Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Postasem la capitolul trecut Buna dimineata! Astazi este ziua mea de nastere, implinesc si eu 22 de anisori sau poate o sau de ce nu orice alta ![]() Am avut o noapte groaznica: m-am culcat pe la 11 si ceva, la 12 m-a trezit sotul sa-mi dea cadoul (asa face de vreo 10 ani care a papat cam 50-60 ml si am reusit sa adorm pe la 6 ca la 7 si 10 sa ma ridice Vlad din pat ,cu greu.Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
RIVALI 
Sa ai parte doar de surprize placute !!!
deci sa inteleg ca ti-ai cunoscut sotul la 12 ani ?!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
La multi ani Victor Cristian! 
La multi ani Arald Andres! 
La multi ani, Rivali!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Sa nu credeti ca ma bucur ca v-au chinuit si pe voi picii, dar macar sunt mai linistita ca s-a gasit o mica explicatie pentru ce s-a intamplat in aceasta noapte Eu ma speriasem ca este noul program al lui David...Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Mai nu stiu ce sa zic

Nu stiu zau ce a fost !!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
rivali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
RIVALI ![]() Sa ai parte doar de surprize placute !!! deci sa inteleg ca ti-ai cunoscut sotul la 12 ani ?! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Nu ,novus. nu ai inteles bine la 12 ani dormeam deja impreuna
Multumesc de urari fetelor!
Poze
SimonaMami spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Ela78
Da, te vrem in gasca! Pensiunea se numeste "Roua Diminetii" in Moeciu de Sus, pret 70 RON/camera, in week-endul 11-13 septembrie adica saptamana viitoare, link http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10 ia legatura cu NovusElena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Multumesc!!! VREAU VREAU VREAU VREAU VREAU!!!
Novus, 'pliz' poti sa imi dai un PM cu telefonul tau?
Imediat cum se elibereata consortu' ii zic de intalnire.
Nicky09 spune:
Salutare fetelor.....intru si eu sa va mai tin de urat un pic.Tocmai am venit de la pediatra....aveam programare la 1 jum si am intrat la 3 jum( am asteptat ce era sa fac, i-am at papita lui nicho acolo de fata cu lumea) ca sa imi zica la urma ca e totul bine ca nicho e in standarde ,etc etc. ARE 7.300g, e lung 66 cm si ghiciti ce mi-a zis? Ca e timpul sa incep cu papitele.....ta ta ta tam.La care eu i-am zis ca nu vreau acum, mai pe la 5 luni jumate, ca el nici nu a implinit 5 luni etc etc.Atunci a zis: macar un pic de mar ras.Pai nu se cheama diversificare asta? Iar ea a zis ca se cheama pacaleala, ca mai lungesc un pic perioada intre alaptari, dar ca nu diversific cu nimic. A zis ca marul nu inlocuieste o masa. Ma gandeam la fetele care dau suc de mere si care zic ca dupa aia plang bebeii de foame...pooate ca are dreptate pediatra mea. Apoi mi-a prescris o schema de diversificare pt Nicholas.Daca sunteti curioase sa faceti o comparatie intre felurile de a diversifica, eu pot traduce si v-o scriu aici.Cum credeti.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Ela78 spune:
Va invit la parada costumelor de baie !!! http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Novus?locked=true#5376212710206517074 Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Vreau si eu parola de la picasa si mailul comun, pleeeaaase!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui rivali
Nu ,novus. nu ai inteles bine la 12 ani dormeam deja impreuna Multumesc de urari fetelor! Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
Eeee asa da !!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Salutare fetelor.....intru si eu sa va mai tin de urat un pic.Tocmai am venit de la pediatra....aveam programare la 1 jum si am intrat la 3 jum( am asteptat ce era sa fac, i-am at papita lui nicho acolo de fata cu lumea) ca sa imi zica la urma ca e totul bine ca nicho e in standarde ,etc etc. ARE 7.300g, e lung 66 cm si ghiciti ce mi-a zis? Ca e timpul sa incep cu papitele.....ta ta ta tam.La care eu i-am zis ca nu vreau acum, mai pe la 5 luni jumate, ca el nici nu a implinit 5 luni etc etc.Atunci a zis: macar un pic de mar ras.Pai nu se cheama diversificare asta? Iar ea a zis ca se cheama pacaleala, ca mai lungesc un pic perioada intre alaptari, dar ca nu diversific cu nimic. A zis ca marul nu inlocuieste o masa. Ma gandeam la fetele care dau suc de mere si care zic ca dupa aia plang bebeii de foame...pooate ca are dreptate pediatra mea. Apoi mi-a prescris o schema de diversificare pt Nicholas.Daca sunteti curioase sa faceti o comparatie intre felurile de a diversifica, eu pot traduce si v-o scriu aici.Cum credeti. Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/ "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Chiar te rugam sa o scrii

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
sau poate o
sau de ce nu orice alta 
(asa face de vreo 10 ani
care a papat cam 50-60 ml si am reusit sa adorm pe la 6 ca la 7 si 10 sa ma ridice Vlad din pat
,cu greu.