Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebianna, asa da, asa simptom as vrea si eu!
ti.am vazut pozele sunteti frumosi :) in ce oras sta mama ta?

ina, eu zic daca vrei telemea sa iei ambalata asa vezi si daca e din lapte pasteurizat

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana multam'! Sunt cateva poze din concediu de aceea le-am si numit picaturi de relaxare; ma uit la ele si retraiesc totul. Mama sta in Catarroja, cartier al Valenciei. Imi place asa mult acolo incat de cate ori merg ma simt ca acasa.
Prin Madrid am trecut acum 9 ani, noaptea, insa in Barcelona am si "hoinarit" o zi si am apucat sa vad mai bine orasul. De Valencia sunt foarte incantata!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Floricel am vazut ca ai DPN cu o zi inainte de mine.Hehe!Poate iesim la o cafea cu bebicii in holul maternitatii.De dr Raica imi place ca am fost si eu o data la el cand voiam sa ma vada si alt medic.Dragut !
Samaria, asta nu e nimic.Stai sa vina Vladimirescu sa vezi ce retete are ea.
Ina de anuntat , eu zic sa mai astepti pana treci de perioada critica.Vad ca mai ai putin pana atunci.Cat despre telemea si alte preparate, asa cum zicea o fata trebuie sa fii atenta.Mai bine eviti mancarea la restaurant perioada asta ca cel mai sigur e ceea ce faci tu acasa.Oricum nu te panica!Ti-ai facut analizele de toxo, listeria sa vezi cum stai?Poate esti imuna si atunci nu te mai doare capul.Pupici

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Roxana multam'! Sunt cateva poze din concediu de aceea le-am si numit picaturi de relaxare; ma uit la ele si retraiesc totul. Mama sta in Catarroja, cartier al Valenciei. Imi place asa mult acolo incat de cate ori merg ma simt ca acasa.
Prin Madrid am trecut acum 9 ani, noaptea, insa in Barcelona am si "hoinarit" o zi si am apucat sa vad mai bine orasul. De Valencia sunt foarte incantata!!

Foarte frumoase poze am vazut, Luca e un scump, iar tu mami, arati extraordinar de bine , mai ales poza asta imi place cel m mult.
Mi-au placut mult si peisajele.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Alina esti o scumpa! Multumesc frumos de aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burtici,

Multumesc inca o data pentru aprecieri. Azi am avut o zi grea, a inceput Mihai scoala si cum a mers la o scoala noua, cu un test de nivel dat azi, am avut emotii foarte mari. Dar s-a simtit extraordinar, testul a fost o formalitate, iar el si-a facut deja prieteni si-i place grizav scoala. Doamne ajuta.

Ioanact, merci mult, dupa cum vezi am reusit .
Ellanik uite am mai pus ceva pozici .

Mai fetelor vorbiti de hainute. Eu nu mai am mai nimic de imbracat. Dupa cele 10 kg adaugate, normal ca nu ma mai incape nimic. Problema e ca nu prea pot sa-mi iau inca haine de graviduta, pentru ca-s doar grasa, nu am burta de gravida, ci de slanina . Nici n-am iesit ce-i drept sa caut .

Si eu azi am facut o supica de legume, dar cum imi place foarte acra, am acrit-o cu bors magic . Cat despre chiftele acum merg sa le fac .

Va pup si sa aveti o seara placuta.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 14+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgys84 spune:

buna fetelor ma numesc georgiana si sunt din constanta ,sunt gravida in 12 saptamani,pana acum am avut o sarcina fara probleme nu am stiut ce sunt alea gretuti ,pofte ameteli decat o usoara stare de oboseala dar acum mia iesit la analize ag hbs pozitiv si sunt putin cam trista . incerc sa nu ma stresez ca nu e bine pt bb si mi-a zis medicul infectionist ca in general nu e o problema numai ca o sa nasc prin cezariana si mia zis ca la nastere bb trebuia vaccinat cu imunoglobulina si apoi cu vaccinul impotriva hepatitei b , as vrea sa stiu daca cinava stie daca acum se gaseste pe la noi imunoglobulina pt ca din ce am citit pe net nu prea se gaseste dar anunturile nu erau recente erau de cel putin 2 ani,daca vre una dintre voi a mai intalnit caz asa v-as fi foarte recunoscatoare pt orice detalii . va multumerc mult
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Kossir cu asa baiat talentat si frumusel ma faci sa imi doresc si eu baiat. Sa iti traiasca si sa te bucuri de el, si impreuna sa va bucurati de noul sufletel ce creste la tine in burtica.

Oana 14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Kossir, esti super tare cu burta de grasa, nu de gravida
Adevarul e ca si mie imi zice lumea ca m-am cam ingrasat in concediu asta si ...va dati seama ca nu ratez nici o ocazie sa sar repede sa zic: FAC BEBE..

Fetele, trebuie sa citesc din urma ca ma socati de-a dreptul...la mine e mai nasol ca dupa-masa cand voi scrieti mult eu sunt la munca...
si ma intorc la 8 seara si uite cat am de recuperat...
Dar voi reveni dimineata cu 1 milion de ,mesaje

Anca
13+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

of mai fetelor cat mai scrieti, vin de la serv si ma ia somnul pana citesc tot, si pana ajung la ultima pagina uit ce aveam de scris , asta este, raportez probleme cu memoria

bun venit noilor gravi, sa ramaneti aici pana la 40 de sapt fara probleme!

am niste emotii!!!! maine am intalnire de gradul 0, ma duc la eco, o sa vad si eu niste pasi de dans, ca sigur e miscaret tare BB, ca latfel nu are cu cine semana!

va pup pe burticute, aveti grija de greierasi!

13+

Mergi la inceput