Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Kossir, am vazut.Drept pt care iti trimit un maare .Ce bine va sta!Ptiu sa nu va deochi!Mumosi , bre!![]() ![]() 13+Eu si bebe il iubim pe tati ! |

merci!Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
14+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar
Stefanna spune:
Fetele noi bine ati venit,sa aveti sarcini usoare si sa tineti PASUL BUCURIE DE LA ACEASTA ODISEE.
BABYANGEL SI CASTELANA, felicitari.Numai de astea sa auzim.
ATE ciupercile tale imi stau pe creier si acum.Insa am citit de ele dupa ce supa mea crema de mazare uscata era gata , plus pastele pe care le adora Bianca.Asa ca las pe poimaine, daca oi rezista.
Multumim fetelor care au imparasit cu noi pe mail-ul comun cele necesare unei mamici.
CHILD mersi de pontu cu blugii largiti.Voi incerca si io.Si aici hainutele de gravi is piperate rau.
KOSSIR ma declar si io admiratoare de Mihai.Sa iti traisca si de faci baiat sa respecti modelul, ca e perfect
Noi o ducem bine...sintem in cautari de hainute de gravi dar sfarsim prin a cumpara cate ceva pt bebe nenascut.Sotul meu ma intreaba ca unde le voi mai tine si pe astea?!I-am zis ca exact acolo unde le voi tine dupa ce se naste, ca doar nu le-oi duce la vecini... ma intreb insa daca e cumva superstitios si nu vrea sa zica.
Pupici fete dragi, avem program de iesit in parc.Pe maine, cand sper sa fie numai de bine si de frumos pe aici.
Stefanna mami de fetita si
13+
Stefanna spune:
REBIANA 

pt Luca.M-am indragostit complet... cred ca pot totusi accesta sa am baietel de data asta.Cati ani are? daca ai spus cumva si mi-a scapat, imi cer scuze.
13+
Stefanna spune:
HEIIIIIIIIIIIIII ALINA, tocmai pe tine sa te uit.Felicitari pt gazuta ta crescatoare.Sper sa iti treaca greturile mai repede 
13+
castelanaC spune:
Buna dimineata fetelorrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!
of of of cat ati mai scris, romane ce sa mai...
Noi dupa cum v-am scris ieri suntem bine si crestem, dimineata ma trezesc tare greu, semn ca va creste bebe
Ce de tetete... dragelor, stiti ca le-am copiat? in wk-endul asta nu fac pentru ca plecam din localitate dar cum ma intorc pac pun de o supa crema de legume cu crutoane"supa Ellanik" sau cu ciupercute "supa child" sau "supa jeni" cate alte chiftele si fasolici...
referitor la vitamine, eu personal il intreb pe dr mereu de fiecare data (saptamanal ) daca incepem sa luam sau nu... eu inca preconceptiv (FIV) am inceput sa iau pentru asa mi s-a recomandat plus ac folic. Dr care ma urmareste acuma zis ca eu cf analizelor mele nu am nevoie deocamdata cand important este ac folic, oricum iar tratament de sustinere cu estradiol si progesteron, mananc bine si fara sa vars, deci asumilam, nu? mi-a mai repetat odata ieri ca dupa ce terminam cu ac folic vedem daca luam Ca si Fe, in functie de analizele mele. Vitaminele ce le luam la inceput le-am intrerupt la un mom dat pe la 7 saptamani, cand el a considerat ca deja sunt prea multe (in total erau 17 bulinute insumate pe zi...)
Deci il voi asculta, are dreptate, eu una sunt impotriva medicamentelor dar acum stiti cum e cu paranoia...
Child, felicitari pentru achizitii, eu zic sa ai grija cand iesi pe strada ca sigur vei rupe gura targului la cat de mandra o sa fii!!!! Bun pontul dat la fete cu pantalonii normali![]()
Sa le porti cu placere!!!!
Oanaiacovita 
rebiana
![]()
scuze dar m-a amuzat atat de tare povestea numelui tau, oricum ai un nume frumusel, de rezonanta si sonor, deloc comun. sa traiesti si sa ai sarcina usoara!!! oooo Valencia, am fost acolo anul trecut in timpul sarbatorilor din martie fallas, o splendoareeeeeeeeeeeee, foarte frumos!!!!!
sarcina usoara! ce sexoasa esti....
samaria
creste burticutul, creste!!!!!
ina 3040, draga mea parerea mea e ca trebuie sa-i anunti pe sefi, colegi si pentru a te proteja pe tine si bebe. daca se bucura... stiii cum e la ei sa meraga productia si sa le mearga profitul nu gravidele din echipa. E bine si pentru ca tu cf legii iti poti reduce la recomandarea dr programul de lucru daca nu te sumti bine, asta fata a te afeta la bani, pentru a nu te pune sa lucrezi peste program, sa cari cine stie ce, sau sa stai in conditii toxice, oricum eu cred ca aparte socul si primele impresii de marunt din buze tu trebuie sa te protejezi pe tine si bebe tau.
referitor la mancare la restaurant...poti manca branza doar daca este din lapte pasteurizat, dar la rest cine iti garanteaza.... ospatarul? carnea tocata... asta e mai delicata dupa parerea mea, eu una foarte rar mananc asa ceva, aprarte micii cand vin in tara si e unica ocazie sa stie si vecinii inca doua zile ce am papat de la cat usturoi eman...poate poti carnea tocata sa o eviti, mama m-a invatat sa evit in general tocatura in care se pune orice rest de carne, etc
sarcina usoara si ai grija de tine!
Kossir, mami de baiat frumos... ai bagat boala-n felete de pe forum, ne-a vrajitttttt!!!!! sa ai sarcina usoara si sa ai grija de tine si lasa chestiile cu burta, facem dieta colectiva dupa, deschidem un forum: revenind de la forma de cozo in firmita de chec...![]()
bafta la scoala, ai vazut ce emotii are mami? sunt convinsa ca baiatul era relaxat, nu?
giorgys84, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen, nu ma pricep foarte bine ce zici tu dar cel mai bine cand primesti analizele sa intrebi acolo dr tau, noi aici suntem diletante, ne dam cu parerea, fiecare in functie si de experienta proprie. Deci fara stres, la urmatoarea vizita daca nu ai apucat fara jena intreaba dr.
bafta!!!
babyangel, he he he asa asa, mai ca te bucuri ca cineva iti zice ca ti-a priit in conced, nu? sarcina usoara!!!!!
andra_s, ce e asta cu emotii????? ei fii barbata, eu merg ca la o intalnire cu bebe la tv, relax si nu ai voie la stres asa cum nu ai voie ca tigari si alcool. deci capul sus ca sa vezi ce frumusel are mami acolo!!!! bafta sa vii cu rezultate bune!!!!!
Ioanact, voi ma omorati cu chiftelutele astea.... mai mai ca ma apuc si eu de ele intr-o zi..... asa va fi si sotul meu fericit care ma cearta ca nu pap carne numai ciorbica si lactate (asta apuca el sa vada) ca ieri la eco mi-a zis: de obicei la imagini cu copii in burtica vezi un cap mare si ceva asa fara sa descifrezi, tu faci unul numai maini si picioareeeeeeeeeeeee, se vede ca ii dai calciu dar pune si carnita pe el de acuma!!!!
pup
mami de fata frumoasa si cu bebe in burtica!
Stefanna, multumim!!!!! bafta la achizitii, si eu ma bag la magazinele de bebelusi si satu ore sa ma uit la toate ca ii creste parul cazut sotului si ii recade din nou albit!
dar e si asa informativ, nu? sa stii ce se gaseste si pe ce-ti pica ochii!!!!!sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!!!
Ellanik, ai terminat covrigii aia? ca mi-ai inebunit, pana vin in Romania cred ca trebuie sa astept, cine stie cand va fi asta....

Freedelia, cum te mai simti? ai reusit sa intrii in ritm, ora normala? mie cateodata imi trebuiesc 2 saptamani, imi imaginez tu cu burticuta.... Putere sa te pui pe picioare si ai grija de tine!!!!
Fetelor 
, va pup pe toate si scuze daca nu am scris la cineva, dar cat scrieti voi... eu si cu fusul orar sunt clar dezavantajata, cand dormiti voi scriu eu, cand dorm eu acolo e concurs nu gluma!!!
Va trimit un buchet de orhideeeee

castelana fericita
9+
jeni_h spune:
Buna dimineata la toata lumea 
Ieri m-am intalnit cu o prietena, care are o fetita de aproape 3 luni
, era cu caruciorul si am dat o tura prin magazine de profil pentru bebei si.... mi-am da seama ca am de invatat o groaza de chestii. Dupa turul de forta, m-am dus cumintica acasa si, cand a aparut al meu sot de la birou, l-am lasat doar sa-si faca dus si sa se schimbe in haine mai lejere si ... l-am dus sa-i arat si lui carucioare, patuturi... Oricum concluzia a fost: "mami, cumperi ce vrei tu, ce-ti place tie" ![]()
Va pup si va invit la o cana de lapte cu cafea
O zi frumoasa,
J
babyangel spune:
'neata burtici de prunci pretiosi
...
Ati baut cafeluta? daca nu, lasati munca si poftiti la 
Eu am reusit in dimineata asta sa citesc tot capitolu, si uite rezultatul:
Ina,intrebai daca noi citim carti sau articole despre sarcina si bebe..Eu citesc foarte mult dar sa stii ca sunt si lucruri care te streseaza fara sens...Merita sa citesti , ca sa nu fii ignoranta, dar sa nu iei chiar totul in seama..de obicei, cati medici , tot atatea pareri exista legate de ce e bine si ce nu..
Alina si Castelana - va felicit si eu pentru eco, pentru ca stiu cu ce sentiment de bucurie v-ati intors de acolo
...Alina eu iti doresc sa nasti pe 19 , ca atunci e si ziua mea si putem sarbatori impreuna

Gabihyla pe prima sarcina am visat mereu baiat i a fost baiat..Acuma am visat gemeni, dar nu sunt gemeni...asa ca nu stiu cum e cu visele...
Cu kg, m-a linistit foarte tare medicul meu cand am fost la eco si mi-a spus ca "gravidena este starea fiziologica a femeii" si trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra...![]()
Giorgi si Littlekitty...va doresc o sarcina fara probleme si bbi sanatosi si frumosi

Anca
13+ si mami de
Lucas
oanaiacovita spune:
Neata burticute!
Jeni,Babyangel multumim de tratatie!
Georgys bine ai venit.
Eu zic ca poti deschide un topic nou pe aceasta tema si poate alte fete sa te ajute cu informatii. Pana atunci scrie repede inca 10 mesaje ca sa apari in timp real.
Andra bafta la eco. Poate ne vii cu carut.
Steffana ce fain ca deja faci cumparaturi.
Eu tot zic ca mai astept macar pana aflu ce e. Am primit de la cumnata mea marsupiu www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Barsele-Original-Spirit/" target="_blank">modelul asta.
E pe rosu, si daca va fi baiat, nu-i bai, nu mi-l deoache nimeni.
Asa drag imi e ca deja ma plimb cu el prin casa.
Castelana 
O zi fumoasa sa aveti.
Oana
14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
marsy_baby spune:
Neatza fetelor!!!dar vad k sunteti matinale si de knd n-am mai fost pe aici ati scris romane
stiti ce am mancat mai nainte?k imi vine s o iau la fuga
iaurt cu castraveciori murati
Doamne ce pofte ciudate!
deja incep sa nu mai suport pantalonii pe care-i am
yay ce as papa acum si un desert o inghetata
14+
nibi_niki spune:
'Neata.Am aparut si eu la o cafea, dar partea proasta e ca am si o tigara in mana
.Ma duc dupa-amiaza sa-mi iau rezultatul la dublu test(sa-mi tineti pumnii).Fetelor,eu sunt in 12 sapt,(ecografic e mai mare)e posibil sa-l simt pe bebe asa devreme?am o senzatie ciudata de vreo 2 zile...ca niste balonase care se sparg ...nu stiu e ciudat..
pupic pe burticute..
12+