicho e in standarde ,etc etc. ARE 7.300g, e lung 66 cm si ghiciti ce mi-a zis? Ca e timpul sa incep cu papitele.....ta ta ta tam.La care eu i-am zis ca nu vreau acum, mai pe la 5 luni jumate, ca el nici nu a implinit 5 luni etc etc.Atunci a zis: macar un pic de mar ras.Pai nu se cheama diversificare asta? Iar ea a zis ca se cheama pacaleala, ca mai lungesc un pic perioada intre alaptari, dar ca nu diversific cu nimic. A zis ca marul nu inlocuieste o masa. Ma gandeam la fetele care dau suc de mere si care zic ca dupa aia plang bebeii de foame...pooate ca are dreptate pediatra mea. Apoi mi-a prescris o schema de diversificare pt Nicholas.Daca sunteti curioase sa faceti o comparatie intre felurile de a diversifica, eu pot traduce si v-o scriu aici.Cum credeti.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Chiar te rugam sa o scrii

Mergi la inceput