Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Niki, arunca tigara aia departe departe. Nu-i voie, gandeste-te la bebe cat e de mic si desi s-a spus ca nu trece de placenta, nu e un lucru dovedit 100%. Si sa il simti pe bebe acum, e cam devreme zic eu. Dar mai stii?!
Sa vii cu rezultate bune bune de la DT.
Apropo, marti dimineata la 8 am si eu programare la TT. Ioi ce emotii ma trec.
Oana
14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
unombun spune:
andra s,nu stiu de ce nu merge sa-ti scriu pe pm,am primit mesajul tau ,dar cind sa scriu nu vrea mesajul meu.Fasolea este pastai,de araci,de la hale,o tin la foc mic cam 4 ore.Fara asta e nenorocire la mine,nici apa nu pot sa beau.Vezi ca vor creste arsurile cu sarcina,pe fondul progesteronului,dar e bun pentru sustinerea sarcinii si in lunile mari pentru ca uterul sa fie elastic,f.important ca altfel nu e bine.
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Niki, arunca tigara aia departe departe. Nu-i voie, gandeste-te la bebe cat e de mic si desi s-a spus ca nu trece de placenta, nu e un lucru dovedit 100%. Si sa il simti pe bebe acum, e cam devreme zic eu. Dar mai stii?! Sa vii cu rezultate bune bune de la DT. Apropo, marti dimineata la 8 am si eu programare la TT. Ioi ce emotii ma trec. ![]() Oana 14+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
incerc sa o arunc departe dar ...ooofff...ce greu e.Nu am stres asa mare cu rezultatul de la DT pentru ca la ecografia de masurare a pliului nucal mi-au iesit rez f bune..1,30..deci..e bine..cat despre bebe care il simt, ce sa zic..poate sunt eu cu capu'.
12+
adaina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii oana primit. ![]() ce parola frumoasa ![]() ![]() Mai fetelor, vad ca si voi mai luati utrogestan..dar nimeni nu ia cat mine: 2 pastile de 100 x 3 ori pe zi, adica 6 pastilute pe zi. E adev ca eu am si chist si fibrom....dar parca incepe sa mi se para mult prea multe fata de ce luati voi |
Briza_marii, avem o problema similara din cate vad - si eu am un fibrom, stiu de el de acum un an, intre timp a mai crescut un pic. Pana acum, vreo 3 medici mi-au zis ca nu e nici o problema, sarcina se poate dezvolta dar n-o sa pot naste natural din cauza pozitionarii fibromului. Ieri am fost la eco si e primul medic care-mi spune ca sunt riscuri mai mari sa pierd sarcina (pt ca e cam mare: 5,2 cm in diametru). Asa ca acuma
si inca un motiv de griji. La tine cum e cu fibromul?eu de la utrogestan am niste ameteli foarte mari vreo 2 ore dupa ce le iau pe gura, dar dr mi-a zis ca e mai sigur asa decat sa le iau vaginal in timpul zilei si sa nu ajunga unde trebuie.
in rest, am vazut si eu ca exista
, astazi intram in 6 saptamani, deocamdata embrionul n-a fost vizibil dar e bine infipt si sunt increzatoare ca, cu fibrom cu tot, o scoatem la capat cu bine va
pe toate si-mi place tare mult sa va citesc!Adina
5+
GabyHila spune:
Neata 
eu clar simt fetelor cand doarme bebe si cand se trezeste ca pic de somn asa dintr-o data.... durere...!!!
ieri am facut o supa crema care la sfarsit arata ca un pireu de culoare dubioasa. l-a mancat toata lumea zicand ca e bun, inclusiv eu. avea toate legumele care ar fi bune pt noi.
azi nu am mai luat Centrum, sa vedem cum imi e.
de doua zile cam ametesc. ma ia cu vajaiala in creieri si trebe sa ma opresc din tot ce fac.
Andra_s dicarbocalm ai voie sa iei. mie doctorul mi-a spus ca e ok.
nu mai imi place gustul de cafea dimineata, ce ma fac? nici nu imi creste tensiunea fara cafea. incerc niste ceai verde..
babyangel eu visez de vreo 2 ani o fata frumoasa si creata ca mine si grasuna si de cand sunt gravi toata lumea imi zice ca o sa fac baiat. si visul a fost influentarea subconstientului meu de toate astea. mi-as dori foarte mult o fetita pe care sa o strig Joy, minunea lu mama!
Oanaiacovita nu te mai stresa cu analizele de DB si TT. sunt statistice si dpmdv sunt inca o metoda de a stoarce bani. vad ca se pune accentul foarte tare pe prevenire (analize peste analize) si mai putin pe tratare dupa. priveste cum totul este extraordinar si ca sigur o sa fie bine; pentru ca asa vrei tu!
Castelana da ai scris nu gluma:) receptionat orhidee minunate de la mama lor!:)
eu mi-am luat pantaloni de gravide de vreo luna. burtica cam acuma am inceput zic eu sa o am de la bebe, dar nu ami puteam nici macar sa suflu incheiata la blugii vechi:) si ieftinuti zic eu, 50 si 65 de lei perechea! Kossir du-te si iti cauta, decat sa te chinui!
eu in casa port pantalonii scurti ai sotului!
ma ia cu frig de vreo 2 zile si sunt imbracata urs! cu polar si afara sunt 20 de grade 
si iara imi e foame!... ma duc sa vad ce am de rontait!

Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
adaina spune:
Stiu ca discutia despre nume de bebici a fost cu muuuulte pagini in urma, dar am eu un feeling ca acest subiect o sa mai revina
. Sa va zic si ce nume imi plac mie: pt fetita Sofia, Natalia, Dora, Petra.
Pentru baietei nu prea m-am gandit, pt ca si eu si sotul meu ne dorim fetita, dar mai e timp, deocamdata imi place Petru.
castelanaC spune:
jeni_h bafta la plimbarile cumparacioase!!!!!!!Asa e bine, faci un tur sa le vezi pe toate si apoi cand vezi ceva ce-ti merita pac se cumpara!!!
babyangel, merci de urari!

oanaiacovita, ce frumosssssssssssssssssss, ce draguttttttttttt marsupiul tau!!!!! bravo, imi place ca exersezi!!!!!
marsy baby ...ce pofte elevate!!!! eu azi la pranz am bagat fasolica verde cu pui... bun rau de tot!!!!si cu castraveti murati ce nu lipsesc din casa. Ieri am mancat porumb fiert!!! iar l-am oripilat pe sot cu pap eu mancare de gaina, nu gaina (aici e vb de nepreferinta de a manca carne)!!!
niki nibi...nu vb cu tine.... pai se poate? sa nu te prind... saracul tau pui....ai grija sa mananci mai multa vitamina C in cazul asta... mai mai mai 
Vladimirescu, cum te mai simti draguta? am citi ca burtica te tine departe de birou, ai grija de tine... stiu cum e si-mi imaginez... facturile curg si incasarile nu... e greu.
oricum tu faci bine ca stai si ai grija de bebe!!!
gabyHila, mmmmmm supa crema si tu, nu scap saptamana viitoare cand ma intorc...
pai daca visezi la fata.. lasa pe altii sa vb si tu faci fata cretulica si frumusica.
si pe mine ma ia cu frig, ca sotul meu moare de cald si eu am inceput sa iau camasa de noapte noaptea ca ma trezeam dardaind...
te pupupu si niste orhideute 

castelana fericita
9+
kossir spune:
Buna dimineata burtici,
Si eu cu cafeluta cu muuuult lapte si ceva pe langa, bineinteles.
CastelanaC
.
Poate cineva sa-mi trimita si mie parola de la mailul comun pe PM? Merci
.
O zi buna!
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
14+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar