Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana bafta la TT! sa vii cu vesti bune

nibi_niki eu cand l.am simtit pe bebe prima oara in jur de 14-16 saptamani , era ca o furnicatura asa, ca si um ar trece un pestisor sa nu zic soparla :))) dintr.o parte in alta
despre tigara, eu nu mai fumez demult, dar stiu ca la cursurile prenatale erau fete fumatoare si li s.a spus sa reduca , ca bine ar fi sa renunte dar nici sa nu se abtina brusc dintr.o data

gaby, asa imi iese si mie mai mult ca un piure decat crema din aia mai albicioasa

fetelor voi faceti testul O`sullivan care depisteaza diabetul gestational? aici se face in jur de 25 de saptamani, deoarece daca se face mai devreme sau inainte de sarcina poate iesi negativ, si sa apara mai tarziu in sarcina, e deja o analiza de rutina

eu ador blugii, am multe multe perechi, un fel de colectie, dar din cei de gravida n.am nu mi.au placut ....poate anul asta reusesc sa ma acomodez cu ei

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Castelana

Fetele, pentru ca tot am facut userul pe gmail, am activat userul si pe picasa(poate e mai usor de folosit si asa vedem si noi mai multe poze cu burticute)

http://picasaweb.google.com/home

user:sclipiciosi2010
parola:de la mail

O sa trec noile conturi si pe prima pagina si va astept cu albume.

Oana 14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Castelana asa e. Am vazut aseara la stiri si m-a cutremurat.

Oana 14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana, o sa facem TT in aceeasi zi . De fapt avem si aceeasi varsta a sarcinii. Doamne ajuta!! Imi place marsupiul tau. Si culoarea e super.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 14+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

infiorator!!!!

http://www.romanialibera.ro/a163996/dupa-trei-saptamani-bebelusul-declarat-mort-de-medici-traieste.html

castelana fericita 9+

n.am cuvinte....si tot ei ameninta
la sectia prematuri de pe forum am citit un caz asemanator, infiorator intr.adevar, aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131361

mie mi.au dat lacrimile

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana am vazut pozici, ti-a crescut burtica
A, si am mai vazut ca la Lacul rosu te-ai imbracat cu bluza rosie

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

In primul rand vreau sa ii multumesc oaneiacovita pt PM (cu parola mail-urilor comune), am gasit multe materiale folositoare, am inceput deja sa le rasfoiesc. Sunt foarte interesante!
Stefanna multumesc! Si eu sper sa imi treaca greturile, azi parca ma simt m bine..o zi ba, o zi da..si incerc sa evit mirosurile care imi provoaca greata.
castelanaC .
jeni_h multumim pt laptic, dar eu as prefera si cu un pic de cacao.
babyangel wwoww ..pai atunci sa vina bebe pe 19 Aprilie.
Andra_s mama mea a avut arsuri si cu mine cand era si cu fratele meu, nu stiu din ce luna..dar cert e ca de la parul pe care il aveam, rezultau arsurile, si le-a avut pana in luna a 9 a, pt ca eu 'din comoditate' nu am vrut sa ma intorc cu capul in jos..si o ardea la stomac de nu m putea.. In cazul tau, nu stiu..nu cred ca are bebe par de pe-acum.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

'Neata.Am aparut si eu la o cafea, dar partea proasta e ca am si o tigara in mana.Ma duc dupa-amiaza sa-mi iau rezultatul la dublu test(sa-mi tineti pumnii).Fetelor,eu sunt in 12 sapt,(ecografic e mai mare)e posibil sa-l simt pe bebe asa devreme?am o senzatie ciudata de vreo 2 zile...ca niste balonase care se sparg ...nu stiu e ciudat..
pupic pe burticute..

12+

Niki...welcome in clubul meu...adica si eu il simt pe bb de cand am intrat in s12 deci aveam 11 s si vreo 2 zile...
Deci se poate...partea nasoala e ca incepi sa astepti sa-l simti tot timpu...dar nu e asa...doar cand are miscari puternice, ai sa vezi ca sant zile in care nu il simti deloc..dar asta nu inseamna ca el nu se misca...dar nu foarte tare

Stefi sa stii ca si eu am foarte des pofta de lapte cu fulgi de porumb sau mamaliga cu lapte, sau mamaliga cu branza si smantana... O sa am un copil "mamaligos"

Rebiana m-am uitat la Luca al tau si e minunat..pare un ingeras

Andra..sa ne vii cu vesti super de la Eco, da??

Anca
13+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Pupici pe burtici!!!
ohoo fetele vorbaretele, de ieri pana azi ati scris ceva
Ellanik DPN mele este 6-7 martie, a ta 8 din cate imi aduc aminte si daca totul va fi bine (si asa va fi), cu siguranta ne vom intalni la Euromaterna. Dabia astept draga mea sa ne vedem la Euromaterna cu bebei in brate .
Vad ca sunt multe fete aici cu burtici la fel ca mine, burticile!
Eu inca sunt in cautare de hainute ... si nu imi gasesc ,vreau si eu macar o pereche calumea de blugi moi, Ellanik zi-mi de unde ti-ai cumparat inafara de piata Grivitei si City Mall. Ai auzit de targul dehainute pt mamici si bebici din mamaia da?

Fetele as vrea si eu sa imi spuneti ce investigatii, analize ati facut pentru semestrul II de sarcina? eu maine ma duc la medic si cu siguranta imi va spune tot, dar vreau sa stiu si de la voi si ce am mai citit eu si pe ici pe colo sa stiu ce analize am de facut in cateva zile.
pupici pe burtici

in 14 saptamani, Doamne ajuta!

Mergi la inceput