Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Floricel, daca ma intrebi pe mine, care sunt mai non-conformista, eu nu fac nici o investigatie in trim 2...medicul meu in care am mare incredere , mi-a recomandat sa nu mai fac nici un test care imi poate provoca stess suplimentar(tinand cont de istoricul meu)...si mi-a zis ca daca ma simt ok, sa nu iau nici o vitamina pana la sf. trim 2 cand imi recomanda doar analizele de tablou sanguin , ca sa vedem cam ce carente mi-a creat bb...Asta in cazul in care respect alimentatia recomandata(fructe , legume , lactate-zilnic)
Dar sant convinsa ca putini medici sunt asa, pentru ca in general se recomanda mult mai mult decat atat..

Anca
13+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, multumesc pentru aprecieri, e o metoda sa mai folosim blugii/pantalonii/fustele macar pentru inca o perioada de timp
castelanalegat de „rupt gura targului” si acum, fara hainute de gravida, oamenii intorc capul dupa mine dar stii de ce? Ca de cand sunt insarcinata sunt mereu cu un zambet laaarg , cred ca oamenii se intreaba oare ce ma face asa de fericita!
oanatinem pumnii, sa ne povestesti cu lux de amanunte ca si eu o sa trec prin asta la o saptamana dupa tine
niki fara tigari, te rog, am vazut copii nascuti cu astm bronsic din mame fumatoare in timpul sarcinii. Hai, fii cumintica, daaa?
Fetelor care v-ati vazut puiutii, felicitari si la mai mare, sa fiti la fel de fericite pana la adanci batraneti!
Incerc azi sa fac ceva poze la hainute si sa le pun, sper sa reusesc!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Child multumesc de info.
La bluze nu mi-am luat niciodata de gravide. In general mai lungi, preferabil strech sau vaporoase care se leaga in spate.
In loc de palton/geaca de mami ma gandesc sa cumpar o pelerina "normala" dar mai groasa. Deocamdata astept sa apara prin magazine hainele de iarna.
Niciodata n-am inteles de ce sunt hainele de gravi asa scumpe.

Daca lucrezi in invatamant incepi serviciul, naspa !

Cineva a zis de arsuri la stomac. Pe mine ma ajutoau covrigeii, painea prajita. In schimb n-am mai tolerat fructele.
O alta metoda era sa mananc des dar putin.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am mancat niste ciorbita si se pare ca nu-mi face bine, imi vine sa o acu. Oof!!
niki ma alatur si eu fetelor care te incurajeaza sa lasi tigarea. Nu-i face bine puiutului. E mai mare dragostea ta de mama decat dragostea de tigare!! curaj!
oana iacovita nu reusesc sa vad pozele tale
Rebiana am vazut si eu pozicile cu tine si puiul sunteti f frumusei! El e la cresa/gradi??
oanaiacovita, kossir succes la TT!
Castelana cutremurator articolul...ce o fi fost in sufletul bietilor parinti...cat de revoltator e??! Brrr. Sa fereasca Dumnezeu!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu am trimis pe emailul de yahoo un link cu poze ale noastre! nu am poze cu burtica, dar sunt de peste tot din alte parti!

Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu nu stiu parola de la gmail, sau unde.s pozele oanei

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

gabi super pozele, tre sa recunosc ca le.am privit pe cele din mauritius! o destinatie care o am pe lista, dar cu doi copii...oricum eu sper :)

m.am chinuit si eu si.am pus unele mai noi adica din mai :)) aici
http://family.webshots.com/album/574460475TRzDbA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara...eu nu stiu nici macar ce e cu email-ul comun

Parca-s picata din luna, dar va tot aud cu info pe mail-ul comun, si vreau sa va intreb cum ajung la el...
Mersi

Anca
13+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

babyangel, pe prima pagina , in josul listei, sunt adresele de email, albume, dar mie nu.mi iese aia cu picasa:))
poate i se mai face mila oanei de mine inca o data

eu iti pot trimite parolele care le.am primit de la oana mai demult, stai asa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Dayanara...eu nu stiu nici macar ce e cu email-ul comun

Parca-s picata din luna, dar va tot aud cu info pe mail-ul comun, si vreau sa va intreb cum ajung la el...
Mersi

Anca
13+ si mami de Lucas

baby angel, nu.ti pot trimite mesaj privat, activeaza din optiuni profil, sau da.mi tu un PM, si eu incerc sa dau reply

Mergi la inceput