Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Eu am facut chiftele, una am mancat in timp ce le faceam si una dupa aceia.
Nu prea am putut sa mananc m multe, poate voi putea maine.
Macar mi-am facut pofta.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andra_s spune:
nu mai retin cine se plangea de arsuri ... si eu am niste arsuri care ma supara tare, dar devin de nesuportat cand ma asez la orizontala in pat. 
sunt seri cand ma rog la DD sa ma ia somnul repede ca sa nu le mai simt. eu aveam si inainte de sarcina arsuri (din cate am citit cauzele pot fi si de natura hormonala, si cum eu nu aveam toti hormonii acasa ... cred ca de aceea le aveam) ... si ce ma sperie cel mai tare e ca imi spunea mama ca la sarcina cu mine a avut arsuri din luna a patra pana in luna a saptea, offffff, sper sa nu am sarcina ca a ei.
daca aveti vreo formula magica prin care trec arsurile astea, sa ne dati si noua de veste, pls
13+
oanaiacovita spune:
Andra, poti lua Rennie. e permis in sarcina si ajuta mult de tot.
Eu mai pacalesc ulcerul meu cu ele, dar sunt cam apa de ploaie pentru mine. Dar sunt zile cand functioneaza. La mine sunt crampe puternice de tot.
Eu va pup si va zic noapte buna.
Oana
14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
unombun spune:
andra s,intimplator m-am uitat la odiseea voastra,dar uite ca am dat de tine
Si eu sunt din Ploiesti,sunt la odeseea de sept-oct,sint in 32 sapt.insarcinata si am arsuri,zilnic,din luna 4.La mine sunt in urma tratam cu progesteron,ca eu am luat progesteron vaginal,din sapt.5,o sa o tin asa pina la sfirsitul sarcinii.Pina in luna 4 nu am avut nimic si cind a inceput asa numita perioada de aur a sarcinii,hop arsuri la mine,de care nu voi scapa decit dupa ce nasc,sigur.Singura solutie ptr.mine a fost fasolea pastai,mincata de atunci zilnic,multumesc lui Dumnezeu ca se mai gaseste,fasolea asta are capacitataea de a distruge colesterolul din progesteron.Fara fasole eu nu pot sa beau nici apa!Nu maninc grasimi,piine,dulciuri saualtcerva din lua 4,invers decit colegele mele.eu am refuzat sa iau dicarbocalm sau alte medicam,date de doctor ptr.ca parerea mea,nu sunt testate pe sarcina.Cine pe glob s-ar testa in sarcina?
Daca ai intrebari legate de sarcina,poti sa-mi scrii pe pm.Bafta multa.
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Kossir cu asa baiat talentat si frumusel ma faci sa imi doresc si eu baiat. Sa iti traiasca si sa te bucuri de el, si impreuna sa va bucurati de noul sufletel ce creste la tine in burtica. ![]() Oana 14+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
14+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
Reallaura spune:
Moama da' ce mai scrieti!
Si eu trebuie sa ma uit dupa hainute de gravi: de fapt am nevoie doar de o pereche de pantaloni mai eleganti asa cu elastic lat pe burtica. Asa am avut si la sarcina trecuta, luati de la babyexpo foarte buni au fost, dar purtati f mult, s-au cam largit.
Mai am cateva chestii din sarcina trecuta, slava Domnului ca am fost in aceeasi perioada gravi...Acum, daca nici nu sunt la sv nu ma mai schimb in fiecare zi, pentru parc, pe sub haina, merge orice.![]()
oanaiacovita merci mult pentru parola 
Ioana act, Rebiana, samaria, andra_s merci de primire
Babyangel buna idée cu supa crema de ciuperci…maine ii fac si eu lui Mircea ca nu mai stiu ce sa-I fac…
kossir success la scoala lui Mihai! Te inteleg ce emotii ai! Sper sa fie bine sis a fie incantat!
andra_s success la eco maine!!
Child sa porti sanatoasa hainutele!
Fug la culcare sa nu ma apuce mancatul. Azi dimineata la 4 bagam slanina cu ceapa
Uof! Proaste obiceiuri.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
Ioanact spune:
Imi trimite si mie cineva, un PM cu parola mail-ului comun?
Multumesc!
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ellanik spune:
Kossir, am vazut.Drept pt care iti trimit un maare
.Ce bine va sta!Ptiu sa nu va deochi!Mumosi , bre!

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
ellanik spune:
Georgys si eu sunt din Cta .Nu ma pricep la ce ai intrebat dar ma gandesc ca daca dai sfoara in tara pe la farmacii iti aduc la comanda.Ce medic te urmareste?Poate te ajuta el.Cauta la farmaciile Dona,Hipocrat Plus,City plus,Sensiblu astea sunt dotate sau aduc si la comanda.Hai curaj!Intra si la Gravidute si mamici de Constanta ca poate te ajuta fetele de acolo mai mult.Pup!Inca ceva.Nu te mai stresa ca ii faci rau lui bb.
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 ce cascata sunt...am uitat sa spun ca DPN meu e acum pe 7 martie 2010... ![]() asteptam un 13+ Doamne ajuta! ![]() http://athena1509.hi5.com - poze |

ce-mi vad ochii!!!? atena esti insarcinata???

FELICITARI!ank